Да ви се оплача

Тр уран ми е върху слънцето,слънцето ми е управител на 1ви дом,слънцето символизира детето.Имам големи грижи край детето си.
От много отдавна му тече кръв от носа,но ту спира ту почва.Последният месец много зачести,на морето също всеки ден.Давах му вит С.Но от 3-4 дни всеки ден пера чаршафи от локви кръв ,много се уплаших.Днес имахме големи стресове и изпитания,водих го в Пирогов,там не го приеха че нямали УНГ,та веднага в ИСУЛ.Той е ва 3г и 2 мес.но още не говори и така крещя и вика миличкия от уплах докато го преглеждаха :(Аз го държах и сърцето ми се късаше.После веднага за кръвни изследвания от вената,викове и крясъци.
Кръвните били добри,доктора каза че били капилярите.
Много ни е трудно детето.
Тр плутон ми е съвпад с юпитер в 6ти дом,плутон управлява 5ти дом(децата).А тр сатурн ми е в съвпад с нат плутон в 3ти дом

То не е само това.Трябва да го водя и на невролог,че има неспокоен сън и много си върти главата докато заспи,и като я върти така явно предизвиква кръвотечението.
Просто исках да споделя,дали ще иска някой да му види картата,да си кажете мнението кога може да очакваме проговаряне?