Ние какво трябва да открием - на кои планетни разположения се дължи ли?
не мисля, че планетните разположения са причина за пиковете в Слънчевата радиация.
Планетните разположения естествено не са причините,но могат да отразят събития на световно ниво,че и на вселенско (пример с маите ).Особено пък когато става въпрос за цикличност,която искам да проследиме.Работата е там,че първо е добре да се снабдим с няколко карти на минали супер слънчеви бури засегнали Земята,за да изведем по-добре общото,но не съм сигурен до колко има такава разпостранена информация.Но нищо не е случайно-като например факта,че сега се говори за опасност от такова явление и чисто
астрологически,има няколко еднакви фактора застъпени за съответните периоди-и много ясно,че не е само ретро Мерк,писал съм-Нептун в Риби,активиране на Алдебаран,напрегнати аспекти Уран-Слънце-Мерк,а случайни съвпадения няма.Защото ние не сме измислили периодите,а са ни дадени от учените спрямо активността на Слънцето-и има както еднаквости,така и сходности!Аз пък най се изумих,като видях че през следващият пик-2023 Нептун е точно в градуса от миналата голяма буря.Не твърдя че е задължително да има повторение,а че е възможно-всички знаем как действа астрологията.
Всъщност това е да се прави хороскоп на цяла цивилизация ,а не просто на народ и за това трябва да гледаме предимно тежките планети и ключови позиции и до колкото можем-да правим сравнения с миналото,което има свойството да се повтаря,потретва ...
Дори има по-лесен начин за да видим дали това има потенциал да стане през периодите на пик на слънчева активност,като направо почнем от резултатите и последствията-в случая колосални загуби на електроника,проблем с ел.енергия и т.н.-гледаме Уран като сигнификатор и на мунданно ниво какви аспекти и конфигурации прави-през 2012 има квадратура с Плутон,а там са силите извън властта на човека,смърт или трансформация на ел.енергия,Уран в Овен ще изисква намиране на нови източници на ток,нови пътища за получаването му,Плутон в Козирог вероятно в аспект с Уран в Овен съдържа потенциал за превръщане на ядрената енергия в светлинна,ток-кой знае (може и да е открито това или да предстои и тогава да се използва),квадрата е борба и действие,а Уран е хаос и свобода-ако ще свобода от самия себе си, връщане към първичното и простото (Овена).Плутон е още по-страшен,там са масите-Уран/Плутон-масови бунтове и анархия,масови проблеми с енергията,масата се изправя пред внезапните обрати с тока и т.н.
Разбира се това е само един изолиран фактор,а какво ще стане като съберем цялото?

Давайте да мислим,тези астро съвпадения не са случайни,а пък и отделно НАСА да тръгнат да говорят за заплахата открито-значи има НЕЩО,обикновено когато нещо се активира в масовото съзнание,това е импулс от свръхразума-когато си говорим за наука разбира се още повече .