Здравей Гост

хирон и ключа към неговите врати в натала

• 230 Отговора
  • 42510 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:хирон и ключа към неговите врати в натала
« Отговор #20 -: Февруари 05, 2010, 07:34:54 pm »
какво според вас може да отключи транзита на хирон към юпитер?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #21 -: Февруари 05, 2010, 07:42:08 pm »
Хирон е много важен за мен, няма важно събитие в живота ми, с което да не е свързан той. В Телец в 7 дом , тригон със съвпада Слънце Марс, опозиция с Луна, квадрат с Юпитер, биквинтил с Меркурий. Всичките ми планети са разположени между 10-ти и 3-ти дом, само Хирон е в 7-ми , аспектира почти всички. За партньорите - да не говорим, все на неподходящи попадам  ;D, явно имам доста уроци да уча, но пък за сметка на това винаги са ми казвали че съм перфектната сватовница. така че хирон в 7-ми май е доста по-полезен на другите, отколкото за мен самата.
Понякога щастието е благословия, но в повечето случаи е ЗАВОЕВАНИЕ!

« Отговор #22 -: Февруари 05, 2010, 08:36:13 pm »
Моля да ми обясните какво е значението при аспекта Хирон съвпад със Слънцето, като Слънцето е на МЦ-то почти, а Хирон е с 9 дом до Сънцето точно.
Това не е ли все някакво страдание за каквото и да е...някаква вечна неудовлетвореност?

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #23 -: Февруари 05, 2010, 09:14:48 pm »
А
Моля да ми обясните какво е значението при аспекта Хирон съвпад със Слънцето, като Слънцето е на МЦ-то почти, а Хирон е с 9 дом до Сънцето точно.
Това не е ли все някакво страдание за каквото и да е...някаква вечна неудовлетвореност?

А Слънцето кой дом управлява?

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Февруари 05, 2010, 09:29:37 pm »
Марая, мъжът ми е с Хирон в Овен в 4 дом, и родителите му са си живи и здрави.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Февруари 05, 2010, 09:38:07 pm »

моя хирон обаче е в риби. тук е разликата. риби упр. стъпалата. глезените са по водолей.
при баща ми тръгна от там.....той беше водолей /втори упр. сатурн/-макар ,че аз не го приемам.
овена е главата....
въобще не визирам ампутация на главата ;D ;D.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #26 -: Февруари 05, 2010, 09:40:37 pm »

моя хирон обаче е в риби. тук е разликата. риби упр. стъпалата. глезените са по водолей.
при баща ми тръгна от там.....той беше водолей /втори упр. сатурн/-макар ,че аз не го приемам.
овена е главата....

Може би на рогата   ;D ;D ;D ;D ;D
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

abroad

« Отговор #27 -: Февруари 05, 2010, 09:43:14 pm »

Хирон е в 4ти в Овен. Родителите ми също са живи и здрави, да не чуе който не трябва...
Съвпада на Хирон с Юпитер ми "донесе" недаслужена болка по всички направления, свързани с личността, имайки предвид, че управлява АС, включително и по наталната си позиция, имах незаслужени сблъсъци с родителите ми като цяло

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Февруари 05, 2010, 09:44:17 pm »

овена е главата....

:57: :57: :57: ,много ли са големи?

*

holanda

« Отговор #29 -: Февруари 05, 2010, 09:44:28 pm »
ха,какво съвпадение. Хирон ме вълнуваше нещо през последната седмица, и ето тук го захванахте. ;D

Преди си мислех,че Юпитер ми е най-издигнатата планета и много се радвах,докато не видях,че мамка му-Хирон бил по-издигнат :-X....в натала е в 9 дом в Рак,в съвпад с Юпитер  и в съвпад с МЦ.

този аспект свързвах с философските си наклонности и идеализъм и...евентуално като пречка за Юпитер да се издигне в обществото/нали мечтаех да ставам дизайнер/ :-[

ето едва сега,след като прочетох статията,ми се изясниха някои неща-като малка нямах чувството за семейна закрила и обич,защото майка ми доста пътуваше,а с баща ми са се разделили още от както съм била на 2 години.родителите на майка ми пък,които са били доста уважавано семейство,са я порицавали,за това,че е отказала на момче от добър и богат род и така е прецакала и нашата фамилия ;D,образно казано. И точно при тези хора (родителите на майка ми) съм прекарала почти цялото си детство.В пубертета ми беше доста тежко,защото трябваше да го играя лидер,а нямах самочувствие.Тогава започнах да чета много и схванах донякъде родовата карма.Но едва сега намирам и аспекта за трудното ми детство в натала.хирон изисква от мен да преодолея проблемите,идващи от далечното минало и позицията му в Рак е точно на място.

сега извън Хирон-искам по-дълбоко вглеждане в картата за професионалната ми ориентация.Просто не мога да реша и това е.отдавна пиша във форума и се надявам/и ви се доверявам,че бихте ме ориентирали към добър астролог със заплащане.Благодарна съм за насочванията ,но все пак като двойна Везна се колебая.. :blink: :blink:.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #30 -: Февруари 05, 2010, 09:49:13 pm »

овена е главата....

:57: :57: :57: ,много ли са големи?

Бая бих казала, майка му, след 17 години скитане, се върна това а то при баща му.....А бе то там е мътна и кървава...
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Февруари 05, 2010, 09:52:15 pm »
елфи , а какво имат в мутабелни знаци рогатите? ;D ;D
и къде им е хирона. те това е интересантното.....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #32 -: Февруари 05, 2010, 09:56:32 pm »
елфи , а какво имат в мутабелни знаци рогатите? ;D ;D
и къде им е хирона. те това е интересантното.....

На свекървата е в Скорпион, а на свекъра, в Телец. За дом не мога да ти кажа.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Февруари 05, 2010, 10:03:49 pm »
елфи ,разликата в годините им е доста голяма ,ако правлно разбирам ,че единия хирон е в скорпи  а другия телец. :o
нещо в мутабелни имат ли тея хора? слънце,луна ,асц,дсц....
то ясно щом не знаеш дома че час нямаш , ама поне една луна или слънце в мутабелни не може да няма. ;)

« Отговор #34 -: Февруари 05, 2010, 10:18:36 pm »
Слънцето е в 9 дом почти до МЦ-то.

*

Aneli

• *
  • 69
« Отговор #35 -: Февруари 05, 2010, 10:24:15 pm »
Слънцето е в 9 дом почти до МЦ-то.

Това го разбрах, но кой дом ти е в лъв, защото събитията стават в домът, където се намира планетата, но винаги се отразяват в дома, чийто господар е тя.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #36 -: Февруари 05, 2010, 10:28:14 pm »
елфи ,разликата в годините им е доста голяма ,ако правлно разбирам ,че единия хирон е в скорпи  а другия телец. :o
нещо в мутабелни имат ли тея хора? слънце,луна ,асц,дсц....
то ясно щом не знаеш дома че час нямаш , ама поне една луна или слънце в мутабелни не може да няма. ;)

Чакай да видя,
Свекито е с Уран в Близнаци, Марс  в дева . и Юпи в Стрелец.
А свекъра на 3 гр Марс, 7гр Нептун и на 13 гр Юпи в дева

Тя е Козирог, а той е телец.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Февруари 05, 2010, 10:30:16 pm »
Хирон е в 4ти в Овен. Родителите ми също са живи и здрави, да не чуе който не трябва...
Съвпада на Хирон с Юпитер ми "донесе" недаслужена болка по всички направления, свързани с личността, имайки предвид, че управлява АС, включително и по наталната си позиция, имах незаслужени сблъсъци с родителите ми като цяло

визираш съвпада на хирон с юпитер -преди месец или месец и половина ,като транзит-нали така?
аспект към натална планета направи ли този съвпад? и към коя/и?

*

abroad

« Отговор #38 -: Февруари 05, 2010, 10:43:15 pm »
Визирам съвпада на транзитен Хирон с натален Юпитер, преди повече от година, преди това направи съвпад с натална Венера

*

holanda

« Отговор #39 -: Февруари 05, 2010, 10:47:37 pm »
Визирам съвпада на транзитен Хирон с натален Юпитер, преди повече от година, преди това направи съвпад с натална Венера
че това не беше ли от Пепеляшкините транзити  ;) ;)