Сатурн съвпад Плутон - Плутон у3, Сатурн у5 и съуправлява 6ти. Някои близки приятелства преосмислих. Промених си отношението към други. Дойде в живота ми и нов човек, на който може да се разчита.
Предстоят ми квадратите с Марс и Венера. Т.е точният квадрат към Марс премина, но е близо все още, няма и градус разлика. Не съм имала проблеми в здравословно отношение, само дето последно съм се схванала жестоко и не минава толкова бързо, колкото попринцип, но пак вече даже си минава.
Марс е у8, суъправлява 3ти. Венера е у2, у9. :blink: Някакви идеи какво може да ми донесе?
Имам същото домово разположение. При мен Марс, Сатурн и Плутон са накуп във 2-ри, Везни, първо Сатурн У5 направи съвпад с Марс У8 - започнах много добре платена работа в голяма телевизия. После се оплескаха нещата, като мина през себе си и Плутон, понеже стелиумът има квадрат Венера У2. Но да не забравяме, че това ми беше Сатурновия възврат. Никой не може да ти каже какво точно ще стане. Може би промяна в доходите. Ами ми прави впечатление, че аспектите в голяма степен зависят от това, как човек си ги разиграе. Ако реагира със страх и с вкопчване в нещо, или по-друг неконструктивен начин, опитът му идва ценен и болезнен. Пък някои хора и на квадрати правят положителни промени. Най-важно е отношението, вътрешната нагласа.
На такива аспекти се чистят стари "детски" проблеми, като цяло неосъзнати от нас модели. И понеже имаш към Венера, това ще е тест за собствената ти оценка и любов към себе си. Към Марс - способността да се отстояваш. Ако се цениш, уважаваш и обичаш, едва ли нещо кой знае какво ще стане. Ако не, поне ще имаш шанс да се научиш.
Говоря по принцип, и може и да не съм права. Но с нашето разположение и този аспект - Венера У2, Сатурн У5 и квадрат между тях... виж си наталните аспекти на планетите, много ще ти кажат.
Благодаря ти за включването! Попринцип със Сатурн нямам проблеми, много се обичаме с него и се разбираме. В интерес на истината, периодът, който мога да определя като един от най-хубавите в живота ми, в който получих признание, за всичко, което бях градила години наред като характер, за всичко, което бях изтърпяла, беше точно пребиваването му във втора декада във Везни, когато сключваше квадрати с почти всичко в хороскопа ми. При мен има силно подчертана опозиционност на знаците в хороскопа и така - когато една планета удари с транзит, понасят я всички - Слънце, Меркурий, Луна, СЛВ, Уран, Непун - Сатурн наквадрати всичко.

Иначе иска ми се наистина с доходите нещата да тръгнат в някаква добра посока, направих едно време някои грешки като се доверих на определени хора, които въздействат и сега на текущото ми финансово състояние - но човек като се опари, тогава се научава. Надявам се да мога да захвана нещо, което да ми донесе допълнителен доход, че иначе работата ще стане наистина много пропаднала.

Ще се възползвам в Юпи в 10 дом, може пък и да изкарам някой друг лев от хоби (по квадрат венера у2 и Сатурн у5, кой знае, може да стане.
Иначе си напълно права, и мисля, че това, което казваш за цененето и уважаването, е универсално правило за всеки транзит на коя да е тежка планета към натална и нещата се нареждат добре за нас, тогава, когато останем верни на себе си.
Сега да се оплача от тригона с Меркурий аз. :angry: :angry: Няма такава интелектуална апатия, която друг път така да ме е налягала. Едвам се карам да седна да уча. :angry: :angry: :angry: Не знам кой ми пипа така с нежна ръка Меркурия, но не ми харесва да го прави. Нептунчо е твърде далеч да обвиня него, та Сатурн остана. Толкова ги чаках тези тригони и си казвах, че щом на квадрати толкова хубаво ми върви, представям си на тригони ... а то какво стана. :unsure: :unsure: Хармоничните аспекти само ми развалят вътрешната хармония, явно.