Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 210960 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #860 -: Декември 06, 2010, 06:59:21 pm »
Благодаря, Нереална! Така се надявам да си права, защото много ми хареса младежа  ;), даже съм готова да преглътна факта, че е със Слънце и Марс в Близнаци  ;D
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

nerealna

« Отговор #861 -: Декември 06, 2010, 07:00:18 pm »
Благодаря, Нереална! Така се надявам да си права, защото много ми хареса младежа  ;), даже съм готова да преглътна факта, че е със Слънце и Марс в Близнаци  ;D
ти пък  ;D с близнаци никога няма да скучаеш  ;)
близнаците са очарователни  :P

*

sunrain

• 6710
« Отговор #862 -: Декември 06, 2010, 07:01:21 pm »
но от друга страна управителите на негов и мой 5 дом са в апликиращ квадрат, тоест може и да се запознаем, но да не излезе нищо от това(не че е беда, де)

Питаш дали ще се запознаете, а изглежда, че "да". Дори може някак да се случи по негова инициатива. А по-нататък дали ще излезе нещо, пак пусни хорар, ако още те държи тръпката.  ;)

П.П. Интересното е, че секстила между Марс и Венера няма да се случи в знака. Но пък от друга страна Луната пренася светлина от Слънце /сигнификатор също/ към теб - Марс, а и диспозитор на Венера е Марс, дано има положителен отговор. Пиши кога, ако стане, че ще бъде любопитно да сверим.
« Последна редакция: Декември 06, 2010, 07:10:31 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #863 -: Декември 06, 2010, 07:08:11 pm »
Ох, колко съм глупава, права си, Съни, ние се запознахме, харесахме се, че и 5 дом тръгнах да търся ;D, не ми се вярва да е по негова инициатива, защото той е познат на една приятелка, аз го видях на едни снимки и взех, че го харесах, т.е. той надали предполага, че съществувам.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #864 -: Декември 06, 2010, 10:16:54 pm »
И мен ме притеснява Сатурн в 7ми дом. Но нали казват, че правилата били създадени, за да се нарушават, така че да четем хорара въпреки положението на Сатурн. Изи, ако момчето е по-голямо от теб на години или е по-зряло емоционално, възможно е Сатурн в 7ми дом да описва него.
Марс в Стрелец, в неговия трети дом и в съвпад с твоя У3 Меркурий, също и Луна в негов 3ти дом добре описва колко въодушевена си да се запознаете. На него съотвества Венера и ето тук идва това, което не мога да разбера. Той е в заточение по знак, още повече в знак, в който ти си най-силна, т.е. той би трябвало да е "слаб" пред теб. От друга страна, ти си в знак и градус, в който той няма никакви есенциални достойнства, т.е. ти би трябвало да си безразлична към него. А на практика ти описваш почти обратната ситуация. Но тъй като Нептун е в 12тия ти дом, може би ситуацията не е такава, каквато я виждаш. Или поради Сатурн в 7ми, аз не я виждам добре.
Двамата имате апликиращ секстил, но той няма да бъде завършен в рамките на действието на хорара - в следващите 3-4 месеца. В крайна сметка обаче Венера ще "догони" Марс, но в нейния знак Телец, догодина май месец. Не знам дали важи, ако е след повече от 3 месеца след задаване на въпроса.
Ако той е представен от Сатурн, тогава той е в екзалтация в знак, в който ти си в заточение, което повече отговаря на ситуацията "той може би дори не знае, че съществувам". Ти ще смениш знака много скоро и също ще бъдеш в екзалтация, но аспектът, който ще направиш с него, ще бъде квадрат.
Управителите на 3тите ви домове Меркурий и Юпитер не са в аспект в момента. Обаче скоро Меркурий става ретрограден и се връща под владението на Юпитер, където ще направи квадрат с него. Така че ще има взаимодействие между вашите У3, но е възможно евентуалното запознанство да не отговаря на представите ти или той ще диктува условията.
Както спомена Сънрейн, Луната пренася светлина от Слънцето (също и от Сатурн) към теб, но непосредствено преди това прави квадрат с неговия У3 и Уран. Не виждам достатъчно положителни индикации тук, за да кажа "да". Дано греша (защото не съм профи и е твърде възможно да греша), но за мен клони към "не".
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 08:01:10 pm от Mirabella »

« Отговор #865 -: Декември 07, 2010, 01:59:26 am »
Мирабела, колко си изчерпателна само, благодаря, до колкото знам действието на хорара е около 6 месеца, колкото  и да не ми се иска да призная, аз също мисля, че няма да се запознаем и последната ми надежда беше във вас, но каквото е писано, ще се случи, може пък и да е за хубаво, че не сме се засекли, както и да е, на 23 заминавам от Варна в родното място, ако до тогава има развитие, ще пиша.

« Отговор #866 -: Декември 09, 2010, 10:20:48 pm »
Привет на всички, ето един малко шашав въпрос за хорарна карта, защото изисква отговор за състояние, а не за действие !
Та въпросът е следният:  А пита : " Как ме възприема Б, какво му допринасям, в кой аспект от живота му се вмествам като личност, която познава, но с която няма активен контакт в момента ? "
Реален отговор би могъл да се получи след известно време, но засега отговорът е енигма  :rolleyes:, упованието е само в хорарната карта  ;)
Ето я и картата по-долу...
Как тълкувате положението на А спрямо домовете на В ?
А е 1 дом, Б е 7 дом
Фактът, че Сатурн е в 7 дом, не ме смущава, по-скоро това ми дава инфо за моментното състояние на В, защото всъщност питаме за състояние.
От там нататък обаче не ми е много ясно  :-\
Предварително благодаря на всички, които имат идея по въпроса и се включат, за да я споделят !!!

:rolleyes:

« Отговор #867 -: Декември 09, 2010, 10:38:39 pm »
Той е под твоята "власт", има добро мнение за теб. Мисля, че започва да те харесва - имате хармоничен апликиращ аспект (секстил Венера-Марс), който обаче няма да бъде завършен и Луната попада в 5тия му дом. На Луната й предстои квадрат с Венера (него) - да не би да имаш някакви вътрешни съмнения по отношение на него? Марс (ти) е в неговия трети дом - ти си в мислите му, но има разходящ квадрат с управителя на дома Юпитер. За сега се чудя какво може да означава това. Не съм профи, така че е възможно да съм в грешка.

« Отговор #868 -: Декември 09, 2010, 11:01:58 pm »
Благодаря ти МНОГО Мирабела !!!  :wub:

Той е под твоята "власт", има добро мнение за теб.

От кой аспект се вижда това ?

На Луната й предстои квадрат с Венера (него) - да не би да имаш някакви вътрешни съмнения по отношение на него?

По скоро А смята, (а и това е, което става в действителност) че В не проявява желание за контакти, въпреки общите им интереси в много направления :'(, затова А се чуди и пита къде е причината, как я възприема той всъщност :unsure:

Марс (ти) е в неговия трети дом - ти си в мислите му, но има разходящ квадрат с управителя на дома Юпитер.

За мен по скоро Марс е на върха на 4-я му дом, съвпад Плутон и Северен възел, или може би се гледа 3 дом, въпреки че е на 3 градуса от куспидата на 4ти ?

:-\ :-\ :-\

« Отговор #869 -: Декември 09, 2010, 11:09:24 pm »
А. е Марс в Козирог - знака си на екзалтация, а Венера е Б. в заточение в знака на Марс - затова предполагам, че Б има високо мнение за А, даже може да мисли, че А е прекалено добра/добър за него/нея.
Значи квадрата на У3 на Б Юпитер с управителя на А Марс може да означава това, което пишеш - че Б не контактува с А.
За Марс си права. Може и от двата дома да се гледа. в 4ти какво би означавало - че Марс засяга нещо лично, дълбоко в Б?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #870 -: Декември 14, 2010, 02:32:50 am »
Задавам хорар с въпрос: "Ще се получи ли сериозна връзка между мен и X.? Задала съм почти същия въпрос и в темата с боба. Да видим какви ще са отговорите тук и там.

*

Uran

• 6041
« Отговор #871 -: Декември 14, 2010, 02:39:08 am »
Не.  :(
п.п.Нацелила си едни сигнификатори  квадратиращи се.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #872 -: Декември 14, 2010, 02:39:23 am »
Миа , ДА! До няколко дни мисля , че ще бъдеш учудена от поведението на този мъж.... :blink: :wub:
Късмет! Имаш го....
Пълен 5-ти. М/у упр. на АСЦ и АСЦ има квадратура...., на луната и предстои съвпад с Юпитер и упр. на ДСЦ...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #873 -: Декември 14, 2010, 02:43:26 am »
Сега ще се опитам първо аз да кажа какво виждам по хорара...

Аз съм представена от Слънце, господинът от Уран. Слънцето се намира в 5-ти, което може би означава, че аз съм по-романтичната натура в случая, а Уран е в 8-ми. :-X. Предвид това, че скоро ще направят квадратура, отговорът е НЕ.Няма да има сериозна връзка. Това на първо четене.Обаче следва положението на Луната, която ще съвпадне първо с Юпитер, който е управител на 5-ти и Уран, господаря на господина. ;) Иди разбери за какво иде реч. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #874 -: Декември 14, 2010, 02:45:14 am »
Миа , ДА! До няколко дни мисля , че ще бъдеш учудена от поведението на този мъж.... :blink: :wub:
Късмет! Имаш го....
Пълен 5-ти. М/у упр. на АСЦ и АСЦ има квадратура...., на луната и предстои съвпад с Юпитер и упр. на ДСЦ...

;D Тази седмица се очертава голям купон. Дали няма да се засечем някъде. ;) ;D :wub:

*

Uran

• 6041
« Отговор #875 -: Декември 14, 2010, 02:47:23 am »
Сигнификаторът на неговия 5 дом е ретро и в твой 5 дом- негов 11-по-скоро е приятелски настроен, а и може нещо бизнес да излезе. По някое време ще съвпадне с Теб-Слънце.
п.п.Може ли да имаш за в бъдеще служебни отношения с него?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #876 -: Декември 14, 2010, 02:48:48 am »
Сигнификаторът на неговия 5 дом е ретро и в твой 5 дом- негов 11-по-скоро е приятелски настроен, а и може нещо бизнес да излезе. По някое време ще съвпадне с Теб-Слънце.
п.п.Може ли да имаш за в бъдеще служебни отношения с него?

И в момента и за в бъдеще се надявам да имам.

*

Uran

• 6041
« Отговор #877 -: Декември 14, 2010, 02:49:06 am »
Ами то оста 5-11 дом е и забавления та не е изключено, даже ми се струва сигурно. ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #878 -: Декември 14, 2010, 02:50:30 am »
Късмет! Имаш го....

;D Тази седмица се очертава голям купон. Дали няма да се засечем някъде. ;) ;D :wub:

Мисля , че той ще ти се обади , ще поиска *услуга* и ще се развият нещата в неочаквана за теб посока... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #879 -: Декември 14, 2010, 02:53:42 am »
Късмет! Имаш го....

Мисля , че той ще ти се обади , ще поиска *услуга* и ще се развият нещата в неочаквана за теб посока... ;D

Преди малко говорих с него. Очаквам пак да ми се обади, така се уговорихме. Въпросът е да не се разправяме само със служебни работи. ;) ;D