Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210435 Прегледи
*

Nebesna

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #340 -: Август 28, 2010, 10:46:40 am »
Моля ви, да се включите в този хорар, защото вече не издържам. Писна ми от караници, викове и спорове с един мой приятел. Точно приятел, никога не сме били интимни. Налага ни се да сме постоянно заедно, та няма как да изчезна от него.С всеки изминал ден положението става все по-зле и по-зле.
Въпросът ми е: Ще си възвърнем ли старите приятелски отношения с Х.?

Не зная какви са били старите ви приятелски отношения с Х., но той се управлява от Юпитер, който е позициониран в твоя 11-дом, т.е. момчето те смята за приятел, а ти се управляващ от Меркурий, който управлява неговия 11-ти дом. Моят извод е, че и двамата се смятате за приятели, но вероятно разбирате приятелството по различен начин. Твоят упраавител е в неговия 10-ти дом - да не би да ви свързват професионални отношения или той да ти е нещо като началник? Възможно езаради това да се държи така.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #341 -: Август 28, 2010, 11:05:13 am »
Да, приятели сме и колеги, обаче заради работата, която е доста напрегната, започнахме адски много да се караме.Заради разни глупости-оферти, кой как се е държал на среща, някакви такива. Бъркаме се и в личния си живот, аз на него той на мен.Сега стигнахме до извода, че като сме колеги ще се държим като такива, но същевременно и това ни дразни, защото се познаваме доста добре и като го играем това се усеща и в единия и другия. Това адски много ни изнервя и двамата, защото знаеме как е било преди, беше в пъти по-приятно и доста забавно когато сме заедно. Бяхме много привързани един към друг, а сега не е така.Положението излиза извън контрол. :-[

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #342 -: Август 28, 2010, 01:17:45 pm »
Да, приятели сме и колеги, обаче заради работата, която е доста напрегната, започнахме адски много да се караме.Заради разни глупости-оферти, кой как се е държал на среща, някакви такива. Бъркаме се и в личния си живот, аз на него той на мен.Сега стигнахме до извода, че като сме колеги ще се държим като такива, но същевременно и това ни дразни, защото се познаваме доста добре и като го играем това се усеща и в единия и другия. Това адски много ни изнервя и двамата, защото знаеме как е било преди, беше в пъти по-приятно и доста забавно когато сме заедно. Бяхме много привързани един към друг, а сега не е така.Положението излиза извън контрол. :-[

Миа ,защо не направиш една композитна карта в темата за композити да я разгледаме....?!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #343 -: Август 28, 2010, 01:25:37 pm »
Добре, Марая. Ще я пусна. С транзитите ли трябва?

*

Vision

• 3523
« Отговор #344 -: Август 28, 2010, 10:00:32 pm »
жалко.. :(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #345 -: Август 28, 2010, 10:07:53 pm »
жалко.. :(

Кое е жалко, Вижън? Какво имаш предвид? Искаше да обсъждаме хорара ли? :blink:

« Отговор #346 -: Септември 26, 2010, 06:02:56 pm »

:blink:
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 08:26:56 pm от Last_Kiss »

*

Uran

• 6041
« Отговор #347 -: Септември 26, 2010, 06:22:21 pm »
Ne.

« Отговор #348 -: Септември 26, 2010, 06:30:44 pm »

П.П Мерси ,Уран
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 08:27:13 pm от Last_Kiss »

« Отговор #349 -: Септември 26, 2010, 06:33:58 pm »
Аз също мисля, че отговора е не. В случая последния аспект на Луната няма много голямо значение.

Луната прави апликираща опозиция на сигнификаторите на теб и него, които са в разходящ съвпад т.е. минало свършено време...
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #350 -: Септември 26, 2010, 06:35:50 pm »
Благодаря,Аурора!  :wub:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #351 -: Септември 26, 2010, 08:12:19 pm »
Много интересна карта. В един момент Луната прави куинконс със Сатурн, опозиция с Марс и тригон с възела.  :unsure: Нещата изглеждат доста заплетени и мъчителни, някак съдбовни.

Връзка в този смисъл, който влагаш, едва ли ще има, но може би ще запазите вид приятелски отношения в крайна сметка, май няма скоро да приключи лесно всичко и да утихне окончателно. Венера тръгва ретроградна, предстои отново съвпад на вашите два сигнификатора - с Марс, неговия.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #352 -: Септември 26, 2010, 08:14:36 pm »
Венера тръгва ретроградна, предстои отново съвпад на вашите два сигнификатора - с Марс, неговия.   

Това брои ли се?  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #353 -: Септември 26, 2010, 08:41:49 pm »
Нямам идея.  ;D Надявам се, ЛастКис да ни осведоми после, щото може и да се окаже от значение.

П.П. Негов сигнификатор Венера, Марс - тя. Така съм го написала, че сякаш не става ясно, оправдание-скоро станах.  ;)
« Последна редакция: Септември 26, 2010, 09:33:07 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #354 -: Септември 26, 2010, 08:46:15 pm »
Нямам идея.  ;D Надявам се, ЛастКис да ни осведоми после, щото може и да се окаже от значение.

Обещавам да докладвам,като има новини  :wub: Благодаря ви отново!

*

Divna

« Отговор #355 -: Септември 26, 2010, 08:52:52 pm »
Здравейте!
Може ли малко помощ по един хорар.
Въпроса е ще продължи ли връзката ми с (назовавам му името)?
То не е точно връзка всъщност,тоест връзка е,но същевременно сме свободни да бъдем с други хора...трудно е за обяснение.
Ще съм ви благодарна,ако ми помогнете!

Защо да е трудно?!
Това е тип свободна връзка.

Партньорът ти чужденец ли е?

« Отговор #356 -: Септември 26, 2010, 08:54:18 pm »
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 08:25:38 pm от Last_Kiss »

*

Divna

« Отговор #357 -: Септември 26, 2010, 08:59:59 pm »
Предположих.
Типични са за западното общество. И интересното е, че там самите жени ги налагат.
Странно ли се чувстваш в такъв тип връзка? Не си ли имала до сега такава?

« Отговор #358 -: Септември 26, 2010, 09:03:44 pm »
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 08:25:51 pm от Last_Kiss »

*

Divna

« Отговор #359 -: Септември 26, 2010, 09:18:50 pm »
Предположих.
Типични са за западното общество. И интересното е, че там самите жени ги налагат.
Странно ли се чувстваш в такъв тип връзка? Не си ли имала до сега такава?

Ами не,не съм имала такава,звучи някак не точно като връзка  :-\
Просто човека е труден характер,според мен много са го наранили преди време и не иска връзки,просто нещо не ангажиращо (аз не знам до колко съм съгласна с тази ситуация и доста го премислих,но накрая реших,че искам да опитам,а и всеки може да прекъсне,когато пожелае).

Спокойно! Много често точно такива връзки след време се задълбочават  :blink:.
Не е нужно още от самото начало да се започне с определени очаквания от която и да е страна. Дайте си време. Ако си допаднете всичко останало ще дойде отсамосебе си.
Много зависи отколко време се виждате и с каква честота и дали също се виждате само за да задоволите физическите си потребности.