Здравей Гост

хирон и ключа към неговите врати в натала

• 230 Отговора
  • 42585 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:хирон и ключа към неговите врати в натала
« Отговор #60 -: Февруари 07, 2010, 02:23:07 pm »
Хироновият възврат е време, когато роденият решава има ли да прави нещо на този свят и какво все още го задържа, т.е. време за равносметка на дотук преживяното... Обикновено върви със сатурнов транзит през някоя радикална точка

Да ти кажа, Лили, ако космоса досега не е решил какво имам да върша в този живот,не знам кога ще се реши.  ;) За мен всичко е предначертано още в ембрионално развитие. Иначе си права,че не може да има само Хиронов възврат. Има и опозиция на тр. Сатурн в момента с нат. Луна, а по-късно квадрат и с натален Сатурн.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #61 -: Февруари 07, 2010, 02:33:20 pm »
Което само доказва,че наличието на еднакъв аспект,не означава еднаква съдба.Не всички могат да бъдат принцеси  ;D

Или по-точно-не на всички им трябва да са такива  :blink:

Да ти кажа под секрет,не познавам жена,на която да не й се иска да бъде принцеса. Само че,на когото каквото му е писано. Колкото до Пепеляшкиния аспект - съвпад на Юпитер и Хирон, работи си и още как. Аз вече се похвалих какво се случи при мен,когато тр. Юпитер съвпадна с нат. ми Хирон.   :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Февруари 07, 2010, 02:37:52 pm »
Аз вече се похвалих какво се случи при мен,когато тр. Юпитер съвпадна с нат. ми Хирон.   :blink:

и аз пак не съм разбрала ,какво ти се е случило :33: :73:.
бъди така любезна да ме информираш ,молим те ....,преди да си си врътнала опашката :91:,както междувпрочем успешно го правиш :41:.
позадръж се за малко тука ,плиизззз. :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Февруари 07, 2010, 02:42:28 pm »
от хора преживяли възврата , знам ,че може да бъде много добър и градивен период ,ако си се отдал на духовното и си отхвърлил материята.
но също така и много труден и страшен , за тези ,които не са тръгнали в правилната посока....
при него няма втори изпит.

За мен възвратът на Хирон е като да хванеш последния влак преди да си изтървал спирката, към която пътуваш. И макар че втория сатурнов възврат го свързват символично със "залеза" на живота, това може да бъде и доста плодотворен период, т.е. човек не само да бере плодовете от сътвореното дотук, а и да обърне повече внимание на вътрешното си развитие, след като набелязаните външни цели са постигнати или просто се е отказал от тях, от всички незадоволени амбиции чрез смирение и приемане на съдбата такава, каквато му е била отредена.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #64 -: Февруари 07, 2010, 02:47:34 pm »
Хироновият възврат е време, когато роденият решава има ли да прави нещо на този свят и какво все още го задържа, т.е. време за равносметка на дотук преживяното... Обикновено върви със сатурнов транзит през някоя радикална точка, като Сатурн насочва вниманието ни към проблемните зони, към всичко онова, което има нужда от "доизпипване", докато все още имаме време и енергия.

Мани мани, от миналата есен не ми се живее, живея насила, търся си причини да живея и едвам си ги намирам.
Има ли нещо на тоя свят, което още да ме задържа...освен дългът....даже по едно време тук си разправях, че направо се считам умряла, толкова не мога да намеря сламка да се хвана.
А то от какво било.
Ма на мен
Хиронов възврат
Плутон връз слънце
Сатурн квадратура слънце
Уран квадратура Меркурий
преди малко
Уран връз луна
Сатурн опозиция на луна
Сатурн квадрат слънце
след малко
Уран квадрат меркурий
Отделно Хирон и Нептун опозиция Уран

Бе нема планета де да не ме е прищипала.И сега според Марая не съм си живяла живота правилно ли?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #65 -: Февруари 07, 2010, 02:49:28 pm »
Аз вече се похвалих какво се случи при мен,когато тр. Юпитер съвпадна с нат. ми Хирон.   :blink:

и аз пак не съм разбрала ,какво ти се е случило :33: :73:.
бъди така любезна да ме информираш ,молим те ....,преди да си си врътнала опашката :91:,както междувпрочем успешно го правиш :41:.
позадръж се за малко тука ,плиизззз. :wub:

За някои може да не е кой знае какво,но за работохолици като мен работата е важна. Нали казах за новата допълнителна работа ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Февруари 07, 2010, 02:49:51 pm »
Извинявай, Кайли, надявах се да не прозвуча чак толкова песимистично.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #67 -: Февруари 07, 2010, 03:02:10 pm »
За мен възвратът на Хирон е като да хванеш последния влак преди да си изтървал спирката, към която пътуваш. И макар че втория сатурнов възврат го свързват символично със "залеза" на живота, това може да бъде и доста плодотворен период, т.е. човек не само да бере плодовете от сътвореното дотук, а и да обърне повече внимание на вътрешното си развитие, след като набелязаните външни цели са постигнати или просто се е отказал от тях, от всички незадоволени амбиции чрез смирение и приемане на съдбата такава, каквато му е била отредена.

А виж, това е абсолютно верно - чувствам се като да хващам последния влак, преди да съм изтървала спирката, към която пътувам.
Само дето досега пътувах навътре, докато стана годна да тръгна навън към външната спирка.
И сега верно се чувствам все едно бързам да фана последния влак към ... семейното огнище.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #68 -: Февруари 07, 2010, 03:15:45 pm »
Мани мани, от миналата есен не ми се живее, живея насила, търся си причини да живея и едвам си ги намирам.
Бе нема планета де да не ме е прищипала.И сега според Марая не съм си живяла живота правилно ли?

кой ти каза ,че не си си живяла живота правлно? :33: :41:- пак ли не се е зразил ретро мерка ,като О рата?! :'( :'( :'(
стига си ревала ,като вдовица! я се стегни и се огледай наоколо , а се виж до къде си стигнала  ?!
има хора на твойте години ,кото са кухи лейки отнътре....,прадни и пусти души! а ти малко ли си израстнала ,малко л растеш малко ли борби със себе си си преживяла ,че сега да нямаш право на щастие!? :o
аман! колко пъти ти казвам ,че асц скорпион имаа късна реализаця ,че първо върви към себе си ,сдобрява се със себе си и тогава тръгва напред.
еее ,ще имаш мъж ,та ,ако ще свиня в джамия да влезе!
и да не см те чула повече ,че не ги се живее :angry:.
наа теб хирон ще ти даде!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #69 -: Февруари 07, 2010, 03:19:23 pm »
kaily, къде ти е въпросния хирон?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #70 -: Февруари 07, 2010, 03:21:04 pm »

еее ,ще имаш мъж ,та ,ако ще свиня в джамия да влезе!

Марайооооо,ша ма умориш от смях.  :85: :85: :85:  Кайли,всичко ще си дойде на мястото,душо. Споко! Сигурна съм,че си имала и прекрасни моменти в живота си. Но хората с акцентиран Скорпион все искат от всичко по много,затова и не се чувствате удовлетворени. Все търсите Михаля,все гоните някого или нещо. Животът е низ от радости и болка. Това е живота - сурав и курав.  ;)

*

kaily

• 5145
« Отговор #71 -: Февруари 07, 2010, 04:26:37 pm »
Въпросният Хирно ми е в трети дом.

А аз не рева бе, само похлипвам с цел предизвикване на съжаление, а това пък с цел некой да ме попощи хороскопски.
То докато детето не зареве, майка му го не поглежда.

Просто Лили с тия две различни гледни точки, хем противоположни, хем в същото време едновременно верни, ме уби.

Наистина имах такъв период от няколко месеца, в който просто бях мъртва, забелязвах го. Сега малко ми се е поразминало.
И ме е налегнало другото - да фащам последния влак, щото нали така...

« Отговор #72 -: Февруари 07, 2010, 04:39:11 pm »
Кайли, и аз съм така...това е от проклетият Уран, който не помръдва от Луната ми цяла година сякаш. е, и от Нептун и Хирон на Десц и от още някой...ама и те ще мръднат...тогава сме на ход ние ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Февруари 07, 2010, 04:41:27 pm »
Наистина имах такъв период от няколко месеца, в който просто бях мъртва, забелязвах го. Сега малко ми се е поразминало.

Съмнявам се това да се дължи само на хироновото завръщане. Все пак имай предвид, че и Плутон ти е нагазил Слънце/Сатурн и транзитния Сатурн ги квадратира. Мен питаш ли ме как се чувствах, когато същите ми притиснаха Луната? Преди Сатурн да тръгне ретро, направо не знаех на кой свят се намирам...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #74 -: Февруари 09, 2010, 04:46:26 pm »
   Кайли душата, повтарям се - но не си сама...И аз от доста време се чудя въобще защо живея. Понякога всичко губи смисъл. Търся си причина, поради която да се хвана за живота, оправдания имам - имам син, но лична причина нямам. Защото всичко се е случило преко волята ми. Но в последствие съм си получила закъснялата награда. За това нямам желания, нямам надежди, нямам очаквания - живея тук и сега. Всичко друго е лъжа...

*

kaily

• 5145
« Отговор #75 -: Февруари 09, 2010, 04:53:08 pm »
 живея тук и сега. Всичко друго е лъжа...

Ето още един просветлен.  :25:

« Отговор #76 -: Февруари 11, 2010, 10:50:51 pm »
относно хирон съм забелязала ,че жените забременяват или раждат по време на някакъв аспект на транзитен хирон към натален плутон /съвпад,полусексти,секстил  и т.н/

« Отговор #77 -: Февруари 11, 2010, 10:59:39 pm »
моят хирон е подминал Плутон преди доооста години...не се очертава нито секстил, нито полусекстил...това означава ли, че ... няма деца, няма нищо  и това е!?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #78 -: Февруари 11, 2010, 11:03:56 pm »
Не означава.
Хирон не е сигнификатор на децата. Не отричам, че по някаква случайност зачеване може да се случи и по време на хиронов транзит, но със сигурност ще бъде загатнато и от други транзити.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #79 -: Февруари 11, 2010, 11:12:19 pm »
Благодаря, Лили! Просто се чудя ( покарй работата ми с деца в последно време ), какви деца, какви родители...държат ги до последно в детските градини вместо да използват всеки един момент да им показват света. Все пак те са деца и няма как да знаят, че нещо същесвстува, ако не им се покаже и обясни...оставили са всичко на учителите. Ако може и събота и неделя да ги оставят, че все им пречат, я да чистат, я да се наспят, я да си изпият кафето и др. такива. Страшна работа. А пък други, които искат или не могат да имат, или мъжете им ги напускат и не им се занимава с отговорности...честно не съм вярвала докато не се сблъсках лице в лице с проблема.
Та попитах защото понякога и на мен ми се е приисквало...