Бихте ли ми помогнали при тълкуването на картата?
Въпросът е: Има ли бъдеще връзката ми с В?
Мисля, че към момента на питането не се чувстваш удовлетворена от тези отношения.
Не знам доколко е осъзната при теб необходимостта от промяна, но според мен такава за теб предстои - Слънцето, което е сигнификатор на питащия, се намира в последния градус на знака.
Преди задаване на въпроса Слънцето (У1) е направило секстил със Сатурн (У7), но му предстои смяна на знак, т.е. вече няма опитност за изживяване в знака Стрелец. Управителите на вашите пети домове, т.е. на кверента и квезита, също не са в особено благоприятна есенциална позиция, няма аспект между тях.
Луната е намаляваща, в знак на падение и може да се приеме, че е без курс, ако не броим сходящия квадрат с Нептун в 7 дом (извън септенера). Ако пък го броим, той също не благоприятства развитието на въпроса. Позицията на Луната в 4 дом, която в хорарната астрология се приема за сигнификатор на въпроса, говори за "пораженческа" нагласа и за усещане, че липсва свеж полъх в отношенията, има застой - може все още и да има какво да се (до)изживее в тази връзка, но хорарната карта не показва перспектива за развитие на този етап.
Също така според мен хем не се чувстваш удовлетворена от отношенията с него, хем ти се ще да го задържиш, да не прекъсваш връзката все още.
Може би не си искала да чуеш такъв отговор, но не ме бива да замазвам, когато нещата са очевидни.