Здравей Гост

уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО

• 144 Отговора
  • 25133 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:уран и НЕГОВИТЕ аспекти - ПРЕЖИВЯНОТО
« Отговор #80 -: Юли 07, 2010, 03:45:57 pm »
За съжаление транзита през Слънцето може да даде смърт на някой близък от мъжки пол(баща, съпруг), така както върху Луната - от женски(майка, съпруга). Това - с всичките му условности - други индикации в хороскопа. Все пак при мен нямаше други индикации за смърт при транзити, лунар, солар и т.н. Така че си го обяснявам само с Уран. Трябва да се знае, че той носи изненади... не само хубави...

Кой дом ти управлява уран и кой дом слънцето? И къде се намират в натала?

« Отговор #81 -: Юли 11, 2010, 10:22:23 am »
Пак относно Уран -Планетата на изненадите.
Някой преживявал ли е съвпад на тр.Уран с южен възел?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Юли 11, 2010, 11:31:11 am »

аз ,но беше много отдавна!
трябва да отворя ефемеридите и да си припомня.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #83 -: Юли 15, 2010, 09:34:55 pm »

Що, трябва са си припомняш  значи едва ли е било кой знае колко значимо събитие в живота ти.
А при мене се сличиха много неща.(и поради други фактори )
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Юли 16, 2010, 12:33:47 am »

Що, трябва са си припомняш  значи едва ли е било кой знае колко значимо събитие в живота ти.
А при мене се сличиха много неща.(и поради други фактори )

сподели ,какво? :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tanina80

« Отговор #85 -: Юли 16, 2010, 10:39:28 am »
За транзитите незнам, но да ви се оплача за натален Уран СКР в съвпад Венера СКР в първи дом, която пък обменя енергия с Плутон в 12-ти дом /рецепция по знак/, а също и Марс Скорпион в първи дом е нещо ужасно, поне според мен  :lol:. Този човек, за който говоря, само скърца със зъби, не си показва емоциите (Плутон, а май и Слънце в 12-ти), сумти, нервничи ... нещо което направо ми действа много зле на психиката, и в един момент "прищраква" и изчезва нанякъде или прави нещо Уранско-шантаво, непредвидимо. Луда работа.

« Отговор #86 -: Юли 16, 2010, 10:34:26 pm »

[/quote]
А при мене се сличиха много неща.(и поради други фактори )[/quote]

сподели ,какво? :-[
[/quote]
много неща от миналото искристализираха появиха се на бял свят всичко за много малко време се разруши (битови неща и не само)толкова бъзро се случи нямах време дори да го осъзная.Зелия ми живот се промени  коренно неща които съм градила години наред се разрушиха и сега всичко наново.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #87 -: Август 14, 2010, 02:21:56 pm »
Да ви се оплача :(
Тр уран ми е върху слънцето,слънцето ми е управител на 1ви дом,слънцето символизира детето.Имам големи грижи край детето си.
От много отдавна му тече кръв от носа,но ту спира ту почва.Последният месец много зачести,на морето също всеки ден.Давах му вит С.Но от 3-4 дни всеки ден пера чаршафи от локви кръв ,много се уплаших.Днес имахме големи стресове и изпитания,водих го в Пирогов,там не го приеха че нямали УНГ,та веднага в ИСУЛ.Той е ва 3г и 2 мес.но още не говори и така крещя и вика миличкия от уплах докато го преглеждаха :(Аз го държах и сърцето ми се късаше.После веднага за кръвни изследвания от вената,викове и крясъци.
Кръвните били добри,доктора каза че били капилярите.
Много ни е трудно детето.
Тр плутон ми е съвпад с юпитер в 6ти дом,плутон управлява 5ти дом(децата).А тр сатурн ми е в съвпад с нат плутон в 3ти дом :(
То не е само това.Трябва да го водя и на невролог,че има неспокоен сън и много си върти главата докато заспи,и като я върти така явно предизвиква кръвотечението.

Просто исках да споделя,дали ще иска някой да му види картата,да си кажете мнението кога може да очакваме проговаряне?

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Август 14, 2010, 04:10:40 pm »
Да ви се оплача :(
Тр уран ми е върху слънцето,слънцето ми е управител на 1ви дом,слънцето символизира детето.Имам големи грижи край детето си.
От много отдавна му тече кръв от носа,но ту спира ту почва.Последният месец много зачести,на морето също всеки ден.Давах му вит С.Но от 3-4 дни всеки ден пера чаршафи от локви кръв ,много се уплаших.Днес имахме големи стресове и изпитания,водих го в Пирогов,там не го приеха че нямали УНГ,та веднага в ИСУЛ.Той е ва 3г и 2 мес.но още не говори и така крещя и вика миличкия от уплах докато го преглеждаха :(Аз го държах и сърцето ми се късаше.После веднага за кръвни изследвания от вената,викове и крясъци.
Кръвните били добри,доктора каза че били капилярите.
Много ни е трудно детето.
Тр плутон ми е съвпад с юпитер в 6ти дом,плутон управлява 5ти дом(децата).А тр сатурн ми е в съвпад с нат плутон в 3ти дом :(
То не е само това.Трябва да го водя и на невролог,че има неспокоен сън и много си върти главата докато заспи,и като я върти така явно предизвиква кръвотечението.

Просто исках да споделя,дали ще иска някой да му види картата,да си кажете мнението кога може да очакваме проговаряне?

Оффф, хич не е етично :angry: , ама като казваш , че още не е проговорило :( , давай, качвай я. Не ,че сме авторитети , ама все нещо по същество ,можем да кажем....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #89 -: Август 14, 2010, 08:03:26 pm »
Благодаря Уран и Марая.
Да творчески е настроено детето,знае вече почти цялата азбука(интересно му е да гледа и казва буквите).Обича да пее песничките,знае вече цветовете,обича и може да рисува.
Само не можах да разбера Марая кое не е етично?Не искате да качвам картата ли?

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Август 14, 2010, 08:12:13 pm »
Благодаря Уран и Марая.
Да творчески е настроено детето,знае вече почти цялата азбука(интересно му е да гледа и казва буквите).Обича да пее песничките,знае вече цветовете,обича и може да рисува.

Да се гледат карти преди определена възраст...., качвай я , ако решиш , ще я погледна....

*

missKapriz

« Отговор #91 -: Август 14, 2010, 08:25:15 pm »
Като малка имах непрекъснато кървене от носа-спонтанно и особено при лек удар-даже ако сама без да искам си пернех леко носа и текваше кръв.Гориха ми полипи в носа доколкото си спомням в Транспортна болница Бургас-и от тогава кървенето спря.

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Август 14, 2010, 08:45:09 pm »
Слаби капиляри ,повече вирамин С и калции....

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #93 -: Август 14, 2010, 09:27:14 pm »
Благодаря Уран и Марая.

Да се гледат карти преди определена възраст...., качвай я , ако решиш , ще я погледна....
АКо искаш сподели от коя година нататък може да се гледат карти на деца :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #94 -: Август 25, 2010, 09:09:17 pm »
Милки аз ще споделя това което знам,че на деца до 7 години не е хубаво да се прави хороскоп,защото се счита ,че детето до 7-та си година е обвързано с майката а едва след това се отделя от нея.Затова се гледа предимно хороскопа на майката но все пак ти ще решиш дали да го пускаш.
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #95 -: Август 25, 2010, 09:24:25 pm »
Милки аз ще споделя това което знам,че на деца до 7 години не е хубаво да се прави хороскоп,защото се счита ,че детето до 7-та си година е обвързано с майката а едва след това се отделя от нея.Затова се гледа предимно хороскопа на майката но все пак ти ще решиш дали да го пускаш.
Ми то ,от 14 август до сега са минали 10 дни ;D Щом не съм я качила до сега,значи няма да я качвам :-[
Ще следвам препоръките на астролозите.
А грешно ли е,че аз му  гледам картата?(т.е. майката гледа картата на детето)

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #96 -: Август 25, 2010, 09:27:33 pm »
Според мен не,не е грешно ти си му майка. 
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #97 -: Август 26, 2010, 09:36:49 am »
ами аз гледам на моята племенница... :o :-\
да не й навредя по някакъв начин като правя така...? :-\ :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #98 -: Септември 03, 2010, 03:54:12 pm »
Здравейте момичета,
имам един специален въпрос.
Възможно ли е транзитен уран върху слънцето да даде забременяване?

*

missKapriz

« Отговор #99 -: Септември 03, 2010, 04:02:36 pm »
Ако са замесени 5 или 8 дом-защо не :blink: