Да така е.Даже ясно си личи,куспидата на 11 дом и как луната е в 10ти а сатурн в 11ти 
Ако искаш още едно мнение Луната ти е прекалено близо до куспидата на 11 дом, за да се отчете влияние само върху 10-ти. Убедена съм, че има и върху двата.
А този съвпад със Сатурн с много условности бих го приела, но дори да го имаш, Сатурн не ти е толкова зле поставен, а и е на трон по дом като класически управител, не мисля, че може да го виниш за някакъв провал в кариерата.
Нито пък Луната си, тя по-скоро може да е внесла нестабилност в постигането на целта, която си си поставила, но други са факторите при теб, които ще надделеят дали ще се озовеш на върха символично казано. Мисля, че имаш потенциал това, за което говориш да ти се случи, стига да си по-упорита и отдадена, но е възможно да не ти стига хъс да покоряваш с размах, може дори да сменяш приоритетите си често, да има пречки в обстоятелствата, а и още нещо - по остта 5/11 имаш вписан знак и най-вероятно ще му дойде времето да се отключат темите по тези домове и някое хоби да се превърне в работа или по-сериозно занимание в ежедневието. Имаш по транзит Плутон върху Юпитер, който се очаква да разбута и промени съществено областите, за които отговаря планетата, сред които са тези, свързани с 5-ти дом, така че може би тепърва те очаква нещо в тази посока.