Здравей Гост

Хорарни карти за взаимоотношения

• 1393 Отговора
  • 211137 Прегледи
*

abroad

Re:Хорарни карти за взаимоотношения
« Отговор #60 -: Март 28, 2010, 03:57:37 pm »
1:15 мин. кога? - сутрин или следобед

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Март 28, 2010, 04:00:42 pm »
1:15 мин. кога? - сутрин или следобед

сабахлем! :blink: мерси!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #62 -: Март 28, 2010, 04:05:07 pm »
ужасссс! тоя сериозно ли го мисли?! 
мъжа ми ми заяви ,че искал да се връща и да живее завинаги при нас.
той сериозно ли иска да се върне или се шегува?

*

Марая

• 28287
« Отговор #63 -: Март 28, 2010, 04:08:29 pm »
 и сега?! :-[ какво се гледа? марс ,слънцето или меркурий ,като управител на дсц.? :-\ :lol:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #64 -: Март 28, 2010, 04:10:52 pm »
тия дни небето ама хич не е подходящо за хорари.  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #65 -: Март 28, 2010, 04:11:33 pm »
Може би иска нещо такова, но подбудите му ми се струват не особено основателни или те са свързани с някакво забавяне на документи, пари, не съм наясно със ситуацията. Обаче аз мисля, че едва ли ще се стигне до там, да се върне при вас и то завинаги.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Март 28, 2010, 04:21:09 pm »
Може би иска нещо такова, но подбудите му ми се струват не особено основателни или те са свързани с някакво забавяне на документи, пари, не съм наясно със ситуацията. Обаче аз мисля, че едва ли ще се стигне до там, да се върне при вас и то завинаги.    

ако гледам картата му наталната , уран си свърши работата , сатурн скоро ще я привърши.
възможно е да има такова желание ,но....., въпроса ми е дали наистина го иска?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #67 -: Март 28, 2010, 04:27:35 pm »
Марая, този твой мъж ще ни погуби и нас. ;D Тези Риби ще се изяснят ли най- накрая какво, по-точно искат. :o ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Март 28, 2010, 04:30:20 pm »
Марая, този твой мъж ще ни погуби и нас. ;D Тези Риби ще се изяснят ли най- накрая какво, по-точно искат. :o ;D

толкова са различни ,че нямам думи.... и толкова им е трудно с тоя транзит на уран ,че на моменти ми е жал :'(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #69 -: Март 28, 2010, 04:35:32 pm »
Трудно ли им е?! От главите си патят. Въобще даже не ги й съжалявам... :angry:
Уран да, ама Юпитер в момента им е в съвпад със Слънцата-да не се правят на интересни...На мен лично, ми писна от един такъв. :angry:

« Отговор #70 -: Март 28, 2010, 04:36:25 pm »
 ;D Харпуна приготви ли си го, стреляй пък който улучиш, ко се мъдриш толкова  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Март 28, 2010, 04:37:28 pm »
май само харпуна ще ги оправи ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #72 -: Март 28, 2010, 04:40:53 pm »
Не харпун, ами такава базука ми идва да му извадя на моя, че едва се сдържам. Хич не му се връзвам на глупостите вече-да се оправя както си знае.После пак ще реве...  :angry:

Сега се сетих и за други две Риби-семейство, ама верно ги тресат май транзитите и там са големи проблеми. Всичко от Ураня ли идва?

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Март 28, 2010, 04:54:56 pm »
Не харпун, ами такава базука ми идва да му извадя на моя, че едва се сдържам. Хич не му се връзвам на глупостите вече-да се оправя както си знае.После пак ще реве...  :angry:

Сега се сетих и за други две Риби-семейство, ама верно ги тресат май транзитите и там са големи проблеми. Всичко от Ураня ли идва?

ти как си представяш високоволтово напрежение да ти изпраска слънце ,луна ,меркурий  и ти да си същия?! ми ,не може да се случи. уран е силно енергизиран , а рибите не се славят с голяма енергетика....и един юпи в последните градуси, направо не ми се мисли.....

*

Mia21

• 2502
« Отговор #74 -: Март 28, 2010, 05:02:48 pm »
Не че злорадствам, ама тамън, дошло е явно ред и на тях да им дойде акъля. :lol:

« Отговор #75 -: Март 28, 2010, 05:04:17 pm »
Цитат
Марая мисля че въпроса ти трябва да бъде зададен по конкретно например:мъжа ми сериозно ли иска да се върне? защото се получава малко дали-или.
Според мен ти питащата представена от Луната и Юпитер не искаш това да стане!Луната идва от куинконс със Слънцето(мъжа ти)-което ознчава че трябва да се промени и приспособи към вас за да има някакво развитие.на Луната и предстоят опозиции с Юпитер(пак ти) и Уран управител на 3 дом договорите както Сънрайн спомена.Мъжът ти е представен от Слънцето и Меркурий и на двете и предстои аспект с Венера която пък е лошо поставена!Няма връзка между управителите на Ас-ти и ДС-той според мен отговора е не.
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Март 28, 2010, 05:08:59 pm »
Цитат
Марая мисля че въпроса ти трябва да бъде зададен по конкретно например:мъжа ми сериозно ли иска да се върне? защото се получава малко дали-или.
Според мен ти питащата представена от Луната и Юпитер не искаш това да стане!Луната идва от куинконс със Слънцето(мъжа ти)-което ознчава че трябва да се промени и приспособи към вас за да има някакво развитие.на Луната и предстоят опозиции с Юпитер(пак ти) и Уран управител на 3 дом договорите както Сънрайн спомена.Мъжът ти е представен от Слънцето и Меркурий и на двете и предстои аспект с Венера която пък е лошо поставена!Няма връзка между управителите на Ас-ти и ДС-той според мен отговора е не.

ураааа! МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!
Писна ми от опити за превъзходство- ха-ха-ха и манипулация! :blink: ;)

« Отговор #77 -: Март 28, 2010, 05:26:11 pm »
Разбирам защо така се радваш ти самата вече не искаш да си с него и картата сама по себе си говори а и с тази активна ос 3-9 дом и Марс и Слънцето управители на 4 и 9 дом са във взаимна рецепция май нещата вече ще се решават само в съда.
Докато дишаш...надявай се!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #78 -: Март 28, 2010, 05:33:58 pm »
Разбирам защо така се радваш ти самата вече не искаш да си с него и картата сама по себе си говори а и с тази активна ос 3-9 дом и Марс и Слънцето управители на 4 и 9 дом са във взаимна рецепция май нещата вече ще се решават само в съда.

Ще ме накарате и мен да ме хване крастата и да кача хорар и с моя хубустник.Да видя какво ще покаже. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #79 -: Март 28, 2010, 05:37:59 pm »
За да извади инфо картата не я пускай просто така, а се концентрирай върху въпроса си и това, което искаш да узнаеш.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.