Не ми се отваря нова тема, но какво става когато аспекта между Слънцето и Плутон е кармичен ?
На баща ми е 80 градуса - останал е сирак още като бебе, детството му минало в глад и работа по нивите, де що намери, оцелявал както може. Дядо довел мащеха в къщи....която впоследствие се изнесла със своите деца - и така пак на самотек е расъл.
Моя аспект е 100 градуса - Усетих най-силно влиянието на Плутон в момента когато транзитираше през Скорпион. Кой каквото ще да разправя, но когато даден тежкар транзитира през знака си - промените и всички трансформации са просто неизбежни. Тогава се усеща най-силно енергията и влиянието на самата планета. Та когато Плутон беше на трон в Скорпион - що неща изживях за кратко време.....Бях във вихъра на някаква буря и се въртях като перушинка на вятъра, без да имам възможност да отреагирам. Даже не успях да осмисля всичко това което се случваше. От трън та на глог, от глог та на бодил....И в един момент всичко замря, оказах се в окото на бурята...Забременях...господинът-бащатко изчезна безследно...Даже не можах да реагирам. Нямах време да си задам въпроса - защо на мен се случва и с какво съм го заслужила...Приех покорно съдбата си, казах "Господи, каквато и съдба да си ми отредил, приемам я". Казах си един ден ще разбера защо?
Целият ми живот, целите ми планове и моята същност бяха променени от дъно. Не знам с какво съм заслужила съдбата си - но е последствие от минал живот. Карма. Сега, когато имам малко по-задълбочен поглед върху астрологията, разбирам че ако тогава не съм забременяла, трудно е щяло въобще да се случи през по-нататъшния ми живот. Забременях в момента, в който тр.Плутон напуска знака на Скорпион в последния градус, в точен секстил с наталния ми. Само не знам, как да обясня на сина си, всичко това - той с какво е заслужил подобен живот, без баща !
Сега след 1-2 години, когато тр.Плутон ще съвпадне със Слънцето ми ще е на 100 градуса от себе си - каквото и да става, този път трябва да е за по-добър живот. Трябва да има окончателно разрешаване на минала карма и награда.