Доби, ти поне имаш голям опит с жените. Не знаеш ли как се филмираме?
Никой нищо не ни обещава и после се тръшкаме не защото не са ни обещали, а защото сме се надявали да ни обещаят. 
Абе сладурани сме си. Все така се получава, че за всичко вие мъжете сте ни виновни.

Предполагам, че това се отнася за теб. Аз не се филмирам и не обвинявам мъжете за нищо.
Няма жена, която като се влюби да не се филмира :rolleyes: Май... 
Хехехееее, ами аз съм се филмирала на определен (незрял) етап от живота си (светила в квадрат с Нептун), но кармата ми е включвала да проработя този аспект - все пак е квадрат, не е тригон или секстил, така че....който си е научил урока, си го е научил, а който спал-спал. В интерес на истината, ако отношенията са удовлетворяващи и се получават естествено и от само себе си, и ако ДРУГИЯТ ИЗПЪЛВА ТВОЯТА РЕАЛНОСТ, няма нужда изобщо да се филмираш. Същото е и когато има НЕПОСРЕДСТВЕНОСТ И ПРЯМОТА във взаимоотношенията. Тогава няма нужда да гадаеш какво иска да каже или предприеме другия или какво би направил ако....Способността да се филмираш може да бъде много полезна, но и много опасна. полезна, защото поддържа романтичните чувства и вредна, понеже размива границата между фантазията и реалността. С моя приятел понякога си мечтаем, но и двамата сме наясно, че някои неща "
биха били възможни в един идеален свят", както той обича да се изразява, но никога не ми казва :"
Това е невъзможно". Негова Венера в тригон с моя Нептун, негов Нептун в квадрат с моя Венера; и двамата имаме Венера в Риби. Самият той има Венера в квадрат с Нептун в хороскопа си и аз го намирам за много романтичен реалист.