Ако асцендента ти е след 10-я градус значи ще се върне в 12-ти, ако не .. по-добре :blink: .
Че няма да се върне в 12-ти дом ..
Saturn turns retrograde on 26 Jan 2011 at 17Lib13Saturn turns direct on 13 Jun 2011 at 10Lib26
Някой от пишещите имат ли спомени за отчетливо събитие ТР.Сатурн тригон Нат. Юпитер...? :blink:
Цитат на: Марая в Декември 13, 2010, 11:44:55 pmНякой от пишещите имат ли спомени за отчетливо събитие ТР.Сатурн тригон Нат. Юпитер...? :blink:Два пъти се повтори този аспект, имах определени очаквания, но не се случи абсолютно нищо.
Няма мажорен аспект, но по същия начин като при теб са разположени в квадратиращи се знаци.
Сатурн върху наталанта ми Венера - много отслабнах! А ям като парасе..дрехите ми падат..не вярвах, че ще е толкова силен ефектът..иначе ми ограничи любовта, и като цяло ми е много тежко на душата, сърцето ме боли, плаче..абе...все ми е мъчно, нещо ме трови, върти ме..не ми дава мира :angry: не е лек транзит
Доби, ти поне имаш голям опит с жените. Не знаеш ли как се филмираме? Никой нищо не ни обещава и после се тръшкаме не защото не са ни обещали, а защото сме се надявали да ни обещаят. Абе сладурани сме си. Все така се получава, че за всичко вие мъжете сте ни виновни.