Здравей Гост

транзити и събития по сатурн

• 690 Отговора
  • 127757 Прегледи
*

Divna

• 2478
Re:транзити и събития по сатурн
« Отговор #220 -: Декември 14, 2010, 06:28:38 am »
Доби, ти поне имаш голям опит с жените. Не знаеш ли как се филмираме?  ;D Никой нищо не ни обещава и после се тръшкаме не защото не са ни обещали, а защото сме се надявали да ни обещаят.  ;D

Абе сладурани сме си. Все така се получава, че за всичко вие мъжете сте ни виновни.  ;) ;D

Предполагам, че това се отнася за теб. Аз не се филмирам и не обвинявам мъжете за нищо.

;D :kissd:

« Отговор #221 -: Декември 14, 2010, 03:35:57 pm »
Сатурн върху наталанта ми Венера - много отслабнах! А ям като парасе..дрехите ми падат..не вярвах, че ще е толкова силен ефектът..иначе ми ограничи любовта, и като цяло ми е много тежко на душата, сърцето ме боли, плаче..абе...все ми е мъчно, нещо ме трови, върти ме..не ми дава мира  :angry: не е лек транзит  :'(

Saturn warhu Venera na parwo masto e da resis dali moges waobste da gradis nesto s tosi partnor, oswen warhu dumite mu - Venera 3 dom ili da satwaras tasi wrata, poneze s nisto ne mu si dlasna, pak toi ne ti e dlasen sa nesto. Ne wisdam kakwo ti e obestal, sa da se nadawas sa nesto. :wink2:

Обещаха ми да ме водят да пием мохито, на испански ресторант и каво ли още не! Ама нейсе! Психоаптски истории..  :angry:

« Отговор #222 -: Декември 14, 2010, 03:36:36 pm »
Доби, ти поне имаш голям опит с жените. Не знаеш ли как се филмираме?  ;D Никой нищо не ни обещава и после се тръшкаме не защото не са ни обещали, а защото сме се надявали да ни обещаят.  ;D

Абе сладурани сме си. Все така се получава, че за всичко вие мъжете сте ни виновни.  ;) ;D

Предполагам, че това се отнася за теб. Аз не се филмирам и не обвинявам мъжете за нищо.

Няма жена, която като се влюби да не се филмира  :rolleyes: Май...  :-\

« Отговор #223 -: Декември 14, 2010, 03:39:08 pm »
Доби, ти поне имаш голям опит с жените. Не знаеш ли как се филмираме?  ;D Никой нищо не ни обещава и после се тръшкаме не защото не са ни обещали, а защото сме се надявали да ни обещаят.  ;D

Абе сладурани сме си. Все така се получава, че за всичко вие мъжете сте ни виновни.  ;) ;D

Много си права...и колкото повече не ми обещават толкова повече се вманиачавам и захапвам още по-силно..май съм за психиатър  ;D

*

nerealna

« Отговор #224 -: Декември 14, 2010, 03:42:27 pm »
Skorpionka, а какво имаш в пети дом и какви са ти аспектите на нептун и луната? възможно е да идеализираш избраниците си и оттам да идват разочарованията ти :)

« Отговор #225 -: Декември 14, 2010, 03:44:39 pm »
Skorpionka, а какво имаш в пети дом и какви са ти аспектите на нептун и луната? възможно е да идеализираш избраниците си и оттам да идват разочарованията ти :)

Имам Нептун и Уран там..Нептун тригон Луна :) Управител на 5ти - Юпитер  :rolleyes:

*

nerealna

« Отговор #226 -: Декември 14, 2010, 03:49:59 pm »

Имам Нептун и Уран там..Нептун тригон Луна :) Управител на 5ти - Юпитер  :rolleyes:

подозирах за нептун в пети и аспекта му с луната. чакаш принцът на белия кон, идеалният мъж, идеалната любов и все ти се струва, че си го намерила този мъж...докато не го опознаеш. после се разочароваш. трябва да разбереш че просто такъв мъж няма  :blink:

« Отговор #227 -: Декември 14, 2010, 03:54:44 pm »
Е как така?  :o
Но поне може би има мъж, който да може да ме направи щастлива, нали? Все някъде..

*

nerealna

« Отговор #228 -: Декември 14, 2010, 03:58:07 pm »
Но поне може би има мъж, който да може да ме направи щастлива, нали? Все някъде..
е, разбира се, че има мъж, който да те направи щастлива. просто трябва да снижиш малко летвата, да не искаш от мъжа повече, отколкото може да ти даде и да не живееш в илюзии.    :blink:

« Отговор #229 -: Декември 14, 2010, 04:05:42 pm »
е, разбира се, че има мъж, който да те направи щастлива. просто трябва да снижиш малко летвата, да не искаш от мъжа повече, отколкото може да ти даде и да не живееш в илюзии.    :blink:

Е, да, да си пренебрган критериите за да съм с някой ли?? Как ли пък не! Не е така, не мисля, че това е правилно  :-\

*

nerealna

« Отговор #230 -: Декември 14, 2010, 04:08:21 pm »
ти си знаеш :)

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #231 -: Декември 14, 2010, 05:06:40 pm »
Какво според вас да очаквам от съвпада на Сатурн с наталния Меркурий в 3-ти дом. Водя едни много трудни преговори в работата дали от този съвпад идвата тези затруднения. Меркурий ми управлява 3-ти дом а Сатурн 6-ти.

*

Uran

• 6041
« Отговор #232 -: Декември 14, 2010, 05:10:28 pm »
Какво според вас да очаквам от съвпада на Сатурн с наталния Меркурий в 3-ти дом. Водя едни много трудни преговори в работата дали от този съвпад идвата тези затруднения. Меркурий ми управлява 3-ти дом а Сатурн 6-ти.

Да, особено ако Меркурий или Сатурн ти е У6.

*

nerealna

« Отговор #233 -: Декември 14, 2010, 05:17:25 pm »
критериите много ограничават свободата на избор  ;D

и накрая да не се окаже - намерих идеалния мъж, но се оказа, че той пък търсел идеалната жена :(  ;D

« Отговор #234 -: Декември 14, 2010, 05:17:31 pm »

Е, да, да си пренебрган критериите за да съм с някой ли?? Как ли пък не! Не е така, не мисля, че това е правилно  :-\
Какви са ти пък толкова великите критерии?
Че ти е обещал мохито, а си останала без него? Значи просто се нуждаеш от човеk, който си държи на думата. ;D

Така е, Крис! Нуждая се от човек, а не от мохито..и не обичам да ми казжат неща, които после няма да се осъшествят, по-добре нишо да не ми казват  :-\

« Отговор #235 -: Декември 14, 2010, 05:19:40 pm »

и накрая да не се окаже - намерих идеалния мъж, но се оказа, че той пък търсел идеалната жена :(  ;D

Ххаха, бъзикайте се вие :) Бе всеки подбира, дори и да направиш компромис  с това онова само да си с някой, рано или късно ти писва и нешата се развалят..естествения стремеж на двама души един към друг е най-хубавото нещо, за което си заслужава да чакаш, и акто не се получава - fuck off, както се казва...  ;D

« Отговор #236 -: Декември 14, 2010, 05:26:17 pm »

За да имаш такъв мъж, не мислиш ли че и ти трябва да дадеш и да го можеш направиш щастлива?
Малко егоистично ми звучи това търсене и тези критерии.Все едно си на пиедестал и идва принца на бял кон да те вземе защото си специална... За да вземеш,трябва да даваш, това е вселенски закон. Имам близка,която седи 4 години без мъж и без секс,защото не и отговаряли на критериите. Това ми звучи смешно!

*

Stella

• 7765
« Отговор #237 -: Декември 14, 2010, 05:27:18 pm »

Няма жена, която като се влюби да не се филмира  :rolleyes: Май...  :-\

Хехехееее, ами аз съм се филмирала на определен (незрял) етап от живота си (светила в квадрат с Нептун), но кармата ми е включвала да проработя този аспект - все пак е квадрат, не е тригон или секстил, така че....който си е научил урока, си го е научил, а който спал-спал. В интерес на истината, ако отношенията са удовлетворяващи и се получават естествено и от само себе си, и ако ДРУГИЯТ ИЗПЪЛВА ТВОЯТА РЕАЛНОСТ, няма нужда изобщо да се филмираш. Същото е и когато има НЕПОСРЕДСТВЕНОСТ И ПРЯМОТА във взаимоотношенията. Тогава няма нужда да гадаеш какво иска да каже или предприеме другия или какво би направил ако....Способността да се филмираш може да бъде много полезна, но и много опасна. полезна, защото поддържа романтичните чувства и вредна, понеже размива границата между фантазията и реалността. С моя приятел понякога си мечтаем, но и двамата сме наясно, че някои неща "биха били възможни в един идеален свят", както той обича да се изразява, но никога не ми казва :"Това е невъзможно". Негова Венера в тригон с моя Нептун, негов Нептун в квадрат с моя Венера; и двамата имаме Венера в Риби. Самият той има Венера в квадрат с Нептун в хороскопа си и аз го намирам за много романтичен реалист.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #238 -: Декември 14, 2010, 05:30:26 pm »

Ххаха, бъзикайте се вие :) Бе всеки подбира, дори и да направиш компромис  с това онова само да си с някой, рано или късно ти писва и нешата се развалят..естествения стремеж на двама души един към друг е най-хубавото нещо, за което си заслужава да чакаш, и акто не се получава - fuck off, както се казва...  ;D

Не се прави компромис с тези неща. Един ден ще ти излезе през носа. Заслужава си да чакаш човекът, с когото нещата ще се получат естествено и от само себе си. Компромисите са временно решение и водят единствено до желанието да променяш другия.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #239 -: Декември 14, 2010, 05:35:19 pm »
... За да вземеш, трябва да даваш, това е вселенски закон.

Това изобщо не е така.  ;)