Дали е рана, която са ни нанесли или пък ние сме наранили някого в миналото и сега трябва да преживеем страданията, които сме причинили..........
Според Р.Щайнер сами си избираме да сме жертва на собствените си грешни действия и така да ги изправим.Поне при мен така работи Хирон в широк съвпад със Сатурн в Риби/12 д интерсепсирани и в опозиция на Уран/Плутон. Все изневиделица се появява някой, който дори не съм забелязала,че има претенции някакви и ми отнема много време да разбера откъде ми идват проблемите. И като капак на всичко трябва да обуздая първоначалния импулс да отвърна на удара с удар, защото покрай виновника ще пострадат и невинни.
Единственото решение за мен в случая е да огранича достъпа на такива да себе си и близките ми и без много демонстрации да постава нещата в своя полза.
ПП. Част от действителната ситуация преди време я сънувах- Бягах и се криех, но не виждах този, който ме преследва,но знаех, че ще ме убие.......влязох в мойта си крепост и зазидах всички врати с изключение на една.......и там чаках врага, този път не в ролята на дивеч а на ловец.....появи ли се да го отстрелям...... :blink: