Mislia, 4e Mars v 1 i 5 dom e nai-aktiven i deiistven.
но не канализирана, ако попада в едни по други знаци - залудо работи, залудо не стой, след много действие може и да се получи малко ефективен резултат
но мисълта ми беше за мъжкарския марс, този на която дума може да се разчита, без условности и окраски, без мрънкане и отлагане, поеме ли ангажимент го спазва до край и т.н.
Ami Mars moje da e v znaka Oven i pak moje da e pasiven ako se namira v 12 dom naprimer. 
Не мисля , че марс е пасивна планета..където и да е в заточение , в падение , в екзалтация , на трон , перигрин , Марс си е марс...Идеята ми е свързана със знаците в които попада...Според мен дома има едно единствено значение и аз го свързвам с думичката -КЪДЕ? Та това исках да кажа , в този смисъл като знак на лъва 5-ти дом , не е най-доброто място според мен не само домово , а и знаково...Просто по-различен прочит , от този който ти в момента изучаваш -визирам космобиологията...И тук вероятно е мястото да ти споделя още нещо.... :rolleyes:..
Смятам , че с часовете на раждане е много афив работата..,в смисъл , че не всеки час може да бъде точен.., а космобиологията според мен работи с много точни градуси и едно малко отклонение би могло да промени цялата визия на картата...Докато знаково нещата са по-точни...
Друго мнение ..., иначе много се радвам , че навлизаш в тази част на астрологията и мисля , че имаш много по-здрава основа на която да стъпиш , дори и от учителите си...