ха,какво съвпадение. Хирон ме вълнуваше нещо през последната седмица, и ето тук го захванахте.
Преди си мислех,че Юпитер ми е най-издигнатата планета и много се радвах,докато не видях,че мамка му-Хирон бил по-издигнат

....в натала е в 9 дом в Рак,в съвпад с Юпитер и в съвпад с МЦ.
този аспект свързвах с философските си наклонности и идеализъм и...евентуално като пречка за Юпитер да се издигне в обществото/нали мечтаех да ставам дизайнер/

ето едва сега,след като прочетох статията,ми се изясниха някои неща-като малка нямах чувството за семейна закрила и обич,защото майка ми доста пътуваше,а с баща ми са се разделили още от както съм била на 2 години.родителите на майка ми пък,които са били доста уважавано семейство,са я порицавали,за това,че е отказала на момче от добър и богат род и така е прецакала и нашата фамилия

,образно казано. И точно при тези хора (родителите на майка ми) съм прекарала почти цялото си детство.В пубертета ми беше доста тежко,защото трябваше да го играя лидер,а нямах самочувствие.Тогава започнах да чета много и схванах донякъде родовата карма.Но едва сега намирам и аспекта за трудното ми детство в натала.хирон изисква от мен да преодолея проблемите,идващи от далечното минало и позицията му в Рак е точно на място.
сега извън Хирон-искам по-дълбоко вглеждане в картата за професионалната ми ориентация.Просто не мога да реша и това е.отдавна пиша във форума и се надявам/и ви се доверявам,че бихте ме ориентирали към добър астролог със заплащане.Благодарна съм за насочванията ,но все пак като двойна Везна се колебая.. :blink: :blink:.