Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211625 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #580 -: Октомври 27, 2010, 03:15:43 pm »
Благодаря, Diyana!!! Страхотна си! :88:

*

Uran

• 6041
« Отговор #581 -: Октомври 27, 2010, 03:53:55 pm »
Maй няма да късат с този Сатурн в 4 дом (ако правилно съм броила де).

« Отговор #582 -: Октомври 27, 2010, 04:10:31 pm »
Maй няма да късат с този Сатурн в 4 дом (ако правилно съм броила де).
Благодаря и на теб, Уран!!!
Х е Хриси, моя позната. Тя ме носочи преди няколко месеца към вашия форум. Четяла тук редовно. Y е някокво момче от нейното обкръжение, Z е момичето, което според нея "не му ходила".
И аз това й казах на X - хич да не се надява в момента. ;D На Луната като сигнификатор на връзката, й предстои тригон със Сатурн, който е Y, силен по знак, така че ако е имало дразги между Y и Z, ще се сдобрят. Имало е нещо явно, някакво скарване, Луната се отделя от опозиция с Марс и квадрат с Нептун. Слънцето е У2 - бъдещето на връзката и е в 4-ти дом - дома на края на връзката, току-що е сменило знака си - имало е някаква промяна в плановете им за бъдещето. Нещо е напипала Хриси, но не ми казва. ;D У4 е ретро Венера в Скорпион, в изгнание, изгорена от Слънцето. Не мисля, че ще се разделят, въпреки че Сатурн е в 4-ти дом. Може би Y мисли по въпроса за раздялата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #583 -: Октомври 27, 2010, 07:33:14 pm »
А кой дом представя Z? Нали 1-вият вече е зает. Уран правилно ми обърна внимание, че връзките се гледат по 7-ми дом, т.е. връзката на Y със Z ще е 7-ми от 7-ми - 1-ви дом, който вече е за питащия. :-[ :rolleyes:

За да се избегне тази сложност с дублиране на домове е необходимо ДА СЕ ДЕФИНИРАТ ОТНОШЕНИЯТА. Попитай У какъв и се пада на питащата и го отнеси към съответния дом. И тогава срещуположният дом ще символириза Z.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #584 -: Октомври 27, 2010, 07:49:28 pm »
А кой дом представя Z? Нали 1-вият вече е зает. Уран правилно ми обърна внимание, че връзките се гледат по 7-ми дом, т.е. връзката на Y със Z ще е 7-ми от 7-ми - 1-ви дом, който вече е за питащия. :-[ :rolleyes:

За да се избегне тази сложност с дублиране на домове е необходимо ДА СЕ ДЕФИНИРАТ ОТНОШЕНИЯТА. Попитай У какъв и се пада на питащата и го отнеси към съответния дом. И тогава срещуположният дом ще символириза Z.

Много ти благодаря, Стела! :88: Познат й е, но тя има чувства към него. Ще пробвам да го отнеса към 5-тия й дом да видим какво ще излезе. :blink:

« Отговор #585 -: Октомври 27, 2010, 08:40:14 pm »
Здравейте!
Слагам тук една карта,не е моя,но ми е интересно,тъй като нещо имам проблеми с разтълкуването й.Човека задава въпроса и сам прави картата,а въпроса му е ''ще има ли любовни отношения между мен и Ф.?''
Отношенията им в момента са на познати/приятели.
Ако ви се занимава,ще се радвам да разбера вие как мислите  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #586 -: Октомври 27, 2010, 10:44:51 pm »
Здравейте!
Слагам тук една карта,не е моя,но ми е интересно,тъй като нещо имам проблеми с разтълкуването й.Човека задава въпроса и сам прави картата,а въпроса му е ''ще има ли любовни отношения между мен и Ф.?''

Има шанс. Господарите ви са в тригонални знаци, което е отговор "да". Господарите на 8-мите ви домове също са в тригонални знаци, което е още едно "да". него ако го търсим по 11-ти или по 5-ти дом отново тригонира управителя на питащата. мисля, че отговорът е "да".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #587 -: Октомври 27, 2010, 11:17:57 pm »
Здравейте!

Има шанс. Господарите ви са в тригонални знаци, което е отговор "да". Господарите на 8-мите ви домове също са в тригонални знаци, което е още едно "да". него ако го търсим по 11-ти или по 5-ти дом отново тригонира управителя на питащата. мисля, че отговорът е "да".

Много ти благодаря,Стелла!  :kissd:

*

Stella

• 7765
« Отговор #588 -: Ноември 04, 2010, 09:41:08 pm »
Въпросът беше "Да се обадя ли на Б. или да изчакам той да ми се обади да се видим?
Ако питащата поеме риска да се направи на "тежка",  дали той ще прояви инициатива да я покани на среща
Кой е правилният избор, според Вас - изчакване или инициатива от страна на питащата?

ПП. Двамата не са имали уговорка да се чуят специално през този ден.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #589 -: Ноември 04, 2010, 09:45:34 pm »
Отговорът известен ли е вече?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #590 -: Ноември 04, 2010, 09:49:13 pm »
Питащата ко зачака до къде осем и половина вечерта, он че доде сам. ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Uran

• 6041
« Отговор #591 -: Ноември 04, 2010, 09:49:17 pm »
Питащата поела ли е "риска" или ще го поеме.
Според мен ще има среща/ разговор,а може и да са факт вече.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #592 -: Ноември 04, 2010, 09:50:19 pm »
Питащата ко зачака до къде осем и половина вечерта, он че доде сам. ;D

;D Може да си позволи да бъде "тежка", че бленувания се е засилил като бързия влак към нея.   

*

Uran

• 6041
« Отговор #593 -: Ноември 04, 2010, 09:51:11 pm »
ДА ;D Той е Луна

« Отговор #594 -: Ноември 04, 2010, 10:14:49 pm »
Мисля, че Б. е забавен от домашни проблеми, които ще разреши успешно и след това, разбира се, ще се обади на любимата си, но не толкова скоро, колкото тя очаква. Тя е "по-тежката" в случая. Но управителят и на двамата е в заточение по знак, ретрограден и изгорен от Слънцето - и двамата имат отслабени позиции. Има недоизказани неща (очаквания към другия може би) между двамата (Меркурий в апликиращ квадрат с Нептун - У3 на питащата, ретрограден). Правете си конкретни уговорки, за са няма неудовлетворени надежди. ;)

P.S. В класическата хорарна астрология казват, че въпросът е повреден ако АС е Козирог или У1 е на Виа Комбуста. Виа Комбуста я дават от 15 гр на Везни до 15г гр на Скорпион, но заради прецесията не би ли трябвало да се е изместила и да започна откъм 5-10гр на Везни?
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 10:22:42 pm от Mirabella »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #595 -: Ноември 04, 2010, 10:33:12 pm »
Според мен, ако отчетеш прецесията, трябва да го сториш за цялата карта.

Иначе това е един много сериозен и вълнуващ ме въпрос, особено сега /интересно е, че ти някой път казваш нещата, които си мисля, тук има още няколко души, които го правят/, но дотогава дано не съм се предала в отбора на "невярващите" в астрологията. ;D Все повече несъответствия ме притесняват. Да не навлизам в подробности, че не е по темата.  

П.П. Коригирам се и слагам кавичките, че явно се налага. А посланието всъщност е една шега, за който го знае.  
« Последна редакция: Ноември 04, 2010, 10:51:57 pm от sunrain »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #596 -: Ноември 04, 2010, 10:42:37 pm »
Аз съм убедена и знам, че работи, друга ми е мисълта, но няма да я дискутирам на този етап. 

« Отговор #597 -: Ноември 04, 2010, 11:12:24 pm »
Според мен, ако отчетеш прецесията, трябва да го сториш за цялата карта.

Иначе това е един много сериозен и вълнуващ ме въпрос, особено сега /интересно е, че ти някой път казваш нещата, които си мисля, тук има още няколко души, които го правят/, но дотогава дано не съм се предала в отбора на "невярващите" в астрологията. ;D Все повече несъответствия ме притесняват. Да не навлизам в подробности, че не е по темата.  

П.П. Коригирам се и слагам кавичките, че явно се налага. А посланието всъщност е една шега, за който го знае.  

Мисля, че прецесията се отнася само за "неподвижните звезди", но тъй или иначе оттеглям предположението си за Виа Комбуста, защото като разглеждам позициите на неподвижните звезди
http://www.astrologycom.com/fixedstars.html,
всъщност Виата може би са отделни лоши градуси. Освен това казват, че най-лошите градуси били след Спика, т.е. от 25-26 гр. Везни до 6 гр. на Скорпион.

*

Stella

• 7765
« Отговор #598 -: Ноември 05, 2010, 01:15:32 am »
Аз съм убедена и знам, че работи, друга ми е мисълта, но няма да я дискутирам на този етап.  

Съни, работи си астрологията! Абсолютно си права по картата. Питащата си погледна хорара и като видя как се е засилила Луната (У7) към съвпад със Сатурн (У1) изведнъж потисна нетърпението си да се обади на Б. и ОСТАВИ ЗВЕЗДИТЕ ДА СИ СВЪРШАТ РАБОТАТА. Освен това господарите на 3-тите им домове също правят тригон, та това е допълнително потвърждение, че контакт ще има. Един час след задаването на въпроса, Б. се обади на питащата, за да поиска среща с нея - видяха се, поговориха си, доизказаха си и недоизказаните неща и си прекараха много приятно.

Астрологията може да ни спести много неприятности, ако се научим да избираме подходящия момент за всяко нещо (доколкото нещата зависят от личния избор). Знаейки, че той ще ме потърси, си позволих да бъда "тежка".  :72:
« Последна редакция: Ноември 05, 2010, 01:20:42 am от Stella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #599 -: Ноември 05, 2010, 01:19:42 am »
Правете си конкретни уговорки, за са няма неудовлетворени надежди. ;)

Ееее, не може всеки път с конкретни уговорки - Водолей и Овен разчитат на това да има малко игра и закачка, известна доза изненада и щипка неизвестност. Разбрали сме да се чуваме по принцип, който когато поиска може да звъни на другия.