1:15 мин. кога? - сутрин или следобед
ужасссс! тоя сериозно ли го мисли?! мъжа ми ми заяви ,че искал да се връща и да живее завинаги при нас.той сериозно ли иска да се върне или се шегува?
Може би иска нещо такова, но подбудите му ми се струват не особено основателни или те са свързани с някакво забавяне на документи, пари, не съм наясно със ситуацията. Обаче аз мисля, че едва ли ще се стигне до там, да се върне при вас и то завинаги.
Марая, този твой мъж ще ни погуби и нас. Тези Риби ще се изяснят ли най- накрая какво, по-точно искат.
Не харпун, ами такава базука ми идва да му извадя на моя, че едва се сдържам. Хич не му се връзвам на глупостите вече-да се оправя както си знае.После пак ще реве... :angry: Сега се сетих и за други две Риби-семейство, ама верно ги тресат май транзитите и там са големи проблеми. Всичко от Ураня ли идва?
Цитатужасссс! тоя сериозно ли го мисли?! мъжа ми ми заяви ,че искал да се връща и да живее завинаги при нас.той сериозно ли иска да се върне или се шегува? Марая мисля че въпроса ти трябва да бъде зададен по конкретно например:мъжа ми сериозно ли иска да се върне? защото се получава малко дали-или.Според мен ти питащата представена от Луната и Юпитер не искаш това да стане!Луната идва от куинконс със Слънцето(мъжа ти)-което ознчава че трябва да се промени и приспособи към вас за да има някакво развитие.на Луната и предстоят опозиции с Юпитер(пак ти) и Уран управител на 3 дом договорите както Сънрайн спомена.Мъжът ти е представен от Слънцето и Меркурий и на двете и предстои аспект с Венера която пък е лошо поставена!Няма връзка между управителите на Ас-ти и ДС-той според мен отговора е не.
Разбирам защо така се радваш ти самата вече не искаш да си с него и картата сама по себе си говори а и с тази активна ос 3-9 дом и Марс и Слънцето управители на 4 и 9 дом са във взаимна рецепция май нещата вече ще се решават само в съда.