И мен ме притеснява Сатурн в 7ми дом. Но нали казват, че правилата били създадени, за да се нарушават, така че да четем хорара въпреки положението на Сатурн. Изи, ако момчето е по-голямо от теб на години или е по-зряло емоционално, възможно е Сатурн в 7ми дом да описва него.
Марс в Стрелец, в неговия трети дом и в съвпад с твоя У3 Меркурий, също и Луна в негов 3ти дом добре описва колко въодушевена си да се запознаете. На него съотвества Венера и ето тук идва това, което не мога да разбера. Той е в заточение по знак, още повече в знак, в който ти си най-силна, т.е. той би трябвало да е "слаб" пред теб. От друга страна, ти си в знак и градус, в който той няма никакви есенциални достойнства, т.е. ти би трябвало да си безразлична към него. А на практика ти описваш почти обратната ситуация. Но тъй като Нептун е в 12тия ти дом, може би ситуацията не е такава, каквато я виждаш. Или поради Сатурн в 7ми, аз не я виждам добре.
Двамата имате апликиращ секстил, но той няма да бъде завършен в рамките на действието на хорара - в следващите 3-4 месеца. В крайна сметка обаче Венера ще "догони" Марс, но в нейния знак Телец, догодина май месец. Не знам дали важи, ако е след повече от 3 месеца след задаване на въпроса.
Ако той е представен от Сатурн, тогава той е в екзалтация в знак, в който ти си в заточение, което повече отговаря на ситуацията "той може би дори не знае, че съществувам". Ти ще смениш знака много скоро и също ще бъдеш в екзалтация, но аспектът, който ще направиш с него, ще бъде квадрат.
Управителите на 3тите ви домове Меркурий и Юпитер не са в аспект в момента. Обаче скоро Меркурий става ретрограден и се връща под владението на Юпитер, където ще направи квадрат с него. Така че ще има взаимодействие между вашите У3, но е възможно евентуалното запознанство да не отговаря на представите ти или той ще диктува условията.
Както спомена Сънрейн, Луната пренася светлина от Слънцето (също и от Сатурн) към теб, но непосредствено преди това прави квадрат с неговия У3 и Уран. Не виждам достатъчно положителни индикации тук, за да кажа "да". Дано греша (защото не съм профи и е твърде възможно да греша), но за мен клони към "не".