Аз също изчистих почти всичко/всички, още повече, че имам и стелиум във Везни и Сатурн направи доста по въпроса
) По-скоро причината да задам въпроса е дали излизайки от дом действа на него /в този случай 6-ти и управлява 10-ти/ и ще рефлектира или събитието ще е по 7-ми дом??? Или ще има и по двата. В момента ми предстои точен съвпад с ДЦ.
Ако приложа нещата, които питаш към моята карта се получава следното - по това време наистина, като че ли ежедневието ми се промени, не съм работила, бях заета с учене и грижи за баба ми, която беше на легло. Голяма част от отговорностите паднаха на мен, защото родителите ми работят по цял ден - да цяла година маршрута ми бе един - от университета - вкъщи. Нищо не ме вълнуваше освен това да я накарам да се почувства по-добре. Вътрешно усещах, че това са последните ми месеци с нея... Трудно ми беше, на 20-21г. да къпя и да сменям подлоги на възрастен човек.
Същата година, едната братовчедка остави дъщеря си на 7-8г. вкъщи за няколко месеца, тъй като имаше личен проблем, грижих се и за нея. При мен Сатурн/У11 - хората, които срещах през този период наистина бяха по-възрастни и мъдри от мен.
Така че си мисля, че си на прав път - влияе и носи енергията на предходния дом и на дома, който управлява.
A връзката с този мъж беше ли нещо сериозно .
Нямаше връзка. Но този човек все още го има в живота ми, т.е. чуваме се по 2-3 пъти в годината, за да ми каже по една, две лъжи... или пък не

Често казано не ме вълнува, минало е вече, да си стои там.