Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211780 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #840 -: Ноември 17, 2010, 01:12:38 am »
имам душевен проблем :'(- това ли е краят на връзката ми с И./отявлен флиртаджия е и ми писна/
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=14&smon=11&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

... ;D и да кажа какво се случи след това-написах съобщение,че не искам да продължа тази връзка, не последва отговор. На следв. ден АЗ писах пак някакво саркастично съобщение/ние така си караме,като не искаме да се чуваме-с смс-и :mellow:/ -чак по  обяд се обади,все едно,че нищо не ес е случило,говори с насмешка за моето настроение...Вечерта дойде с голям шоколад и се изяснихме тогава-абсолютно добронамерено/поне според мен... И всичко това се случи при ретро Венера- кое е временно-"скъсването",или "сдобряването"? :lol: :blink:

Пу-пу-пу! (тука плюя през рамо)

и аз...но до кога? а и тя картата си показа, май... :rolleyes:
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #841 -: Ноември 17, 2010, 03:01:46 am »
имам душевен проблем :'(- това ли е краят на връзката ми с И./отявлен флиртаджия е и ми писна/
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=confileU7xLqa-u1284485084&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=2&mth=gw&sday=14&smon=11&syr=2010&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=

Това ли е картата? Тук виждам натал само.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #842 -: Ноември 17, 2010, 03:19:43 am »

Това ли е картата? Тук виждам натал само.

погледни пак картата/забравих,че влизах в наталната, а онази не я запомних и копирам общия адрес/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #843 -: Ноември 17, 2010, 03:59:32 am »
Пак ми излиза натала ти.  :-\

*

Divna

« Отговор #844 -: Ноември 17, 2010, 04:04:06 am »
Съни, картата е с дата 14.11.2010.
Хорар е.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #845 -: Ноември 17, 2010, 04:50:35 am »
Странна работа, благодаря ви, сега като цъкнах в профила ти със списъка /имай предвид, че се вижда/ чак тогава излиза хорара, иначе при мен зарежда натала.

« Отговор #846 -: Ноември 17, 2010, 09:34:27 pm »
Странна работа, благодаря ви, сега като цъкнах в профила ти със списъка /имай предвид, че се вижда/ чак тогава излиза хорара, иначе при мен зарежда натала.

:(ами не знам как вие си слагате тук карти...щото аз си правя картата и копирам адреса и го поставям тук.И всяка промяна в информацията/която аз си правя/ се показва и тук.....явно :lol:Но по-важно в случая е друго!Сега съм задала хорара и до утре няма да сменям нищо,за да може да го види,който го интересува.Благодаря  :blink:!

*

Uran

• 6041
« Отговор #847 -: Ноември 17, 2010, 10:04:50 pm »
Мия, преди време беше пускала хорар за "любовници" интернетски/скайп та..има ли някакво развитие на нещата? ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #848 -: Ноември 17, 2010, 10:53:57 pm »
Моля ви, кажете нещо по този хорар. Изядоха ме да питам! ;D Една моя приятелка пита и разпитва, ще се срещне ли с един господин. Хвърлила му е око. Като гледам тази ЛФ, май ще стават интересни работи или греша...Я кажете... ;D

PS: Въпросът си го зададе тя. За малко да си построи и картата... ;D

Относно този хорар. Давам обратна връзка. Оказа се, че момчето ще заминава след четири дни, след хорара, на рейс. Пътува с корабите. Отложиха срещата за след връщането му. Иначе за тези няколко дни сравнително постоплиха отношенията като цяло, т.к са минали доста години, откакто имаха три годишна връзка...

Тя даде преди време. Да ти отговоря, вместо нея.  ;)

*

Mia21

• 2502
« Отговор #849 -: Ноември 18, 2010, 01:05:07 am »
Благодаря ти, Сънрайн!  :blink:

Уран, сега ще чакаме да се върне. Доколкото разбрах ще е някъде около Коледа. ;) :blink:

« Отговор #850 -: Ноември 20, 2010, 06:27:59 pm »
Привет на всички,  много ви моля бихте ли погледнали този хорар ?

Става въпрос за двама души, които са в криза, те са семейство, имат 2 деца и наистина ще бъде сложно и тъжно ако се разделят  :'(

Въпросът, който зададох е: " Ще останат ли заедно А и B ?"

1 дом е жената, 7 дом е мъжът

Раздялата, която засега е временна е по инициатива на жената, която е срещнала сродна душа, бивша изгора и семейния живот нещо взел да и писва, може да има и друга причина, не знам...
Били са на среща със семеен психолог и  сега тя размисля....  :-\

Мъжът чака решението и бая страда   :'(

Много ви моля пишете как виждате бъдещето 

:-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #851 -: Ноември 20, 2010, 06:39:32 pm »
Въпреки опозицията Луна/Сатурн, която според мен показва моментната ситуация- Да.
Всеки е в 4 дом на другия-сем. огнище. ПарсФ. е в секстил и тригон със сигнификаторите.
8 -те им домове- развод са във фиксирани знаци, а сигнификаторите им в тригон, като единият е в 5 дом на другия т.е. децата ( ако имат такива) могат да се окажат възпрепятстващ фактор или пък любовта им да бъде реанимирана.

« Отговор #852 -: Ноември 20, 2010, 06:50:05 pm »
Въпросът, който зададох е: " Ще останат ли заедно А и B ?"
1 дом е жената, 7 дом е мъжът

Ти питаш за тях, затова те не са 1ви и 7ми, а производни на някой твой дом. Важно е да се знае какви са ти на тебе - приятели, колеги т.н.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #853 -: Ноември 20, 2010, 07:09:33 pm »
Привет момичета и много благодаря !!!

Преди да построя картата се чудих в кои домове да ги сложа, защото са ми еднакво познати, нито единия, нито другия са ми колеги, роднини, началници или съседи
В този случай спрямо мен те принадлежат на един и същи дом, чудих се кой да разделя спрямо другия и накрая реших за по-просто да ги сложа в 1 и 7
Разбира се всичко това, преди да построя картата, а после като видях сигнификаторите в опозиция в четвъртите домове си помислих, че решението ми сигурно "работи"  :rolleyes:
Не знам  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #854 -: Ноември 20, 2010, 07:59:05 pm »
Нямам голям опит с отношенчески хорари, но да се включа и аз с моя скромен принос.  :blink:
Съгласна съм, че спрямо питащата и двамата се отнасят към един дом - седми, ако не са й близки приятели.
Ако въпросът беше зададен по друг начин: "Ще се раздели ли Х с У?", щеше да ни е по-лесно да ги разграничим и да разгледаме съответните производни домове. А тук като че ли те се разглеждат като едно цяло, т.е. двойка и е трудно да преценим кого от тях към кой дом да съотнесем. Но по-логично ми се вижда жената да е по първи дом, а мъжът по седми. Доколкото виждам, желанието за раздяла е нейно, а не на съпруга.
Ако мъжът е по 7 дом в картата, той е представен от Козирог на ДС и екзалтирал Сатурн, който си стои кротко в 4 дом и чака развоя на събитията. Докато жената е представена от АС Рак и Луна в Овен. Луната е в разходяща опозиция със Сатурн, което предполага, че това решение не е от вчера и се обмисля поне от няколко месеца или повече.
В картата Венера е все още ретроградна, но въпросът, доколкото виждам, е зададен непосредствено преди нейната стационарност - Венера вече е в градуса, в който става стационарна и след това тръгва директно. Интересно е да се отбележи също така, че Венера се намира в 4 дом заедно със Сатурн в интерсептиран знак, който управлява (тя е управител и на 11 дом), т.е. тук тя сочи наличието на трети човек в отношенията между съпрузите.

Много е важно да се определи чий сигнификатор е Венера. Ако това е бившата й изгора, въпросният мъж като че ли се намира в "застинало" положение (въпросът се задава непосредствено преди стационарната фаза на Венера) - нито се оттегля, нито е склонен да поеме инициативата в свои ръце. Ако Венера представя бившия любим, той ми се вижда в най-изгодно положение (Венера на трон) от тримата, което му дава карт бланш да НЕ предприема нищо - той просто чака инициативата да се поеме от жената (Луна в Овен), защото вече е видял, че е заредена с голям ентусиазъм.
Последният аспект на Луната обаче е опозиция с Венера и се случва в деня, в който Венера е стационарна, т.е. в "замръзнала" позиция. Ако броим градусовото разстояние до точния аспект за месеци (или седмици?), може да се предположи кога евентуално да се очаква промяна в отношенията/ситуацията.
В случая Венера би могла да представя, ако я разглеждаме абстрактно, и компромисно решение. Тогава стационарността й и предстоящата опозиция с Луната по-скоро биха говорили за нежелане за компромис от страна на съпругата. Ако все пак приемем, че Венера представя бившия любим, тогава тълкуването може да се промени в полза на съпруга. Преди това Луната ще направи секстил с Нептун, но в случая той не е сигнификатор, освен ако не приемем, че може да представя семейния психолог.

Мисля, че в случая много по-ясна и конкретна информация бихме получили от наталните карти на двамата съпрузи и тяхната динамика във времето. Хорарните карти могат да бъдат много "хлъзгави", ако въпросът не касае директно питащия и не определим правилно домовете и сигнификаторите на лицата.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #855 -: Ноември 20, 2010, 10:59:25 pm »
Цитат
Мисля, че в случая много по-ясна и конкретна информация бихме получили от наталните карти на двамата съпрузи и тяхната динамика във времето. Хорарните карти могат да бъдат много "хлъзгави", ако въпросът не касае директно питащия и не определим правилно домовете и сигнификаторите на лицата.

Благодаря ти много Лили за твоя съвсем не скромен принос в разглеждането на картата  :wub:, мисля, че си я погледнала много задълбочено :wub:
Наистина, хорарите са хлъзгави, когато касаят други хора и трябва да се определят домовете и сигнификаторите  :-[
Ето защо аз в такъв случай поставям условията в началото приемайки за себе си кой от кой дом ще бъде представен, но си мисля все пак, че нещо куца в този метод, излиза малко като гадание със зарчета  :-\

Наталните карти на двамата съпрузи ще мога да ги построя другата седмица, защото нямам достатъчно данни
Благодаря ти пак и доскоро
 ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #856 -: Ноември 28, 2010, 05:45:17 pm »
Май да, но може да има някакви недоразумения междувременно.

*

Uran

• 6041
« Отговор #857 -: Ноември 28, 2010, 05:46:18 pm »
Секс -Да.За любов..не съм много сигурна.
Той има планетки в негов 5 дом, та дали сърцето му не е така да се каже рзервирано? Вярно, че кусписата е в мутабелен знак, ама.. не е зле да провериш с оглед на това, че имаш и Нептун в 1 дом.

« Отговор #858 -: Декември 06, 2010, 06:51:24 pm »
Момичета, зададох един хорарен въпрос и се опитах да си отговоря сама на него. Ще помоля, ако някой има време и желание да ми каже, дали съм в правилната посока, та въпросът е:Ще се запознаем ли с Р.?
Понеже е наречен по име, гледам 7 дом, управител Венера, намира с там(негов 1 дом), той не е мн заинтересован и това е точно така, защото момчето дори не предполага, че съществувам, моят управител е Марс, който е в апликиращ секстил с него, което е едно да, но от друга страна управителите на негов и мой 5 дом са в апликиращ квадрат, тоест може и да се запознаем, но да не излезе нищо от това(не че е беда, де). Идея нямам как се тълкува ПФ в 1 дом, а другото, което ме притеснява е Сатурн, нали когато е в 7 дом може и да означава, че човекът, който отговаря може да сбърка. Много благодаря предварително на всички, които ще се отзоват  :blink:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

nerealna

« Отговор #859 -: Декември 06, 2010, 06:57:34 pm »
Според мен отговора е ДА, ще се запознаете.