Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 128098 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #200 -: Декември 13, 2010, 09:55:22 pm »
Пфу, на мен пак ще ми погази управителя на Асцендента. При първото му преминаване имах чувството, че върху мен се е стоварила цялата мъка на света. А тъкмо започнах да градя нагласа за професионални промени, докато е в сходяща опозиция с Меркурий.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #201 -: Декември 13, 2010, 09:56:35 pm »
Santi,значи Сатурн е ретро само до юни 2011?
И все пак не си изаснявам ще ми се върне ли в 12ти дом или не,хич не го ща там  :-X
Мимс,благодаря,че сподели опита за Сатурн в 1ви дом,звучи все пак оптимистично  :blink:

*

Santi

« Отговор #202 -: Декември 13, 2010, 10:05:04 pm »
Ако асцендента ти е след 10-я градус значи ще се върне в 12-ти, ако не .. по-добре  :blink: .

« Отговор #203 -: Декември 13, 2010, 10:14:25 pm »
Ако асцендента ти е след 10-я градус значи ще се върне в 12-ти, ако не .. по-добре  :blink: .

Ац-то ми е на 9-ти градус 46'22''  :-\ Кое му е по-доброто?

*

Santi

« Отговор #204 -: Декември 13, 2010, 10:25:09 pm »
Че няма да се върне в 12-ти дом ..

« Отговор #205 -: Декември 13, 2010, 10:26:41 pm »
Че няма да се върне в 12-ти дом ..

Ааа,чудесно!Много ме зарадва! :58:

*

abroad

« Отговор #206 -: Декември 13, 2010, 11:40:19 pm »
Saturn turns retrograde on 26 Jan 2011 at 17Lib13
Saturn turns direct on 13 Jun 2011 at 10Lib26

У, екстра, дано съм слушала през годините ;D
До към август, 2011 последователно тригон Венера, Юпитер (У-АС) и секстил АС
Ретро по го усещам като ефект :lol:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #207 -: Декември 13, 2010, 11:44:55 pm »
Някой от пишещите имат ли спомени за отчетливо събитие ТР.Сатурн тригон Нат. Юпитер...? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #208 -: Декември 13, 2010, 11:49:41 pm »
Да, тръгнах на училище, бях много щастлива ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #209 -: Декември 13, 2010, 11:53:06 pm »
Някой от пишещите имат ли спомени за отчетливо събитие ТР.Сатурн тригон Нат. Юпитер...? :blink:

Два пъти се повтори този аспект, имах определени очаквания, но не се случи абсолютно нищо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #210 -: Декември 13, 2010, 11:59:06 pm »

Два пъти се повтори този аспект, имах определени очаквания, но не се случи абсолютно нищо.

А аспекта в натала м/у тях? ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #211 -: Декември 14, 2010, 12:03:21 am »
Няма мажорен аспект, но по същия начин като при теб са разположени в квадратиращи се знаци.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #212 -: Декември 14, 2010, 12:05:59 am »
Няма мажорен аспект, но по същия начин като при теб са разположени в квадратиращи се знаци.

Аз разчитам на Кеплеровия и си мисля , че би следвало да донесе някакво събитие свързано с аналогиите на Юпитер... :blink: и оста 2-8ми... :rolleyes:

« Отговор #213 -: Декември 14, 2010, 04:53:17 am »
Сатурн върху наталанта ми Венера - много отслабнах! А ям като парасе..дрехите ми падат..не вярвах, че ще е толкова силен ефектът..иначе ми ограничи любовта, и като цяло ми е много тежко на душата, сърцето ме боли, плаче..абе...все ми е мъчно, нещо ме трови, върти ме..не ми дава мира  :angry: не е лек транзит  :'(

*

Марая

• 28287
« Отговор #214 -: Декември 14, 2010, 05:40:45 am »
Сатурн върху наталанта ми Венера - много отслабнах! А ям като парасе..дрехите ми падат..не вярвах, че ще е толкова силен ефектът..иначе ми ограничи любовта, и като цяло ми е много тежко на душата, сърцето ме боли, плаче..абе...все ми е мъчно, нещо ме трови, върти ме..не ми дава мира  :angry: не е лек транзит  :'(

Би трябвало да има връщане на стара любов..... :blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #215 -: Декември 14, 2010, 05:56:52 am »

Saturn warhu Venera na parwo masto e da resis dali moges waobste da gradis nesto s tosi partnor, oswen warhu dumite mu - Venera 3 dom ili da satwaras tasi wrata, poneze s nisto ne mu si dlasna, pak toi ne ti e dlasen sa nesto. Ne wisdam kakwo ti e obestal, sa da se nadawas sa nesto. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Divna

• 2478
« Отговор #216 -: Декември 14, 2010, 06:08:32 am »
Доби, ти поне имаш голям опит с жените. Не знаеш ли как се филмираме?  ;D Никой нищо не ни обещава и после се тръшкаме не защото не са ни обещали, а защото сме се надявали да ни обещаят.  ;D

Абе сладурани сме си. Все така се получава, че за всичко вие мъжете сте ни виновни.  ;) ;D

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #217 -: Декември 14, 2010, 06:13:33 am »
Доби, ти поне имаш голям опит с жените. Не знаеш ли как се филмираме?  ;D Никой нищо не ни обещава и после се тръшкаме не защото не са ни обещали, а защото сме се надявали да ни обещаят.  ;D

Абе сладурани сме си. Все така се получава, че за всичко вие мъжете сте ни виновни.  ;) ;D

Prawosadno e, zenite sa zertwa na koeto zuwat, a mazete na koeto wisdat! :85:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Stella

• 7765
« Отговор #218 -: Декември 14, 2010, 06:14:00 am »

И аз бях така. Общо взето прекратяваш неудовлетворяващите връзки. Абе кофти аспект. Жената не се чувства достатъчно привлекателна. Ако текущата връзка не е достатъчно сериозна, се прекратява.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #219 -: Декември 14, 2010, 06:15:22 am »
Доби, ти поне имаш голям опит с жените. Не знаеш ли как се филмираме?  ;D Никой нищо не ни обещава и после се тръшкаме не защото не са ни обещали, а защото сме се надявали да ни обещаят.  ;D

Абе сладурани сме си. Все така се получава, че за всичко вие мъжете сте ни виновни.  ;) ;D

Предполагам, че това се отнася за теб. Аз не се филмирам и не обвинявам мъжете за нищо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥