Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211396 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #520 -: Октомври 12, 2010, 06:36:23 pm »
ПС.иска ми се да не се разделят но пък картата е много показателна!

Маригадже, според мен в този случай нещата ще се развият така, както желае приятелката ти. Не мисля, че си наясно с истинските й мотиви и надежди за бъдещето на връзката, а е възможно и тя самата да не е съвсем честна към себе си. Затова и не мога да реша дали ще се разделят или не. Ще стане точно това, която тя иска, дори да не се осмели да го артикулира ясно.

Споделям мнението, да.  :blink: 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #521 -: Октомври 12, 2010, 06:36:59 pm »
ок, в такъв случай това не е краят, след като е споменат по име.

И аз така си мисля. Ма тия дни може така да се скарат, че и до бой да се докарат ;D. Шегувам се, предстои яростна конфронтация и изясняване на отношенията - опозицията У1-У7.  За да се разреши проблемът е необходимо някой (вероятно питащата) да поеме отговорност за безотговорното си поведение към връзката им досега и да покаже, че е узряла и достойна за приятелството на другия. Въобще ще се "извисочат" нещата и ще има тест за лоялност, но Луната ще оправи нещата накрая.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #522 -: Октомври 12, 2010, 06:40:40 pm »
Ние тук със Сънрейн се опитваме тъпо и упорито да прокарваме идеята, че положителните аспекти дават положително развитие на въпроса за питащата, а отрицателните - негативно. Тоест, ако питащата иска да скъсат, положителните аспекти казват да, късате, ако не иска да скъсат, положителните аспекти викат йок, няма да късате. Независимо как е поставен въпросът.
Обаче не съм правила статистика дали сме прави, щото рядко някой се сеща да даде обратна връзка, след като например земат, че не скъсат.

Аааа, така било значи  :o
Наистина звучи доста логично, защото какво значение има начина на задаване, освен ако въпросът не е оплетен и не съдържа под-въпроси  :-\
БЛАГОДАРСКО  :wub:
Обещавам обратна връзка, ЧЕСТНА ПИОНЕРСКА  ;D
 :wub: :wub: :wub:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #523 -: Октомври 12, 2010, 06:46:42 pm »
ок, в такъв случай това не е краят, след като е споменат по име.

И аз така си мисля. Ма тия дни може така да се скарат, че и до бой да се докарат ;D. Шегувам се, предстои яростна конфронтация и изясняване на отношенията - опозицията У1-У7.  За да се разреши проблемът е необходимо някой (вероятно питащата) да поеме отговорност за безотговорното си поведение към връзката им досега и да покаже, че е узряла и достойна за приятелството на другия. Въобще ще се "извисочат" нещата и ще има тест за лоялност, но Луната ще оправи нещата накрая.
Ам,ти само виж кой е в първия и дом-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Diyana

• 2705
« Отговор #524 -: Октомври 12, 2010, 06:51:04 pm »
Ам,ти само виж кой е в първия и дом-))))

Ааа, спокойно. И младежа не е лесен ;).

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #525 -: Октомври 12, 2010, 06:54:05 pm »
Обаче, забелязваш ли, че и при двамата има голяма връзка с управителите на 12 домове...има нещо гнило в Дания, виждам Язе ;D ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Diyana

• 2705
« Отговор #526 -: Октомври 12, 2010, 06:57:40 pm »
Обаче, забелязваш ли, че и при двамата има голяма връзка с управителите на 12 домове...има нещо гнило в Дания, виждам Язе ;D ;D ;D

А последният аспект на Луната преди задаването на въпроса е било тригончето с Венера/Марс (и Ерос ;D) в Скорпион, в осми дом на картата. :-[

« Отговор #527 -: Октомври 12, 2010, 08:31:48 pm »

А последният аспект на Луната преди задаването на въпроса е било тригончето с Венера/Марс (и Ерос ;D) в Скорпион, в осми дом на картата. :-[

Аха, на каква мисъл ви навежда това, момичета  :-\ ;) :-[
Кажете моля ви се !!!
 :blink:

« Отговор #528 -: Октомври 13, 2010, 12:38:51 am »
Извинявам се на Мери, че вчера така набързо и незадълбочено писах по картата. Като я погледнах пак, мисля, че въпроста относно края на връзката е изцяло в ръцете на питащата, дори в момента тя да не го осъзнава. Поради квадрата между У1 и У10 (края на връзката) смятам, че в даден момент тя е желала края на тази връзка, но планетите се раздалечават в този аспект. Така че тя вече не иска да сложи край, а да върне връзката в предишно състояние - на Луната й предстои тригон с ретрограден Уран, който освен че е втори управител на питащата, също е и управител на 8-ми дом от 7-ми - трансформация на връзката. Меркурий е бил в съвпад със Сатурн и сега се приближава към Слънцето - питащата е мислила за бъдещето на връзката и вероятно е споделила тези мисли с партньора и сега очаква същото от него.
« Последна редакция: Октомври 13, 2010, 03:04:55 am от Mirabella »

« Отговор #529 -: Октомври 13, 2010, 01:52:41 am »
и тъй като това е положителен аспект, но въпросът е зададен в негативна форма, отговорът сигурно е: " Да, това е краят"

Ние тук със Сънрейн се опитваме тъпо и упорито да прокарваме идеята, че положителните аспекти дават положително развитие на въпроса за питащата, а отрицателните - негативно. Тоест, ако питащата иска да скъсат, положителните аспекти казват да, късате, ако не иска да скъсат, положителните аспекти викат йок, няма да късате. Независимо как е поставен въпросът.

Обаче не съм правила статистика дали сме прави, щото рядко някой се сеща да даде обратна връзка, след като например земат, че не скъсат.

Диана както винаги си безпогрешна Мирабела също е видяла много добре ситуацията между тези две гълъбчета!Един обратен отговор към статистиката:тя според мен наистина не иска да се разделят (всъщност незнам какво иска)още снощи са се чули и днес вече са си простили но с тази ретро Венера ще се изясняват още много пъти и така до безкрай само незнам каква е ползата от нервите и енергията която се хвърля в безмислени неща казах и го днес от собствен опит но ако се всушвахме в съветите които ни дават щяхме да сме  много напред!
ПС.Благодаря ви!
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #530 -: Октомври 13, 2010, 01:54:06 am »
Извинявам се на Яспис, че вчера така набързо и незадълбочено писах по картата. Като я погледнах пак, мисля, че въпроста относно края на връзката е изцяло в ръцете на питащата, дори в момента тя да не го осъзнава. Поради квадрата между У1 и У10 (края на връзката) смятам, че в даден момент тя е желала края на тази връзка, но планетите се раздалечават в този аспект. Така че тя вече не иска да сложи край, а да върне връзката в предишно състояние - на Луната й предстои тригон с ретрограден Уран, който освен че е втори управител на питащата, също е и управител на 8-ми дом от 7-ми - трансформация на връзката. Меркурий е бил в съвпад със Сатурн и сега се приближава към Слънцето - питащата е мислила за бъдещето на връзката и вероятно е споделила тези мисли с партньора и сега очаква същото от него.

Мирабела ти гледаш картата която аз съм качила на Яспис е на следващата страница!
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #531 -: Октомври 13, 2010, 02:02:30 am »
и тъй като това е положителен аспект, но въпросът е зададен в негативна форма, отговорът сигурно е: " Да, това е краят"

Това казват и М. Марч и Джоан МакЕвърс  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #532 -: Октомври 13, 2010, 02:13:36 am »
Сериозно...тая книга даже не съм я чела, така и не можах да я намеря да видя какво пишат за хорарите. Вероятно са го взаимствали. Вече и не държа, но има една на Алфи Лавоа, дето Марая ми я беше обещала, сега се сетих. :P 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #533 -: Октомври 13, 2010, 02:17:09 am »
Сериозно...тая книга даже не съм я чела, така и не можах да я намеря да видя какво пишат за хорарите. Вероятно са го взаимствали. Вече и не държа, но има една на Алфи Лавоа, дето Марая ми я беше обещала, сега се сетих. :P 

Ще я кача , като се прибера ...Сега не мога , не е при мен! Просто трябва да ми напомниш.... ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #534 -: Октомври 13, 2010, 02:18:32 am »
Ще ти напомня. :blink:

« Отговор #535 -: Октомври 13, 2010, 02:25:28 am »
но има една на Алфи Лавоа, дето Марая ми я беше обещала, сега се сетих. :P 

Ще я кача , като се прибера ...Сега не мога , не е при мен! Просто трябва да ми напомниш.... ;) :blink:

Привет Марая, наистина ще бъде супер ако я качиш, защото изглежда, че е изчерпана  :(

:wub:

« Отговор #536 -: Октомври 13, 2010, 02:49:04 am »
Извинявам се на Яспис, че вчера така набързо и незадълбочено писах по картата. Като я погледнах пак, мисля, че въпроста относно края на връзката е изцяло в ръцете на питащата, дори в момента тя да не го осъзнава. Поради квадрата между У1 и У10 (края на връзката) смятам, че в даден момент тя е желала края на тази връзка, но планетите се раздалечават в този аспект. Така че тя вече не иска да сложи край, а да върне връзката в предишно състояние - на Луната й предстои тригон с ретрограден Уран, който освен че е втори управител на питащата, също е и управител на 8-ми дом от 7-ми - трансформация на връзката. Меркурий е бил в съвпад със Сатурн и сега се приближава към Слънцето - питащата е мислила за бъдещето на връзката и вероятно е споделила тези мисли с партньора и сега очаква същото от него.

Мирабела ти гледаш картата която аз съм качила на Яспис е на следващата страница!
Извинявай много, Мери! Яспис, извинявай и ти. Много съм разсеяна. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #537 -: Октомври 13, 2010, 03:16:20 am »
Обещавам Ви момичета ще я имате! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #538 -: Октомври 13, 2010, 03:32:53 am »
Луната ще потвърди отговора, а и освяен това, както е посочила по-горе Марая, тя е сигнификатор,така че, отговорът пак ще е Да. В кой дом е тя, в този случай няма никакво значение.

Добре кабала, благодаря ти  :wub:
А какво се вижда на тази карта с въпрос за раздяла :
"Това краят ли е ?"
Връзката е между приятели
А 1 дом питащата
В 7 дом другия

:-\

Тази карта за мен не е радикална. Нептун е в 12 дом - У1, а в 7 дом е Сатурн. Питащата не е дала цялостна информация, има нещо неизказано. Ако се абстрахираме, обаче, Меркурий-У7 е в сходяща опозиция със съуправителя на Асцендента Юпитер и това е едно "не". Планетите в домовете също не бива да се подминават. Луната в 5 дом е на трон по знак /хубаво им е заедно на двамата/ :blink: и в сходящ секстил с Меркурий - У7, като това е едно "да". Вероятно другата страна на въпроса иска "края", но питащата се опитва да го задържи. Но ако той е ангажиран в брачна или в съвместно сътижелство връзка, нормално е да иска в даден момент да приключи. Може и нещо да не съм разбрала, нямам време да изчета всичко написано по този хорар.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #539 -: Октомври 14, 2010, 10:18:23 pm »
Ами, ретро Венера и мен не ме подмина. Сложих точка на отношенията си  с мойто либе.

Стига бе, Айя! Защо? Ние за булка те гласим, а пък ти...  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.