Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211478 Прегледи
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1260 -: Декември 06, 2011, 01:10:20 pm »
Момичета, зададох един хорарен въпрос и се опитах да си отговоря сама на него. Ще помоля, ако някой има време и желание да ми каже, дали съм в правилната посока, та въпросът е:Ще се запознаем ли с Р.?
Понеже е наречен по име, гледам 7 дом, управител Венера, намира с там(негов 1 дом), той не е мн заинтересован и това е точно така, защото момчето дори не предполага, че съществувам, моят управител е Марс, който е в апликиращ секстил с него, което е едно да, но от друга страна управителите на негов и мой 5 дом са в апликиращ квадрат, тоест може и да се запознаем, но да не излезе нищо от това(не че е беда, де). Идея нямам как се тълкува ПФ в 1 дом, а другото, което ме притеснява е Сатурн, нали когато е в 7 дом може и да означава, че човекът, който отговаря може да сбърка. Много благодаря предварително на всички, които ще се отзоват  :blink:

Давам обратна връзка, макар и малко със закъснение, към момента не сме се запознали с младежа :(
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

Re: Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1261 -: Декември 06, 2011, 01:14:01 pm »
Ох, упорита съм си и това е  :P
Ще се запознаем ли с Р в близките няколко месеца

П.С. Ще падна под масата, току що забелязах, че миналата година точно на 06.12 съм задала въпроса, сега пак така, чудно съвпадение... човекът днес има професионален празник, дано да е хубава поличба  :-[
« Последна редакция: Декември 06, 2011, 03:54:30 pm от issidorra »
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #1262 -: Декември 06, 2011, 05:42:52 pm »
Аспектът между управителите на АС и DC е вече разходящ, Луната е без курс и градусът на АС спада към късните. Не сте ли сте се запознали вече? Поне сте имали среща наскоро сигурно? Този тригон едва ли стои там за красота само. :blink: Управителят на DC Венера се намира в знака на екзалтация на У1 Марс - той не те ли цени, уважава (поне)? Луната ще смени знака съвсем скоро - от знак на Марс навлиза в знак на Венера - сякаш осъществяването на въпроса ще зависи вече повече от него от тук нататък.

С тази карта изглежда, че в близките няколко месеца нещата остават такива, каквито са в момента.

P.S. Сатурн не е в 7-ми дом, но е в съвпад с DC, а това плюс късния АС може да прави картата нерадикална. Освен това управителите на третите ви домове са ретроградни - и двамата не предприемате нищо по въпроса в момента, изчаквате другия или подходящи обстоятелства. Особено ти очакваш инициатива от негова страна - твоят У3 Меркурий е изгорен и заточен в знака на неговия У3. Изчакай Меркурий и Юпитер да станат директни и ако до тогава нищо не се е случило все още, питай пак. ;)
« Последна редакция: Декември 06, 2011, 06:33:37 pm от Mirabella »

*

Stella

• 7765
« Отговор #1263 -: Декември 06, 2011, 06:20:20 pm »
Ох, упорита съм си и това е  :P
Ще се запознаем ли с Р в близките няколко месеца

П.С. Ще падна под масата, току що забелязах, че миналата година точно на 06.12 съм задала въпроса, сега пак така, чудно съвпадение... човекът днес има професионален празник, дано да е хубава поличба  :-[

картата е нерадикална със сатурн в съвпад с У7. Късният асцендент и разходящия тригон между У1 и У7 като че ли говори, че сте изпуснали благоприятната възможност. Луната е без курс, което означава, че скоро няма да има развитие. Това е засега.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #1264 -: Декември 06, 2011, 06:31:26 pm »
Привет момичета !!!
Моля ви да ме просветлите във връзка с един хорар !
От вчера мисля и премислям....
Въпросът е: А пита има ли чувства Б към нея ?
А 1 дом
Б 7 дом
Неясна ми е тази позиция на У1 в 12 дом на Б ?
Означава ли това НЕ, или просто не е ясно, или какво друго може да е ?
Ще съм много благодарна ако хвърлите едно око на картите, съответно Koch и Placidus
 :blink:

Питащата може тайно да бленува за своя любим затова и нейният сигнификатор да се намира в неговия 12-ти дом. Няма връзка между двамата. Тя е добре поставена - в екзалтация в Риби, но се намира в знак, в който неговият сигнификатор нито има особени достойнства, нито е зле поставен.

Той - Марс се намира на трон в своя знак и на трон в своя 1-ви дом. Това момче е заето със себе си в момента и не се интересува от питащата. Опозицията по оста 1-7 също дава отговор "не".

Господарите на 5-тите им домове са в сходящ секстил - това обаче е предстоящо. А въпросът предполага вече започнали чувства. Мисля, че има шанс, ако питащата му даде знак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #1265 -: Декември 21, 2011, 07:53:57 pm »
Привет на всички,
нов участник съм. Съвсем наскоро научих за хорарната астрология. Бихте ли ми помогнали при тълкуването на картата?
Въпросът е: Има ли бъдеще връзката ми с В?
Благодаря ви предварително.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1266 -: Декември 21, 2011, 08:15:41 pm »
Бихте ли ми помогнали при тълкуването на картата?
Въпросът е: Има ли бъдеще връзката ми с В?

Мисля, че към момента на питането не се чувстваш удовлетворена от тези отношения.
Не знам доколко е осъзната при теб необходимостта от промяна, но според мен такава за теб предстои - Слънцето, което е сигнификатор на питащия, се намира в последния градус на знака.

Преди задаване на въпроса Слънцето (У1) е направило секстил със Сатурн (У7), но му предстои смяна на знак, т.е. вече няма опитност за изживяване в знака Стрелец. Управителите на вашите пети домове, т.е. на кверента и квезита, също не са в особено благоприятна есенциална позиция, няма аспект между тях.

Луната е намаляваща, в знак на падение и може да се приеме, че е без курс, ако не броим сходящия квадрат с Нептун в 7 дом (извън септенера). Ако пък го броим, той също не благоприятства развитието на въпроса. Позицията на Луната в 4 дом, която в хорарната астрология се приема за сигнификатор на въпроса, говори за "пораженческа" нагласа и за усещане, че липсва свеж полъх в отношенията, има застой - може все още и да има какво да се (до)изживее в тази връзка, но хорарната карта не показва перспектива за развитие на този етап.

Също така според мен хем не се чувстваш удовлетворена от отношенията с него, хем ти се ще да го задържиш, да не прекъсваш връзката все още.

Може би не си искала да чуеш такъв отговор, но не ме бива да замазвам, когато нещата са очевидни.  :-[

« Последна редакция: Декември 21, 2011, 08:19:50 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1267 -: Декември 21, 2011, 08:25:25 pm »
Здравейте,
Ако може някой да изтълкува и моята карта, въпроса беше дали ще подновя връзката си с К.?

Благодаря предварително

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1268 -: Декември 21, 2011, 08:31:38 pm »
Засега не, най-вероятно.

Позицията на Луната не дава потвърдителен отговор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

tasha

• *
  • 85
« Отговор #1269 -: Декември 21, 2011, 08:37:30 pm »
Благодаря за отговора, Lillie.

« Отговор #1270 -: Декември 21, 2011, 08:45:07 pm »
мерси Lillie!

« Отговор #1271 -: Декември 21, 2011, 09:19:59 pm »
Lillie,
прочетох още веднъж написаното от теб. Да си призная ми се искаше да има развитие, но звездите това показват към момента.
Когато след време попитам пак дано има някакво развитие!

Последното ти изречение "Също така според мен хем не се чувстваш удовлетворена от отношенията с него, хем ти се ще да го задържиш, да не прекъсваш връзката все още." много точно отразява моето вътрешно състояние.

Страхотна си! Благодаря ти още веднъж!!

*

kk_kk

• 21
« Отговор #1272 -: Декември 22, 2011, 11:23:40 am »
Здравейте, ето и моя хорарен въпрос. Луна в 5 дом при тази позиция, означава ли ''да''? От скоро се занимавам и ми е много трудно .
Влюбен ли е К.  в Н.? София- 10,01 h.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1273 -: Декември 22, 2011, 12:34:43 pm »
Влюбен ли е К.  в Н.? София- 10,01 h.

Н. каква ти се пада на тебе?
Ако това си ти, гледаме 1 и 7 дом.
Ако задаваш въпроса от името на друг човек, тогава се търсят съответните производни домове.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kk_kk

• 21
« Отговор #1274 -: Декември 22, 2011, 12:40:10 pm »
аз задавам въпроса за мъжът ми който е К. и негова колежка Н.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1275 -: Декември 22, 2011, 12:45:10 pm »
Тогава разглеждаме картата по 7 дом - съпругът, 11ти дом е негов 5ти (чувства, романтично увлечение), 12ти е негов 6ти - работно място, колеги. С тая Луна в Близнаци не виждам да е много сериозно настроен за страстна авантюра, докато ти много държиш да запазиш брака - представена си от АС Козирог в съвпад с Венера, която има рецепция със Сатурн. (не беше ли питала за предстоящо забременяване преди?  :-[)

Луната, която е сигнификатор на съпруга, е в твоя 5 дом, не при колежката. А управителят на неговия 5 дом (Юпитер) е ретрограден и няма достойнства в знака, в който е разположен. Луна в Близнаци предполага преходност, скоротечност.

Въпросът е зададен по пълнолуние, не изключвам да си била леко емоционално афектирана. Опозицията Луна/Слънце попада във вашите пети домове - твоя и на съпруга. Изглежда, че към момента на питането има някакво противоречие, несходство в нагласите между вас.

Последният аспект на Луната преди задаване на въпроса е квадрат с Марс, което не би трябвало да потвърждава твоите съмнения. Последният сходящ аспект на Луната е тригон със Сатурн, който е сигнификатор на питащия и е в благоприятна есенциална позиция. Може да се окаже, че опасенията ти са неоснователни, но нещо напоследък не върви между вас и си склонна да търсиш външни причини вместо да се концентрираш върху вътрешните (между вас двамата).  :blink:

« Последна редакция: Декември 22, 2011, 12:57:14 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kk_kk

• 21
« Отговор #1276 -: Декември 22, 2011, 12:54:33 pm »
Благодаря за отговора. Бях питала и няма успех вече много дълго време, а от известно време имам съмнения и за изнавяра. Та затова зададох този въпрос, защото в момента са заедно в командировка и постоянно ме чопли това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1277 -: Декември 22, 2011, 12:58:58 pm »
Та затова зададох този въпрос, защото в момента са заедно в командировка и постоянно ме чопли това.

Аха, значи затова е представен от Луна в Близнаци - отпътувал е нанякъде, към момента на задаване на въпроса пребивава в движение.

Допълних си мнението по-горе, понякога се сещам за нещо допълнително, след като съм си написала мнението.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kk_kk

• 21
« Отговор #1278 -: Декември 22, 2011, 01:07:51 pm »
Още веднъж много Благодаря за бързия отговор. Може ли само още един въпрос;