Здравей Гост

хирон и ключа към неговите врати в натала

• 230 Отговора
  • 42559 Прегледи
Re:хирон и ключа към неговите врати в натала
« Отговор #180 -: Април 23, 2011, 06:15:47 am »
А някой преживял ли е съвпад на Хирон с Венера?? При мен преди 4 години се случи, влюбих се безумно в най-неподходящия (голяма издънка беше младежа) и тогава се научих на Вселенската Любов  :blink: Обаче тази любов не прерасна в сериозна връзка защото беше точно както каза Nova страх-привличане и шестото ми чевство тогава ме спаси!  :blink:

Мдаа, същото...
Поне разбрах, че мога да обичам истински някого и да забравя за себе си.

Когато той е имал тр. Хирон точен съвпад Венера аз направих голяма грешка, като му признах за чувствата си под формата на любовно писмо  :-[ ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #181 -: Април 23, 2011, 06:12:15 pm »
А някой преживял ли е съвпад на Хирон с Венера?? При мен преди 4 години се случи, влюбих се безумно в най-неподходящия (голяма издънка беше младежа) и тогава се научих на Вселенската Любов  :blink: Обаче тази любов не прерасна в сериозна връзка защото беше точно както каза Nova страх-привличане и шестото ми чевство тогава ме спаси!  :blink:

аз съм натално с такъв, в 7ми, с тригон към Сатурн. Отличавам го с попадения все в неподходящия мъж  ;D

И те потискат и ограничават нали? При мен Венерата е в квадрат с Плутон (момчето беше със Слънце в Скорпион) и привличането беше на силно подсъзнателно сексуално ниво. ОБАЧЕ! Много уроци научих, ценни, за живота, как да не го живеем, как да го живеем... просто защото виждах как това момче се самопогубваше. Мина през много тежки моменти и факта че бях свидетел на всичко ме разтърси из основи и промени много неща в мен.

хахахахаххах на мен ли го говориш... развод със Слънце в Скорпион, но нямам аспекти ва Венера с Плутон, въпреки това Венерата ми е диспозитор на Плутон в 12ти  ;D. Не само ме потискаше и ограничаваше, но направо ме зомбира. Явно Скорпионовското не е моето мъжко Слънце. Подозирам, че такова ще е Лъвското  :-[ Слънцето ми е в 5дом, нищо, че е в Риби.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #182 -: Април 23, 2011, 10:30:11 pm »
И мойто Слънчице е в 5-ти дом  :P и преди време Лъвовете ми бяха безинтересни, но сега имам точно такова животинче до себе си и съм много щастлива. На върха на DC имам Риби, но и те са ми изключително неприятни, имам голяма нетърпимост към тези мъже, не знам защо. Но да се върна на темата, явно Хирон има доста разтърсващ ефект при транзитите си и всичко се случва по гадния начин, поне за момента това ми е впечатлението.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #183 -: Април 24, 2011, 12:52:29 am »
Бети, нали 7 дом са и явните врагове  ;) той ти дава това, което ти нямаш, защото ти  си 1 дом, 7 са другите. Виж къде ти е Нептун, може да е в Лъв или в 5 дом?
Азсъщо не харесвам Овните  :blink:
Колкото до Хирон, не знам дали неговият транзит е единствения, даващ събития, не мисля, че е толкова силен. И въпреки това, виждам Хирон в 6 дом как дава слаба имунна система.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #184 -: Април 24, 2011, 03:21:23 am »
При едно силно (и гадно) любовно разочарование Хирон беше върху наталния ми У5. Но проблемът при мен всъщност е започнал година по-рано (когато се влюбих) при квадратура на тр. Нептун в 1-вия ми дом с натален Юпитер в 9-ти - идеализиране на обекта и създаване на илюзорни големи надежди. По това време е имало и действаща мунданна квадратура на Меркурий (върху Юпитера ми) и Нептун - лоша комуникация. Човекът може да е имал предвид едно, а аз да съм разбрала съвсем друго - онова, което съм искала да чуя. Така че в този случай Хирон беше болезненият лечител. Отношенията ми с момчето вече бяха влезнали в задънена улица (тогава не го виждах, разбира се), когато се намеси Хирон и отряза (за добро) всяка надежда. Част от ефекта сигурно се дължи и на тр. Плутон върху наталния ми Нептун (в 11-ти дом) по същото време.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #185 -: Април 24, 2011, 05:31:34 pm »
 Тр. Хирон каре нодална ос... :rolleyes:
Нещо като събития помните ли? :unsure: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #186 -: Април 24, 2011, 08:37:17 pm »
Прекъсване на много важна(може би кармична) за мен връзка-СЛВ в 5.Впоследствие се оказа,че е временно,но болката и преодоляването и беше много тежък вътрешен процес,подкрепен и от други тежки транзити.Като цяло много труден период  :-[ Но се справих  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #187 -: Април 24, 2011, 11:18:26 pm »
Прекъсване на много важна(може би кармична) за мен връзка-СЛВ в 5.Впоследствие се оказа,че е временно,но болката и преодоляването и беше много тежък вътрешен процес,подкрепен и от други тежки транзити.Като цяло много труден период  :-[ Но се справих  ;)

Много благодаря за споделеното.... :blink:
При мен нодалната ос е 1-7ми....Оффф...,дано е за добро! ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #188 -: Април 25, 2011, 07:35:32 pm »
Разбира се,че ще е за добро  ;)  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #189 -: Април 25, 2011, 09:16:45 pm »
Разбира се,че ще е за добро  ;)  ;D

Дано! ;D Мерси! :wub:

« Отговор #190 -: Април 27, 2011, 12:53:20 am »
Бети, нали 7 дом са и явните врагове  ;) той ти дава това, което ти нямаш, защото ти  си 1 дом, 7 са другите. Виж къде ти е Нептун, може да е в Лъв или в 5 дом?
Азсъщо не харесвам Овните  :blink:
Колкото до Хирон, не знам дали неговият транзит е единствения, даващ събития, не мисля, че е толкова силен. И въпреки това, виждам Хирон в 6 дом как дава слаба имунна система.

Нептун ми е в Козирог в 4-ти дом, с Лъвове проблеми не съм имала :blink:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Марая

• 28287
Re: хирон и ключа към неговите врати в натала
« Отговор #191 -: Март 11, 2012, 04:02:28 pm »
Казват, че там, където е Хирон в хорскопа, има рана, за която нямаме обяснение откъде се е появила. Например, може да ви е страх от нещо, обаче да нямате обяснение защо. Понеже Хирон се свързва с колективни енергии, човекът може да носи някаква рана, която идва от колектива.

Споделете в кой дом ви е Хирон и дали имате някакъв страх, свързан с дома, в който е и за който нямате реално обяснение защо го имате.

Това е смисъла на темата... ;) :blink:

Дай да спретнем телепатичен мост.../пак е по Хирон/...Докато имам време... :P

за хирон има много теми в сайта ,повечето много стари.
позволявам си да пусна тази ,заради това ,че до този миг никой не е говорил за неговите натални аспекти както и за проявленията му.
безспорен факт ,че за него няма достатъчно база данни но и древните не са имали ,а сами са създавали базата.
не ,че ние ще я създадем ,но защо да не бъдем част от цялото?!
да направим "дисекцея" на собствената си незаслужена  болка -хирон и да разберем какво отключват аспектите му в натала.
имам хирон в 4-ти , с  много ключове към останалите планети и куспиди на домове.
имам наблюдения и доказателство ,че той работи на всички нива и посоки.
споделете как усещати хирон и какво до този миг сте почуствали или усетили от неговото място в картата ви.
за себе си :blink: ,като начало ще кажа едно:
хирон в 4-ти носи ампутация на крак на родител.
баща ми изживя това и си отиде с ампутиран крак ,дни след ампутацията......

Ако изчетеш цялата тема...ще разбереш много неща..
Аз подготвям материал за транзитите му...и скоро ще го кача в интернет... :blink:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #192 -: Март 11, 2012, 08:33:39 pm »
При мен Хирон е в Рак в 10 дом. За Рак е вярно, че нося болка, свързана със семейството, като цяло тази област ми е винаги проблемна. Може би наистина се страхувам от реално обвързване и от това дали ще съумея да създам и съхраня свое семейство. Но в 10-ти дом как се тълкува?
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #193 -: Март 11, 2012, 08:34:46 pm »
Кажете нещо за Хирон в съвпад с нат. Марс, пълен хикс ми е този транзит засега.  :thinking:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #194 -: Март 11, 2012, 09:02:29 pm »
Кажете нещо за Хирон в съвпад с нат. Марс, пълен хикс ми е този транзит засега.  :thinking:

Време е да "излекуваш" нат. Марс. Да спре да се раздава и да угажда на другите пръскайки си енергията (нат. Марс в Риби), а да концентрира енергията за себе си. Хирон в знака Риби апелира за осъзнаване на аза и поддържане на връзка с божественото.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #195 -: Март 11, 2012, 09:04:45 pm »
Да спре да се раздава и да угажда на другите пръскайки си енергията (нат. Марс в Риби), а да концентрира енергията за себе си.

Време е да стана малко "егоист" :72:, отдавна мисля по този въпрос и твоят отговор идва точно навреме.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #196 -: Март 12, 2012, 01:10:16 pm »
Моя е в 8 дом в Овен не знам как да го тълкувам
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

« Отговор #197 -: Март 12, 2012, 08:24:28 pm »
Какво бихте казали за нат.Марс съвпад Хирон в близнаци?Марс е в началото на 11дом,а Хирон-в края на 10дом.

*

Papy

• 4343
« Отговор #198 -: Март 12, 2012, 11:45:16 pm »
Може ли някой да помогне-транзитен хирон в/у юпитер в 12 и точна квадратура на тр плутон към слънце в 1-ви? Юпитер е у10, асц риби

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #199 -: Март 13, 2012, 08:12:32 am »
Дали е рана, която са ни нанесли или пък ние сме наранили някого в миналото и сега трябва да преживеем страданията, които сме причинили..........
Според Р.Щайнер сами си избираме да сме жертва на собствените си грешни действия и така да ги изправим.Поне при мен така работи Хирон в широк съвпад със Сатурн в Риби/12 д интерсепсирани и в опозиция на Уран/Плутон. Все изневиделица се появява някой, който дори не съм забелязала,че има претенции някакви и ми отнема много време да разбера откъде ми идват проблемите. И като капак на всичко трябва да обуздая първоначалния импулс да отвърна на удара с удар, защото покрай виновника ще пострадат и невинни.
Единственото решение за мен в случая е да огранича достъпа на такива да себе си и близките ми и без много демонстрации да постава нещата в своя полза.
ПП. Част от действителната ситуация преди време я сънувах- Бягах и се криех, но не виждах този, който ме преследва,но знаех, че ще ме убие.......влязох в мойта си крепост и зазидах всички врати с изключение на една.......и там чаках врага, този път не в ролята на дивеч а на ловец.....появи ли се да го отстрелям...... :blink:
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"