Я да направим съпоставка, че нали си имаме разни сходства с тебе edna
При мен възлите са там, където и твоите.
Преди 10 години са били обърнати - т.е. Южен в 10-ти дом и аз тогава започнах 1-та си работа, която в последствие се оказа много ключова за мен. /един добър старт
/
Но защо по южния възел се е случило това?
Не трябва ли по Северния да се очакват големите неща в живота?
И както Южния възел е в 4-ти сега, какво да очакваме?
Да ни се случват важни неща, свързани с дома, така ли?
При теб в коя сфера се случват важни неща в момента?
Какви аспекти си имаш?
Zdravei Lin

Ami sled rektifikaciata moite vazli sa na osta 5/11 severna mi e v 5dom a ujnia mi e v 11dom

)
Pri men kogato ujnia mi minavashe prez 10dom ami kakvo se sluvhi zaformih parvata si seriozna vrazka tova beshe i parvia mi maj v jivota imahme dalga i dosta silna lubov, no eto che sega sam ot drugata strana na barikadata interesno e che togav kogato se zapoznah s nego toi takmo beshe izleznal ot kazarmata i beshe s 3g po-goliam ot men

i tova se sluchi tochno predi vazela da mi napravi tranzita prez palnetkite v 10dom , a sega kakvo stava zapoznah se s edin mladej tochno kogato ujnia vazel mi nparavi savpad na 20min s Jupitera toi behse takmo izleznal predi niakolko meseca ot kazarmata i e s 3g po-malak ot men <_< nali razbirash, che ot tova nishto stabilno ne moje da izlezne nie ne sme imali koi znae kakva lubovna afera.(ima i oshte mnogo drugi obarnati savpadenia)..S parvia mi seriozen praitel zaminah na edno misto v stranata tova mi beshe parvoto hodene tam i znaesh li sega predi vreme zaminah na sashtoto misto i s vtoria, varnah pak tam ,,,biah na sashtoto mqsto sled celi 10g

) hahahaaaaa no ne biah s lubimia, a s drug chovek s koito ne si biahme lubimi ...i sega me goni edno nepriatno chustvo, nali neshtata sa obarnati ...ami onzi mi beshe parvia maj v jivota , ami ako tozi se okaje poslednia :ph34r: znachi da si stiagam bagaja i da zaminavam v manastira :ph34r: Aspektite sa savpadi

) vsichkite tam sa Jupiter, Hirona, Merkuri, Lilita, Slanceto :ph34r: i v kraina smetka nali severnia traibva da e hubavoto a pak az nevijdam nishto hubavo v tova :lol: :blink: