Здравей Гост

Ректификация?

• 100 Отговора
  • 15482 Прегледи
Ректификация?
« -: Януари 26, 2005, 05:05:46 pm »
Здравейте на всички, пиша ви с молба, ако някой може да ми помогне - за ректификация? Имам час на раждане, но за съжаление - не е много точен...
Ако желаете - може да се свържете с мен на ICQ 58791315 или nedeva@mailcity.com
Благодаря ви предварително:))

*

АН

Ректификация?
« Отговор #1 -: Януари 26, 2005, 05:46:40 pm »
ние преди покрай edna бяхме коментирали ректификацията, но тя в последна сметка отиде до съвета и си взе точния час :)

а ако правиш опити сама да си го установиш, трябва да си си с ясното съзнание, че това ти е интересно и  наистина ще ти е интересно да изследваш :)  

Ректификация?
« Отговор #2 -: Януари 26, 2005, 11:33:22 pm »
Здравей Ан, благодаря ти че ми отговори! Аз също ходих до съвета и си взех часа на раждане, но се оказа че не е точен! Отскоро се занимавам с астрология и за съжаление аз самата не мога да се справя с тази ректификация и затова помолих за помощ! Казаха ми че ти си много добра :) Ако имаш желание и време за това, може да се свържеш с мен!

*

АН

Ректификация?
« Отговор #3 -: Януари 27, 2005, 07:27:10 am »
вярно, случва се да се съставят официални документи с невярно съдържание :)

на мен не ми е много интересна ректификацията и се надявам друг да ти пише или пък можеш да провериш - имаше български сайтове с преимуществено такава насоченост :)  

*

Guest_lillie

Ректификация?
« Отговор #4 -: Февруари 01, 2005, 03:50:50 pm »
Do Mishel:))
ne sym profesionalen astrolog, no bih mogla da ti pogledna dannite, ako iskash, ot edna godina i bez tova se zanimavam s rektifikacia, dori s Edna nevednyj sme komentirali tozi vypros i uspiah doniakyde da i rektificiram 4asa, no ni6to ne garantiram. Mojesh da mi pi6e6 na lillie77@abv.bg kato izprati6 rojdennite danni zaedno s datite na nai-vajnite sybitia v jivota ti... pone shte opitam, nadiavam se da sym ti ot polza;))

*

Emma

• *
  • 321
Re:Ректификация?
« Отговор #5 -: Януари 17, 2010, 09:01:02 pm »
Здравейте отново.  :-[ С тези мои пътувания, премествания и любови нямах достъп до интернет дълго време. Сега не мога да се нарадвам и с голямо нетърпение влязох във форума отново.
Естествено, пиша с въпроси и поради нужда от помощ. Това е област, в която нямам никакво понятие - ректификацията.
Става въпрос за мой приятел. Не знае часа си на раждане, а и няма как да го научи, защото е осиновено дете. Знае единствено датата на раждане(а аз леко се съмнявам, че може и това да не е вярно, но да предположим, че е точната дата). Има интересни събития около него, а искам да му разгледам хороскопа по ред причини(дори любовни)  :-[
Дали някой би се заинтригувал от този казус - осиновено дете, което на 20 години разбира, че има брат близнак, който също е осиновен и за разлика от него е знаел за съществуването му и го е издирил?!  :mellow:
Ако някой се навие да удари стабилно рамо по разнищването, ще пусна рождена дата и повече информация за господина - по-важни събития в живота му. Мисля си, че има нещо важно като събитие - раждане на негово дете, което би било от полза. Както и други неща - ще се постарая да му направя интервю и да систематизирам по години инфомрацията.  :rolleyes: Стига да има желаещи. Но това ще стане най-рано утре, рискувам да отнеса овенски гняв, ако го събудя.  ;D

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Януари 17, 2010, 11:31:00 pm »
Здравейте отново.  :-[ С тези мои пътувания, премествания и любови нямах достъп до интернет дълго време. Сега не мога да се нарадвам и с голямо нетърпение влязох във форума отново.
Естествено, пиша с въпроси и поради нужда от помощ. Това е област, в която нямам никакво понятие - ректификацията.
Става въпрос за мой приятел. Не знае часа си на раждане, а и няма как да го научи, защото е осиновено дете. Знае единствено датата на раждане(а аз леко се съмнявам, че може и това да не е вярно, но да предположим, че е точната дата). Има интересни събития около него, а искам да му разгледам хороскопа по ред причини(дори любовни)  :-[
Дали някой би се заинтригувал от този казус - осиновено дете, което на 20 години разбира, че има брат близнак, който също е осиновен и за разлика от него е знаел за съществуването му и го е издирил?!  :mellow:
Ако някой се навие да удари стабилно рамо по разнищването, ще пусна рождена дата и повече информация за господина - по-важни събития в живота му. Мисля си, че има нещо важно като събитие - раждане на негово дете, което би било от полза. Както и други неща - ще се постарая да му направя интервю и да систематизирам по години инфомрацията.  :rolleyes: Стига да има желаещи. Но това ще стане най-рано утре, рискувам да отнеса овенски гняв, ако го събудя.  ;D

Ема, здравей, толкова се радвам да те чуя отново! Как си момиче? Толкова много ни липсваше, твоето поетично слово. Надявам се отсега нататък да имаш по-добра възможност да пишеш в сайта и да комуникираме по-често.
Давай казуса, изглежда интересно!

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #7 -: Януари 18, 2010, 01:20:03 am »
Небесна, здравей!  :wub: Много ми липсваше форума. Няма с кой две думи да обелиш за астрологията. Аз съм добре, дори щастлива. Заминаването ми се отрази страхотно. Промяната ме откъсна от натрапчиви и ненужни мисли и усещания, които ме товареха. И ме срещна с човек, който ме радва - засега. Имах много хубаво лято. Неприятностите бяха малко на брой и на фона на всичко хубаво не си струва да коментирам. Аз съм си една типична Везна - живея, за да обичам. Та съм си в стихията. Вече ще имам по-често достъп до компютър с интернет. Но ще мога да го ползвам само в този часови отрязък...или преди обед. Съдба - трудно се преборвам с напъпил пубертет за спокойно сърфиране.  ;D Трябва да изчакам да заспи. Или да отиде на училище.  ;D
Утре ще детективствам и ще си водя бележки. Ще разпитам и майката (осиновителката). Дано тя ме зареди с интересни неща за детството му. Дано успея вечерта да седна и драсна необходимата информация. :wub:
Към конкретните факти би ли било полезно да включа и мои наблюдения за характера на човека? Ако сложа и снимка, съвсем ще заприлича на обява от вестник.  :-[ ;D

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #8 -: Януари 18, 2010, 07:06:19 pm »
Тук съм отново. Вече съм взела интервю от г-н Емов. нека така го наречем.  ;D

Дата на раждане: 13.04.1972 Плевен. Има брат - близнак. Г-н Емов е по-голям с незнаен брой минути. Има голяма разлика по отношение на темперамента от г-н Емов и брат му. Г-н Емов е по-огнен. Брат му е по-разсъдлив. На мен ми намирисва на нещо земно като асцендент в полза на брат му, може да греша. Имат много сходни животи, макар да се откриват късно.
1984 година - нараняване - счупен крак. Надявам се оказва влияние като фактор.
Нямам много точни сведения за този период.
1989 година - прекъсва обучението си.
1990 година определя като една от най-безгрижните и весели години в живота си. Тогава влиза в казарма.
1991 година го грози заплаха от затвор във връзка с инцидент в казармата, в който друг войник е наранен. Не го е наранил той, но носи отговорност за случилото се.
1992 година, Януари месец му откриват язва.
18 март 1992 уволнява се от казарма.
1992 година, Юни месец се среща с брат си. До момента не е знаел, че има брат, който също е осиновен. Брат му е знаел и го е издирвал.
1992 до 1995 година е усетил първите си истински любовни трепети - несподелени в известна степен.
1995 година, Юли месец - среща с жената, с която споделя голяма част от живота си. Нямат сключен брак. Въпросната жена е родена на 13 Юни 1968 г. И има дете, момиченце на няколко годинки, което е родено на 5 май.
1995 започва тъмен и труден период в живота му, тежки години, кризи, финансови проблеми. Този период продължава до 2003 година.
19 Юни 1997 година става баща на момченце. (Има ли значение дали жената, с която е живял е зачевала преди това друго дете, но не го е родила?)
24 Февруари 2001 година умира баща му (тоест, негов осиновител. Никога не се е срещал с биологичните си родители, за разлика от брат си).
2003 година се появява светлинка в тунела.
2004 година - възход, много работни ангажименти, много добри финансови постъпления.
2005 година - узаконяване на работните му дела. Леки и краткотрайни сривове, от които бързо се възстановява.
2006 година е щастлива, пътува много.
Декември 2006 година - проблем с властта, голям проблем, който се решава благополучно.
2007 година - промяна във възгледите, мирогледа, идеална година.
Януари 2007 година - жената, с която живее на семейни начала проявява признаци на болест - психични проблеми. Започва криза в семейния живот, за сметка на всичко остнанало, което носи радост.
2008 година - като цяло е щастлива, весела, с много пътувания. Септември месец криза в работата, от която съумява да излезе бързо, в този период се задълбочават здравословните проблеми на жената, с която живее, които са в апогей до май месец, но и в момента продължават. Октомври месец е откраднато имущество, работни машини.
2009 година, Май месец се запознаваме, нова любов.
19 Юни 2009 година - жената, с която е живял на семейни начала, открадва огромна сума пари и бяга. Съумява бързо да възстанови загубите.
Август е хубав и любовен период(морски :-[ ). Около 20 Август (+/- 2-3 дена) без малко да загуби детето си и мен. Това важи ли като факт? Щяхме да се удавим, ако не се бяха намесили спасители.
Междувременно жената, с която е живял се е завърнала. В края на Август за втори път открадва огромна сума пари и бяга. Това е край на връзката им. И тежък удар за работните ангажименти. Бързо възстановява загубите.
След тези удари не е имал други кризи. В момента е щастлив.
Октомври месец 2009 година имаше здравословни проблеми.

Надявам се е достатъчно. Имам малко точни дати, но пък съм описала тежките и хубавите периоди с точност в годините.

Като човек - благороден е. Бързо се гневи, но умее да прощава. Голямо добродушие. Това е.

*

Nebesna

« Отговор #9 -: Януари 18, 2010, 07:30:02 pm »
Ехеее, ти ни затрупа с работа. :33:

Ще се пробвам. Досега не съм правила ректификация. Ще бъде интересно да разберем после часа.

« Отговор #10 -: Януари 18, 2010, 07:38:42 pm »
И той помни по години всички тези събития?!  :-\ :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #11 -: Януари 18, 2010, 07:41:35 pm »
И той помни по години всички тези събития?!  :-\ :unsure:

тя го е разпитвала... ;D ..свекърва ми има способността да помни дати и събития...някои помнят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #12 -: Януари 18, 2010, 08:04:04 pm »
Трябва да има поне някакъв ориентировъчен час на раждане, за да се направи ректификация.
Почти няма астролози, които биха се ангажирали с подобна задача, т.е. без никакъв ориентир.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #13 -: Януари 18, 2010, 08:09:24 pm »
В такива случаи трябва да има и снимка , за да се видят външните белези. Снимката много помага при определянето на асцендента.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Януари 18, 2010, 08:11:56 pm »
И ако случайно има Кету или Нептун близо до АС или в първи дом вероятността за грешка значително нараства.  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Emma

• *
  • 321
« Отговор #15 -: Януари 18, 2010, 08:45:42 pm »
Ще приложа снимки, които по-нататък ще изтрия, дано нямате против. Това го правя на своя глава.  :-[ :mellow: Ще му се навият овенските роги от ужас, ако разбере. Всъщност, нямам понятие дали би имал против. Аз ще си призная рано или късно.  :-[
Има много симпатична бенка под дясното око. Няма как да се разбере приблизителен час на раждане.
Помни всичко в живота си. Това е само една малка част от спомените му, но другите сметнах за незначителни, отделни случки.
Ах, да - спортен тип е. Обича да спортува, обича бойните изкуства, тренира за удоволствие бокс.

« Последна редакция: Февруари 04, 2010, 09:30:07 pm от Emma »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #16 -: Януари 19, 2010, 02:43:00 am »
привет емма,
щом е по любовни причини отсъствието ти си извинена. ;D ;D
ректифицирането е много сериозна работа. гледала съм един астролог ,как го прави на 3 компа.
най-добре и най-точно се ректифицира часа с примарни дирекций. за съжаление нямам такава програма.
от снимките , които си качила мога да кажа , че съм около 70% за асц. скорпион и около 30% за лъв.
скорпионите имат такива съдби ,като тази на г-н емов ;D.те живеят на ръба и привличат кризисните ситуаций ,като магнит.
ще помисля още и ще си поиграя ,ако имам време утре , но мисля ,че е асц скорпион около 5гр. и мц в лъв 14 гр.
така излиза ,че е роден на новолуние ,като руната и слънцето са в 6-ти дом. това дава проблеми с подчинени ,както и здравословни проблеми.
уран попада в 12-ти дом и това подсказва инциденти и внезапни такива от скрити и тайни врагове .
нямам повече време ,но темата е повече от интересна и ще я следя с удоволствие.
това е моето предположение.
вероятно нещо е засегнало и твоя хороскоп , а така също имате силни синастрични аспекти , за връзката /пожелавам ти успех ,късмет и щастие в нея/.
няма да се учудя ,ако е замесен СЛВ/ЮЛВ. при него е имало възврат , а всеки възврат на възлите е ново начало и край. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #17 -: Януари 19, 2010, 08:56:00 am »
   Аз бих казала, че има Сатурново-плутониански вид. За това залагам на асц. Козирог. Ориентировъчно - засегнатите оси са - кардинални - Козирог-Овен /вевроятността единия от върховете да попада там/  и неподвижни - Скорпион-Лъв. Чисто интуитивно му направих карта с час на раждане 1.30 след полунощ- градуса е пак 14 - в Козирог - съвпад със звездата Вега. ОООооооо, този човек има Давидова звезда -  :mer: :sat: :nlu: :plu: :nep: :vlu:. Животът му наистина ще протече интересно...

*

Nebesna

« Отговор #18 -: Януари 19, 2010, 08:57:44 am »
   Аз бих казала, че има Сатурново-плутониански вид. За това залагам на асц. Козирог. Ориентировъчно - засегнатите оси са - кардинални - Козирог-Овен /вевроятността единия от върховете да попада там/  и неподвижни - Скорпион-Лъв. Чисто интуитивно му направих карта с час на раждане 1.30 след полунощ- градуса е пак 14 - в Козирог - съвпад със звездата Вега. ОООооооо, този човек има Давидова звезда -  :mer: :sat: :nlu: :plu: :nep: :vlu:. Животът му наистина ще протече интересно...

И аз забелязах звездата на Давид.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #19 -: Януари 19, 2010, 09:10:06 am »
абе хора, аз имам най-малко право да се обаждам тука, щото съм много боса в тея неща, но...   искам да кажа следното: от моя род, човекът който помни всичко до най малка подробност и то за всички е вуйчо ми - Слънце в близнаци. от рода на бившия човекът с най-силна памет е свекър ми - Слънце в близнаци.

някъде горе Ема е писала, че и датата не е много сигурна  :unsure:  но дори и да се приеме, че е овен съра, то не трябва ли близнаците да стоят на куспидата на 3 дом  :rolleyes:  :-\ ;)  защото тая памет си е на медал направо, а само хора със Слънце в близнаци имат такава памет за дати и събития - туй ми е от личния опит. и аз помня ама не дати и събития ами дребни неща дето са се случили преди един билюк години...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/