Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210959 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #260 -: Юни 24, 2010, 03:20:51 pm »
Скарлет беше много изчерпателна,ще си позволя да пиша по втората част от въпроса на Небесна,а именно кой ще е инициатора връзката да се развие или обнови.Мисля,че като представена от по-бързата планета,това ще си ти,Небесна.В момента се чувстваш леко несигурна-заради изгорения Меркурий,но предполагам ще използваш изгодния момент,който без съмнение ще се появи скоро-максимум до месец според мен .Според картата вие сте колеги или ви свързват работни взаимоотношения,и може би сте имали някакви недоразумения там,той изглежда наранен от теб в тази посока-съдя по съвпада на Нептун с Хирон в 6 дом.
Венера в негов 5 дом показва,че той е привлечен от теб.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #261 -: Юни 24, 2010, 04:05:20 pm »

Ако управител на двата дома е Венера, и тя е в съвпад с Хирон в 7ми?

Е,няма как Венера да управлява и 7, ако управлява 1 и обратно, защото ако асц. Везни срещуположния на него дом - 7 е в Овен. Ако асц. е Телец, срещуположния на него дом е в Скорпион. И друго нещо - никога не тълкувам на парче.
« Последна редакция: Юни 24, 2010, 06:27:33 pm от Скарлет »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #262 -: Юни 24, 2010, 05:38:10 pm »
Сънрейн,като се замисли човек-втора работа е 6 от 6,втори жилище 4 от 4 и т.н.,но нали второ дете е 2 от 5,трето 2 от 7,а за съпрузите тръгваме от 7 през един по ред на номерата.Логиката нещо ми бягха,но явно това е основно правило в хорарната астрология-де да знам :rolleyes:

Абе не е така бе хора...струва ми се...
Второто дете е по 7-ми дом (2-ри от 5-ти), нали така?
Значи втората работа е по 8-ми дом, така излиза,
а вторият съпруг по 9-ти дом.

Второто дете не е ли 3ти от 5 = 7 т.е брат/сестра на първото.

Но защо втория съпруг/партньор  е 9ти  / 3ти от 7 / ,а третия 11 /3ти от 9 / .Спомням си една тема преди време точно тези неща се обсъждаха по отношение показването на сърузите в наталната карта ,но в хорарната така ли е ?,Би трябвало същото да е  :-\  При мен работи ,двете ми продължителни  връзки са по 7 и 9 дом .

*

Nebesna

« Отговор #263 -: Юни 24, 2010, 06:01:18 pm »
Скарлет беше много изчерпателна,ще си позволя да пиша по втората част от въпроса на Небесна,а именно кой ще е инициатора връзката да се развие или обнови.Мисля,че като представена от по-бързата планета,това ще си ти,Небесна.В момента се чувстваш леко несигурна-заради изгорения Меркурий,но предполагам ще използваш изгодния момент,който без съмнение ще се появи скоро-максимум до месец според мен . Според картата вие сте колеги или ви свързват работни взаимоотношения,и може би сте имали някакви недоразумения там,той изглежда наранен от теб в тази посока-съдя по съвпада на Нептун с Хирон в 6 дом.
Венера в негов 5 дом показва,че той е привлечен от теб.

И аз така си помислих, защото Меркурий се приближава към точния аспект с Нептун, а не обратното. Но трябва да стане случайно, защото аз имам задръжки, което е визирано от квадратът на Меркурий със Сатурн в първи дом, а и луната върви към опозиция с Меркурий. Меркурий е мунданен управител на комуникациите, а Луната съ-управлява питащата, така че няма да съм аз тази която ще му се обади. Както казах, разчитам на случайността.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #264 -: Юни 24, 2010, 06:26:16 pm »
Аз не бих тълкувала останалите аспекти, за да не се получават обърквания. Защото теб те интересува ще има ли връзка между двама ви? Гледат се управителите на 1 и 7 дом, на които предстои тригон. Толкоз! Дори си направих труда да направя картата в моята програма, за да видя къде е Локус Фортуна, защото все я забравяте. Тя е на 28 градуса във Водолей, в съвпад с Нептун.  ;) Това е - въртиш,сучеш, каквото и да стане според мен връзката ще се изконсумира, макар и според мен да не е за продължително време.  :blink:

« Отговор #265 -: Юни 24, 2010, 06:45:03 pm »

Ако управител на двата дома е Венера, и тя е в съвпад с Хирон в 7ми?

Е,няма как Венера да управлява и 7, ако управлява 1 и обратно, защото ако асц. Везни срещуположния на него дом - 7 е в Овен. Ако асц. е Телец, срещуположния на него дом е в Скорпион. И друго нещо - никога не тълкувам на парче.
Да, права си  :-[ К8 е в Телец, значи - 1 и 8, но е в 7ми  :P

*

missKapriz

« Отговор #266 -: Юни 24, 2010, 07:17:35 pm »
Цитат
Аз не бих тълкувала останалите аспекти, за да не се получават обърквания. Защото теб те интересува ще има ли връзка между двама ви?
Всъщност втората част на въпроса беше кой от двамата ще съживи връзката ;)И предположих,че Небесна ще се възползва/но няма да създаде тя-заради изгорения си сигнификатор и Сатурн в 1 дом/ една благоприятна ситуация,която ще се появи до месец.За съжаление обаче и аз мисля,че връзката няма да е продължителна-Луна квадрат Нептун/У7/ и Луна квадрат Сатурн/елемент от 1 дом и У5/.Освен това Луната е и негов У5

*

Nebesna

« Отговор #267 -: Юни 24, 2010, 07:35:34 pm »
За съжаление обаче и аз мисля,че връзката няма да е продължителна-Луна квадрат Нептун/У7/ и Луна квадрат Сатурн/елемент от 1 дом и У5/.Освен това Луната е и негов У5

Мила, нещо се обърка тука...Луната прави разходящ тригон с Юпитер и сходящ секстил с Нептун, които управляват седми дом. Последният аспект, който прави Луната преди да напусне знака е секстил с Нептун.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #268 -: Юни 24, 2010, 07:45:12 pm »
да видя къде е Локус Фортуна, защото все я забравяте. Тя е на 28 градуса във Водолей, в съвпад с Нептун.  ;)   :blink:

Някой чете ли изобщо?  :P

*

Nebesna

« Отговор #269 -: Юни 24, 2010, 07:49:21 pm »
да видя къде е Локус Фортуна, защото все я забравяте. Тя е на 28 градуса във Водолей, в съвпад с Нептун.  ;)   :blink:

Да мила, това го прочетох, благоаря ти. нямаше да се сетя да погледна фортуната.
Предния пост е насочен към мис каприз, аз всъщност я цитирам, ако не си забелязала.
Цунки-гунки... :kissd:

*

missKapriz

« Отговор #270 -: Юни 24, 2010, 07:50:15 pm »
За съжаление обаче и аз мисля,че връзката няма да е продължителна-Луна квадрат Нептун/У7/ и Луна квадрат Сатурн/елемент от 1 дом и У5/.Освен това Луната е и негов У5

Мила, нещо се обърка тука...Луната прави разходящ тригон с Юпитер и сходящ секстил с Нептун, които управляват седми дом. Последният аспект, който прави Луната преди да напусне знака е секстил с Нептун.
Даааа,досадна грешка,съжалявам,явно съм разсеяна :25:

*

Nebesna

« Отговор #271 -: Юни 24, 2010, 07:52:03 pm »

Даааа,досадна грешка,съжалявам,явно съм разсеяна :25:

Простено ти е, чадо мое! :88:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #272 -: Юни 24, 2010, 07:57:49 pm »

Да мила, това го прочетох, благоаря ти. нямаше да се сетя да погледна фортуната.
Предния пост е насочен към мис каприз, аз всъщност я цитирам, ако не си забелязала.
Цунки-гунки... :kissd:

Всичко забелязвам аз, споко.  :88:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #273 -: Юни 25, 2010, 06:35:15 pm »
той и тя имат ли заедно бъдеще?
25 юхи 2010г.
софия 19:10 мин.
назовала съм ги по имена.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #274 -: Юни 25, 2010, 06:47:32 pm »
По-скоро клони към Не.
Управителят на ДС е изгорен и е в сходящ квадрат с управителя на АС.
Луната е в сходящ квадрат със Сатурн, разположен на МС.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #275 -: Юни 25, 2010, 06:51:27 pm »
По-скоро клони към Не.
Управителят на ДС е изгорен и е в сходящ квадрат с управителя на АС.
Луната е в сходящ квадрат със Сатурн, разполоен на МС.

мерси Лили , а по луната ли може да се разбере до кога ще бъдат заедно? или по аспектите на управителите?! и градусите им.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #276 -: Юни 25, 2010, 06:57:55 pm »
Въпросът не беше докога ще са заедно, иначе между Луната и Сатурн има 4 градуса.
Същевременно има и секстил с Нептун, но той не дава голяма яснота, квадратът със Сатурн е по-красноречив. При това Сатурн е в съвпад с МС - времето тече, затова нека се насладят пълноценно на това, което имат в момента.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #277 -: Юни 25, 2010, 07:05:01 pm »
Въпросът не беше докога ще са заедно, иначе между Луната и Сатурн има 4 градуса.
Същевременно има и секстил с Нептун, но той не дава голяма яснота, квадратът със Сатурн е по-красноречив. При това Сатурн е в съвпад с МС - времето тече, затова нека се насладят пълноценно на това, което имат в момента.

а на такъв въпрос хорарната астрология може ли да отговори? :-\ и въобще може ли да го приемем за хорарен в случай , че е зададен така.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #278 -: Юни 25, 2010, 07:27:48 pm »

Въпросът не беше докога ще са заедно,

а на такъв въпрос хорарната астрология може ли да отговори? :-\ и въобще може ли да го приемем за хорарен в случай , че е зададен така.

Да, по принцип може, но не постфактум, т.е. не след като си задала един въпрос и е направена вече картата.
« Последна редакция: Юни 25, 2010, 08:46:18 pm от Скарлет »

*

Марая

• 28287
« Отговор #279 -: Юни 27, 2010, 01:47:14 pm »

Въпросът не беше докога ще са заедно,

Да, по принцип може, но не постфактум, т.е. не след като си задала един въпрос и е направена вече картата.

до колко време ще приключи връзката на Т и Т./ назовала съм ги по име/
софия 27.06.2010г.
14:25*