Здравей Гост

Prerabotkata ?

• 64 Отговора
  • 11479 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #20 -: Януари 27, 2005, 04:19:25 pm »
Цитат
[оу, това ми е познато :)  - но има нещо неудобно всеки път - и за едната и за другата страна....

Но ти си днес явно твърде чувствителна, след като си му обърнала толкова силно влияние... :)
Vinagi sam bila tvarde chuvsvitelna kam takiva neshta, da ne govorim, che mi e super starnno kogato nikoi niama jelanie da pomogne na edin star chovek...Mnogo pati sam sediala na kafe s priateli i nikoi do sega ne e dal i edna moneta na takav chovek, koito minava pokrai nas i moli za pomosht ili e nabral gradinski cvetia i gi predlaga ...Edin pat daje se razplakah, zashtoto mi stana strashno bolno imah mnogo malko pari v sebe si no izvadih i dadoh, a moite priatelki vsichki gledat nadrugata stana i se chustvat neudobno ot vazrastnia chovek  :) Pitam se zashto i az ne sam kato tiah da ne mi puka ?

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #21 -: Януари 27, 2005, 04:27:29 pm »
Цитат
Цитат
Pred Sheraton imashe edna stara baba koiato proseshe ..vihagi se speiram i davam pari na takiva bedni i neshtastni horica,  dnes prosto podminah niamah vreme da se barkam za drebni no taka me zabolia sarceto i mi stana oshte po-jal i sega cial den si mislia za neia i mi e gadno :ph34r: zakleh se, che poveche nikoga niama da pravia taka :ph34r:
Ami ima momenti ,kogato vsichki se chuvstvame taka.
Iskam da kaja ,nqkoi na momenti ,drugi vinagi.
Ima neshta ,koito sa sposobni da trognat dylboka ,i da ni napravqt po-systradatelni i chuvstvitelni,ili tochno takiva peizaji ni pravqt oshte po-chuvstvitelni.
Dori si ima dumichka za tova-Weltschmerz,mirova skryb,i ponqkoga da se useshtame tyjni zaradi celiq svqt,za bezdomnite ,gladni,bolni kuchenca ,za koito nqma koi da se pogriji i mnogo ot tqh ,chesto stavat jertvi na nasilie ,i nakraq otnemat i jivota im ,sled 14 dneven srok ,zashtoto nikoi ne gi e potyrsil ,ostavat samo Dushite im,koito se nadqvam otivat na edno po-dobro mqsto.
Zavisi  chovek kak e nastroen ,ako ne e depresiran ,moje i da ne se trogne ot tezi neshta ,no kogato chuvstvitelnostta mu e izostrena ,moje da plache na "bambi" ,"titanik","lion king" ,ili na kakvoto i da e drugo.Weltschmerz.
Zdravei ;) imash mail :)
Az ne se trogvam lesno ne placha na filmi i takiva raboti, i kogato triabva da sam tvarda deistvam tvardo , no kam starite hora hrania niakva mila simpatia i vinagi mi e machno kogato vijdam babi ili diadovci da sediat na ulicata s terpereshti race i da moliat za niakoia stotinka za da si kupiat hliab...

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #22 -: Януари 27, 2005, 05:14:02 pm »
Цитат
Mnogo pati sam sediala na kafe s priateli i nikoi do sega ne e dal i edna moneta na takav chovek, koito minava pokrai nas i moli za pomosht ili e nabral gradinski cvetia i gi predlaga ...Edin pat daje se razplakah, zashtoto mi stana strashno bolno imah mnogo malko pari v sebe si no izvadih i dadoh, a moite priatelki vsichki gledat nadrugata stana i se chustvat neudobno ot vazrastnia chovek  :) Pitam se zashto i az ne sam kato tiah da ne mi puka ?
тук има нещо много лично обаче....

ти обясняваш ли си го? - нали говориш за приятелки - мигар сте толкова различни?

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #23 -: Януари 27, 2005, 05:18:37 pm »
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
e hubavo,
po tiq metodiki , kato si smenqte Ascendentite ,moje li da se prieme ,che si smenqte chast ot izlychvaneto ,ili pyk povedenieto,jelaniqta.Ami,che te znacite sa si razlichni ,sledovatelno i horata stavat razlichni.
Nemoga da gi razbera tezi promeni...
Az pyk ne iskam da si smenqm nishto ,po nito edna metodika.. :)
No nikoi ne me pita kakvo iskam az ,te neshtata prosto si se promenqt sigurno...
ama ,che slojnotii :lol:
ами то си е просто методика и съществувайки, изобщо не ни пита ние какво искаме :D  - то е като да искаме да спреме времето, да стоим на 18 години, да не трупаме опитности и т.н. :D

но защо чак така категорично не го искаш? :)
AH,predi daje se raztroih kato razbrah ,che Ascendenta mi e Lyv ,misleh ,che sym si 100%-tov Rak ,posle zapochnah da go haresvam i sviknah s nego.Zashto da ne go haresvam -toi e chast ot men ,"toi" vsyshtnost sym az ,ako ne beshe "toi-ascendenta" ,sega shtqh da sym razlichna,ta tolkova si go haresah ,che ne iskam da se promenq poveche ;) moje bi zatova
ама ние завинаги си оставаме с асцендента на раждане, но другите ги сменяме, както си сменяме някакви дрешки :)  - ама само още 1-2, т.е. ти ще минеш през Дева и Везни - като външно поведение :)
o znachi mi predstoi prikluchenie! :D
Kolko dylgo shte se dyrja po tozi nachin ?
Po-red li stava vsichko ,iskam da vidq kak shte byda s Asc.Skorpion ;)
E,pone po tozi nachin se useshtame razlichno ,dava ni se shans ,da se pousetim kakto nikoga predi sigurno i to v ramkite na edin jivot.
Blagodarq ti ,AH! :rolleyes:
Jeni,

това са едни дирекции - за всяка година от живота си прибавяш по един градус към рождената планета или точка. Ако по рождение асцендентът ти е на 20градуса в Лъв, то на 20-тата година от живота ти ще е на 10градуса в Дева  :)

Пък ако живеем по 360години непременно ще обиколим зодиака :)  

*

Gostenka

Prerabotkata ?
« Отговор #24 -: Януари 27, 2005, 06:00:38 pm »
AH,blagodarq ti!
Sega mi e po-qsnichko! :rolleyes:  

*

Gostenka

Prerabotkata ?
« Отговор #25 -: Януари 27, 2005, 06:01:38 pm »
Цитат
]
Zdravei ;) imash mail :)
Az ne se trogvam lesno ne placha na filmi i takiva raboti, i kogato triabva da sam tvarda deistvam tvardo , no kam starite hora hrania niakva mila simpatia i vinagi mi e machno kogato vijdam babi ili diadovci da sediat na ulicata s terpereshti race i da moliat za niakoia stotinka za da si kupiat hliab...
tyjno e naistina... :unsure:  

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #26 -: Януари 28, 2005, 01:55:22 pm »
Цитат

ти обясняваш ли си го? - нали говориш за приятелки - мигар сте толкова различни?
Za tezi neshta da  :D razlichni sme , no az sam razlichan v tova otnoshenie ne samo ot priatelkite mi ami i kam po goliamata chast ot horata mojesh da si predstavish kafe s 20-30 hoveka i v nego sam edinstvenata, koiato shte dade pari na choveka doshal za pomosht...Az mislia, che tova si e moia slabost stom taka gi chustvam neshtata  :)  

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #27 -: Януари 28, 2005, 02:00:54 pm »
Цитат
Цитат

Za tezi neshta da  :D razlichni sme , no az sam razlichan v tova otnoshenie ne samo ot priatelkite mi ami i kam po goliamata chast ot horata mojesh da si predstavish kafe s 20-30 hoveka i v nego sam edinstvenata, koiato shte dade pari na choveka doshal za pomosht...Az mislia, che tova si e moia slabost stom taka gi chustvam neshtata  :)
аз сигурно съм на вълна драми, но и това го свързвам с "драма" :D - току що писах на Лин в "мистика"

а по едно време смятах да развия една тема нашироко -  хороскоп/драма :D  

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #28 -: Януари 28, 2005, 02:36:59 pm »
Цитат
аз сигурно съм на вълна драми, но и това го свързвам с "драма" :D - току що писах на Лин в "мистика"

а по едно време смятах да развия една тема нашироко -  хороскоп/драма :D
Ei tova shte bade super interesna tema - dramata v nashia horoskop ili kade sa ni slabite meshta i kakvo ni trogva silno  :D Moje bi Lunata triabva da se vidi za emociite , no moqta nali e v Bliznaci pak te sa tolkova viaternichevi hnm zapochvam da se chudia otkade mi idva tazi slabost , zashtoto vsichki sme tolkova razlichni i kam edno neshto se trogvame do salzi, a kam drugo sme absolutno bezchuvstevni...i pri vseki e razlichno moje i ot tova da idva i zblasaka na interesi m/u dvama dishi :) edinia da priema neshto mnogo lichno a drugia hich de ne zabeliazva poradi fakta che toi ne bi se trognal ot tova .,Moje pak moite priatelki da me smiliat za luda zaradi sluchkit deto razkazah no za sega nishto ne sa mi kazali no opredeleno si misliat neshto :))

*

АН

Prerabotkata ?
« Отговор #29 -: Януари 28, 2005, 06:47:38 pm »
Цитат
Цитат

а по едно време смятах да развия една тема нашироко -  хороскоп/драма :D
Ei tova shte bade super interesna tema - dramata v nashia horoskop ili kade sa ni slabite meshta i kakvo ni trogva silno  :D Moje bi Lunata triabva da se vidi za emociite , no moqta nali e v Bliznaci pak te sa tolkova viaternichevi hnm zapochvam da se chudia otkade mi idva tazi slabost , zashtoto vsichki sme tolkova razlichni i kam edno neshto se trogvame do salzi, a kam drugo sme absolutno bezchuvstevni...i pri vseki e razlichno moje i ot tova da idva i zblasaka na interesi m/u dvama dishi :) edinia da priema neshto mnogo lichno a drugia hich de ne zabeliazva poradi fakta che toi ne bi se trognal ot tova .,Moje pak moite priatelki da me smiliat za luda zaradi sluchkit deto razkazah no za sega nishto ne sa mi kazali no opredeleno si misliat neshto :))
ами избери си според най-силните планети в радикса някоя основна "драма" - бяха на "насилника"; на "страдащия"; на "резервирания"; на "взискателния" - например без силен Марс трудно ще се справи човек с драмата на "насилника" :)  

*

Gostenka

Prerabotkata ?
« Отговор #30 -: Януари 28, 2005, 07:43:03 pm »
:rolleyes:  Moqta drama mai e na -rezerviraniq ,po metoda na izkluchvaneto,moje i v nqkoi aspekti na "vziskatelniq". :)
AH,kogato Mars e retrograden ,oznachava li ,che e slab? :rolleyes:  

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #31 -: Януари 31, 2005, 12:09:10 pm »
Цитат
:rolleyes:  Moqta drama mai e na -rezerviraniq ,po metoda na izkluchvaneto,moje i v nqkoi aspekti na "vziskatelniq". :)
Moiata drama e, che imam prekaleno malko viara v sebe si i vinagi se podceniavam , ama niama nachin s toia Saturn na Asc v natala :)

*

Guest_PERSEFONA

Prerabotkata ?
« Отговор #32 -: Февруари 02, 2005, 07:10:28 pm »
Цитат
Mislia veche ot edin dva dni na tema lunnite vazli...Ujnia nali e tova, koeto ni prechi, koeto nosim ot minal jivot kato tovar , koeto ni spira da badem shtastlivi, zashtoto ni e poznat model, koito nie sledvame, a triabva da pregarnem novoto , tova koeto shte ni napravi shtastlivi - severnia vazel...Obache kakvo stava pri men :(((( az nai-dobre se razbiram s hora ot zodia Telec imam predvid, che povecehto mi priatelki sa ot tazi zodia da ne kaja, che sa povcehe ot polovinata...I sega mi se sluchva i neshto drugo sreshtam maje ili po skoro se vlubvam v maje pri koito Ujnia vazel mi e v mnogo tochen savpad ia sas Slanceto ili Lunata ili Marsa ili pak Venerata i kakvo izliza, che ne moga da se otarva ot tozi Ujen vazel :lol: ...a severnia, zashto nikoga ne mi se pritichva na pomosht  :( makr priatelkite mi da sa super i mnogo da gi obicham se chudia tolkova li sam nerazdelna sas satrai model , moje bi niama da bada shtastliva poneje ne go prerabotvam, a znachi za da go prerabotai triabva da zapochna da si namiram praitelki i priateli skorpioni ...kajete mi kakvo da pravia ?
 :D Здравейте.Има астролози,които не отделят голямо внимание на лунните възли,но май са доста важни.на мен ми е много интересно да изследвам влиянието им в/у себе си,може би защото са засегнати много планети в картата ми.Те не са само карми4ни то4ки,просто целия ни живот се върти около тази ос.Ако 4овек не спазва и не усети дори интуитивно посоката на развитие се слу4ват събития,които засягат неговото его според инф.записана в юг.в.Тогава става доста болезнено.Миналото остава и тръгваме към бъдещето. Това е една енергийна ос,която трябва да се хармонизирва.не може да работиш само по единия възел.когато се из4ерпи,то другия натежава.като везни.стъпваш в/у кету за да градиш раху.кету е много удобен,връщаш се към него когато търсиш сигурност,това е твоя опит,там където можеш да се скриеш.аз сам така-за да не бъда наранена отивам към него-държа се студено и създавам впе4атление за дистанцираност и високо самомнение/козирог/.а просто те е страх от близост/рак/.така е по лесно.тои отговаря на сатурн-карми4ески дългове.деистваш инстинктивно.            

*

Guest_PERSEFONA

Prerabotkata ?
« Отговор #33 -: Февруари 02, 2005, 07:47:50 pm »
Цитат
Цитат
:rolleyes:  Moqta drama mai e na -rezerviraniq ,po metoda na izkluchvaneto,moje i v nqkoi aspekti na "vziskatelniq". :)
Moiata drama e, che imam prekaleno malko viara v sebe si i vinagi se podceniavam , ama niama nachin s toia Saturn na Asc v natala :)
R планети са насо4ени навътре.аз какво да кажа с Марс в 12 дом във везни в съвпад със Сатурн....????И плутон..9 гр.орбис от марс.и 3-те R na 90 ot възлите и пл. и сат-венR???   :blink:  :blink:  :blink:  :D  Резервирана и самосъжалителна.Страх и подценяване.но ве4е не.с този юпитер 1 дом запо4вам да усещам напиращото самолюбие,което прераства в агресия проявена скрито засега.трябва да се намери канал за проявата.4ака ме работа..прогрес ми луна навлиза в овен в 5 дом.наи сетне.така съм много доволна.усе6там наближаваща промяна,която ще ме отдели замалко от това тягосно 4увство/с изклю4ение моментите на депресия/      :D  :D             и все пак когато го осъзнае6 по лесно моге6 да се пребориш        

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #34 -: Февруари 03, 2005, 05:01:19 pm »
Цитат
:D Здравейте.Има астролози,които не отделят голямо внимание на лунните възли,но май са доста важни.на мен ми е много интересно да изследвам влиянието им в/у себе си,може би защото са засегнати много планети в картата ми.Те не са само карми4ни то4ки,просто целия ни живот се върти около тази ос.Ако 4овек не спазва и не усети дори интуитивно посоката на развитие се слу4ват събития,които засягат неговото его според инф.записана в юг.в.Тогава става доста болезнено.Миналото остава и тръгваме към бъдещето. Това е една енергийна ос,която трябва да се хармонизирва.не може да работиш само по единия възел.когато се из4ерпи,то другия натежава.като везни.стъпваш в/у кету за да градиш раху.кету е много удобен,връщаш се към него когато търсиш сигурност,това е твоя опит,там където можеш да се скриеш.аз сам така-за да не бъда наранена отивам към него-държа се студено и създавам впе4атление за дистанцираност и високо самомнение/козирог/.а просто те е страх от близост/рак/.така е по лесно.тои отговаря на сатурн-карми4ески дългове.деистваш инстинктивно.
Pri men se sluchi neshto mnogo interesno predi 9-10godini kogato ujnia vazel mi minavashe tranzit prez 10dom poneje tam imam mnogo planeti se sluchiha red sabitia. I  sega tam mi tranzitira severnia vazel i inreresnoto e, che sabitiata se povtariat obache obarnati s drugi hora no neshtata sa ednakvi i v sashtoto vreme vse edno sam ot drugata strana na barikadata malko kato v stranata na chudesata i se pitam kakav shte e krainai rezultat, kogato tranzita mi mine  :ph34r: daje edno sabitie predrekah s tozi savpad no nesmeh da go kaja naglas imah obache predstava gore dolu kakvo moje da se sluchi :ph34r:  

*

Guest_lin

Prerabotkata ?
« Отговор #35 -: Февруари 03, 2005, 05:16:19 pm »
Я да направим съпоставка, че нали си имаме разни сходства с тебе edna  ;)

При мен възлите са там, където и твоите.
Преди 10 години са били обърнати - т.е. Южен в 10-ти дом и аз тогава започнах 1-та си работа, която в последствие се оказа много ключова за мен. /един добър старт ;) /
Но защо по южния възел се е случило това?
Не трябва ли по Северния да се очакват големите неща в живота?

И както Южния възел е в 4-ти сега, какво да очакваме?
Да ни се случват важни неща, свързани с дома, така ли?

При теб в коя сфера се случват важни неща в момента?
Какви аспекти си имаш?

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #36 -: Февруари 03, 2005, 07:01:23 pm »
Цитат
Я да направим съпоставка, че нали си имаме разни сходства с тебе edna  ;)

Преди 10 години са били обърнати - т.е. Южен в 10-ти дом и аз тогава започнах 1-та си работа, която в последствие се оказа много ключова за мен. /един добър старт ;) /

Какви аспекти си имаш?
Zdravei Lin :))

Ami sled rektifikaciata moite vazli sa na osta 5/11 severna mi e v 5dom a ujnia mi e v 11dom :)))
Pri men kogato ujnia mi minavashe prez 10dom ami kakvo se sluvhi zaformih parvata si seriozna vrazka tova beshe i parvia mi maj v jivota imahme dalga i dosta silna lubov, no eto che sega sam ot drugata strana na barikadata interesno e che togav kogato se zapoznah s nego toi takmo beshe izleznal ot kazarmata i beshe s 3g po-goliam ot men  ;) i tova se sluchi tochno predi vazela da mi napravi tranzita prez palnetkite v 10dom , a sega kakvo stava zapoznah se s edin mladej tochno kogato ujnia vazel mi nparavi savpad na 20min s Jupitera toi behse takmo izleznal predi niakolko meseca ot kazarmata i e  s 3g po-malak ot men  <_< nali razbirash, che ot tova nishto stabilno ne moje da izlezne nie ne sme imali koi znae kakva lubovna afera.(ima i oshte mnogo drugi obarnati savpadenia)..S parvia mi seriozen praitel zaminah na edno misto v stranata tova mi beshe parvoto hodene tam i znaesh li sega predi vreme zaminah na sashtoto misto i s vtoria, varnah  pak tam ,,,biah na sashtoto mqsto sled celi 10g :))) hahahaaaaa no ne biah s lubimia, a s drug chovek s koito ne si biahme lubimi ...i sega me goni edno nepriatno chustvo, nali neshtata sa obarnati ...ami onzi mi beshe parvia maj v jivota , ami ako tozi se okaje poslednia  :ph34r: znachi da si stiagam bagaja i da zaminavam v manastira  :ph34r: Aspektite sa savpadi :))) vsichkite tam sa Jupiter, Hirona, Merkuri, Lilita, Slanceto :ph34r: i v kraina smetka nali severnia traibva da e hubavoto a pak az nevijdam nishto hubavo v tova :lol:  :blink:  

*

edna

• **
  • 541
Prerabotkata ?
« Отговор #37 -: Февруари 03, 2005, 07:05:20 pm »
Цитат
Я да направим съпоставка, че нали си имаме разни сходства с тебе edna  ;)

Какви аспекти си имаш?
Lin az v 4dom imam samo edin Pluton  ;) no da ti kaja mai po domashnite dela po mi varvi sega, a i izkarah knijka i kola shte si vzema tozi mesec ta taka mai tam mia varvi poveche otkolkoto sas severnia v 10 dom :ph34r:  

*

Ime

Prerabotkata ?
« Отговор #38 -: Февруари 03, 2005, 11:22:17 pm »
Цитат
приятелите май не зависят само от възлите, нищо, че възлите символизират връзките ни :)

Zdravei AN, a i vsichki uchastnitzi vav foruma !!! :D
Kato stava duma za vazlite, mnogo mi se iska da popitam neshto  :huh: :
Kakvo oznachava v sinastriata, kogato severniat vazel na edinia e v savpad s ujnia vazel na drugia i obratnoto ?
Indikatzia na kakvo e tova ?
Iasno e, che e vrazka, no kakva tochno? :huh:
Logichno e da reshim, che ediniat nosi informatzia ot minaloto si i ia proektira varhu badeshto na drugia, no kak po-tochno stava tova, a i taka li se talkuva v deistvitelnost ?
Otbiagva mi tochnoto talkovanie i mnogo shte se radvam na vashite mnenia po tozi vapros!  :rolleyes:
Blagodaria vi za vnimanieto, s netarpenie chakam otgovorite vi  :)  

*

Guest_lin

Prerabotkata ?
« Отговор #39 -: Февруари 04, 2005, 09:18:57 am »
Цитат
Lin az v 4dom imam samo edin Pluton  ;) no da ti kaja mai po domashnite dela po mi varvi sega, a i izkarah knijka i kola shte si vzema tozi mesec ta taka mai tam mia varvi poveche otkolkoto sas severnia v 10 dom :ph34r:
Ееееее - честито!!!!

Ама това си е супер за книжката! :)
А и e много важно да имаш кола, че аз от 10 год. си нося моята книжка, но дали мога да карам добре е друг въпрос!  :(  :ph34r:

Значи все пак домашните дела са по-акцентирани в момента.
АН ми обясни веднъж, че просто в тази конбинация, ще сме разкъсани м-ду работата и дома.
Ако приемем, че по Южният възел домът се явява нещото познато, то е препоръчително да се отдадем на това, което имаме да усвояваме и ни се дава чрез Северния възел.

Но при мен например няма нищо, което да е свързано с дома в момента.
В работата също нямам нови предизвикателства...

Странна работа!!! :ph34r: