Здравей Гост

Агресията във вашия натал!

• 234 Отговора
  • 34359 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Агресията във вашия натал!
« Отговор #140 -: Март 13, 2010, 05:46:47 pm »
[quote author=proserpine link=topic=4115.msg89210#msg89210 date=12684976
За емоционалните сривове е така но може би наранената Венера в Скорпион също ги провокира.По отношение на отмъщението - не е то4но отмъщение а унищожение и разруха и то само при много груба провокация.Не е демонстративно като при Марс в Овен .

[/quote]
правилно! и аз мисля така за марс в овен!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #141 -: Март 13, 2010, 05:48:31 pm »
За емоционалните сривове е така но може би наранената Венера в Скорпион също ги провокира.По отношение на отмъщението - не е то4но отмъщение а унищожение и разруха и то само при много груба провокация.Не е демонстративно като при Марс в Овен .

[/quote]
детето ми има Марс в Овен в 10 дом квадрат Слънце -ужас много дразни овенския Марс
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #142 -: Март 13, 2010, 05:50:15 pm »

детето ми има Марс в Овен в 10 дом квадрат Слънце -ужас много дразни овенския Марс
[/quote]

агресивни са , налитат на бой и стой та гледай , ако и мерка е в овен.
бърборят здрано бият и с думи и с ръце и крака. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #143 -: Март 13, 2010, 06:06:30 pm »

[

[/quote]
[/quote]
[/quote]

агресивни са , налитат на бой и стой та гледай , ако и мерка е в овен.
бърборят здрано бият и с думи и с ръце и крака. :blink:
[/quote]

При нас Мерка е 12 дом съвпад Венера и Сатурн в Рак
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #144 -: Март 13, 2010, 06:10:38 pm »

значи сте и умни ! :blink: ;)

« Отговор #145 -: Март 13, 2010, 06:14:19 pm »

Не мога да кажа още детето е на 4 год а нещата ,които се слу4ват в 12 дом не е задължително да са положителни .Освен това съвпада на Мерк и Сатурн може и да се прояви в негативна посока .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #146 -: Март 13, 2010, 06:18:20 pm »

Не мога да кажа още детето е на 4 год а нещата ,които се слу4ват в 12 дом не е задължително да са положителни .Освен това съвпада на Мерк и Сатурн може и да се прояви в негативна посока .

това са новите деца! при тях 12-ти дом е наработен. това са кристалните деца , които идват и чието идване не е случайно.
стелиумите в домовете на кармата индикират , ецата кристали.
не всички ,които са родени след 2000г са кристали. това е , една от особенностите за разпознаване на кристалнте деца- натоварени кармични домове!

« Отговор #147 -: Март 13, 2010, 06:23:12 pm »
[
[/quote]
[/quote]

това са новите деца! при тях 12-ти дом е наработен. това са кристалните деца , които идват и чието идване не е случайно.
стелиумите в домовете на кармата индикират , ецата кристали.
не всички ,които са родени след 2000г са кристали. това е , една от особенностите за разпознаване на кристалнте деца- натоварени кармични домове!
[/quote]
Като родител по отношение на детето ми съм пристрастна не мога да дам безпристрастно мнение освен 4е с този Овенски Марс е много див .....
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #148 -: Март 13, 2010, 06:28:39 pm »
въпрос е на врееме е и пристрастието. когато започне фактическото възпитание , тогава виждаш и реалността. опита по отношение на децата , както и разнообразието от аспекти в картите им ,ми показаха какво означава реалната оценка на възможностите им.
и петте ми деца са изключително различни ! имам водни ,земни , огнени ,липсват ми въздушни... ;D ,така ,че за въздушните само ми е трудно да споделя. ;) :blink:

« Отговор #149 -: Март 13, 2010, 06:32:32 pm »
въпрос е на врееме е и пристрастието. когато започне фактическото възпитание , тогава виждаш и реалността. опита по отношение на децата , както и разнообразието от аспекти в картите им ,ми показаха какво означава реалната оценка на възможностите им.
и петте ми деца са изключително различни ! имам водни ,земни , огнени ,липсват ми въздушни... ;D ,така ,че за въздушните само ми е трудно да споделя. ;) :blink:
Имаш 5 деца!Възхищавам се на такива родители на мене и с едно ми е трудно
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Mia21

• 2502
« Отговор #150 -: Март 13, 2010, 06:42:20 pm »
Сега ,когато Марая спомена за възпитанието, аз лично мисля, че родителят е добре да дава напътствия, да изгражда навици, но за това дали и как ще се възприемат,като цяло си зависи единствено и само от човека /детето/.По този повод не смятам,че родителите са виновни за възпитанието на поколението си . Доста често, поради това живота ни опровергава - читави родители - лоши деца или обратното...Много рядко се получава синхрон, децата да са едно-към едно с родителите си.

А колкото до Марс в Овен, се чудя, моя като е на Ас-та,въпреки,че е в Лъв, дали не се проявява по същия начин.Чак на бой не налитам,но на моменти съм доста енергична и целеустремена.

« Отговор #151 -: Март 13, 2010, 07:47:39 pm »

А колкото до Марс в Овен, се чудя, моя като е на Ас-та,въпреки,че е в Лъв, дали не се проявява по същия начин.Чак на бой не налитам,но на моменти съм доста енергична и целеустремена.

Марс на Асц. е агресивен в детството, ма много бързо помъдрява от
постоянните удари по тъпото канче, личен опит, счупен нос от директен
сблъсък кой е по по най-  :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #152 -: Март 14, 2010, 08:09:00 am »

Гледа се според мен и ценносттната система - Венера. При мен Венера е в съвпад с Нептун и затова лесно прощавам, но ако се налага съм и твърда, т.е. не съм отмъстителна и злопаметна, а просто за мен човека  е една нула.
 Не винаги отмъщението е обективно, то може да е продукт на емоция - Марс, без да се замислиш.
Ако нямаш нужната наработена ценносттна система, морал, хуманност- Водолей, тогава и Марс , Сатурн и Плутон ще си действат отмъстително, макар че за мен, само един Плутон може да ти изобрети отмъщение от класа.

за да е отмъстителен човек трябва да е обидчив човек ,зависим от чуждите оценки и одобрение,
конфликт  :kva: :opo:  :ven: :moo: емоции и ценостна с-ма, след това да си злопаметен,
добра памет  :mer: :moo: ,  :-\ не знам защо все  :moo: :sc:  е тиражирана за такава, като тя, от личен опит го казвам, ако някой я нарани, понякакъв начин, този човек престава да съществува за нея, той е мъртъв завинаги ,все пак е неподвижна вода, няма смисъл да отмъщаваш на мъртвец,той сам се е самоубил чрез действията си,трупайки негативи ;)така мисли :mer: :cp: и  :sat: :aq: дай му свободата на агресора и  не влизай
в безмислени битки на егото, има по-приятни занимания, от това да мислиш как да отмъстиш, това си
е вид обсебване на психиката, което разболява, а като го обявиш за мъртъв, плутон изчиства мисълта ти от негативните емоции,които този човек ти е носил и продължаваш напред ;)
« Последна редакция: Март 14, 2010, 08:15:08 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #153 -: Март 14, 2010, 08:49:28 am »

Марс на Асц. е агресивен в детството, ма много бързо помъдрява от
постоянните удари по тъпото канче, личен опит, счупен нос от директен
сблъсък кой е по по най-  :o
Ако е така, значи за мен не се отнася. Никакви удари не съм имала по канчето. Какво си поисках ми се даваше, въобще не бях лошо дете.Просто се стремях да бъда първа във всичко. :-[

*

sunrain

• 6710
« Отговор #154 -: Март 14, 2010, 11:24:46 am »

не знам защо все  :moo: :sc:  е тиражирана за такава, като тя, от личен опит го казвам, ако някой я нарани, понякакъв начин, този човек престава да съществува за нея, той е мъртъв завинаги ,все пак е неподвижна вода, няма смисъл да отмъщаваш на мъртвец,той сам се е самоубил чрез действията си,трупайки негативи ;)
Това въобще си е много характерно за Скорпиона.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

missKapriz

« Отговор #155 -: Март 14, 2010, 11:45:17 am »

не знам защо все  :moo: :sc:  е тиражирана за такава, като тя, от личен опит го казвам, ако някой я нарани, понякакъв начин, този човек престава да съществува за нея, той е мъртъв завинаги ,все пак е неподвижна вода, няма смисъл да отмъщаваш на мъртвец,той сам се е самоубил чрез действията си,трупайки негативи ;)
Това въобще си е много характерно за Скорпиона.
Моята Луна в Скорпион точно така действа,но преди това опитва и други методи - понеже се знам,че зачертвам веднъж и завинаги,гледам първо ако може да оправя нещата,да опитам да покажа,че определено отношение не ми харесва,леко се дистанцирам,ако не се получава,и ако все пак се навират грубо в периметъра ми,чак тогава обявявам отсрещния за "мъртвец".Везната в мен опитва да разбере,да оправдае и чак тогава изпада в крайности.И изобщо не ми е отмъстителна Луницата,освен в случаите,когато умишлено и целенасочено  е атакувана и провокирана.Отпървом агресията е по квадрата Марс/в Стрелец 3 дом/ с Меркурий/съвпад с Плутон/ и чак след това започват действия по Скорпионски

*

Kaya

• 2893
« Отговор #156 -: Март 14, 2010, 11:55:45 am »
 не мисля,че  скорпионските  луни са действено отмъстителни, а просто  игнорират, мълчат и не показват  никаква емоция към "отлюспения"- обикновнео вътрешно  гърмят- характерно е за ац скорпиони същото отцепващо поведение, за слънчевите не бих казала чак толкова категорично
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #157 -: Март 14, 2010, 12:15:33 pm »
не мисля,че  скорпионските  луни са действено отмъстителни, а просто  игнорират, мълчат и не показват  никаква емоция към "отлюспения"- обикновнео вътрешно  гърмят- характерно е за ац скорпиони същото отцепващо поведение, за слънчевите не бих казала чак толкова категорично
Според мои наблюдемия това могат да бъдат жестоки и коварни хора .
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Март 14, 2010, 12:26:42 pm »
а какво ви е мнението за скорпионска луна в съвпад с плутон?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #159 -: Март 14, 2010, 12:53:11 pm »

http://vbox7.com/play:2581cfd9

а това лапе трябва да  е с марс в рак ;)

Ох, и двете ми деца са с Марс в Рак - хем не отстъпват, хем само да им повиша тон и започва едно реванееееее до безкрай! За всичко аз съм им виновна, манипулират ме със сълзи и думи и накрая чак започвам да се чувствам виновна,че съм посмяла да им кажа нещо ;D

За сведение аз със мойте Марс и Плутон  във Везни, на АЦ и Марс в секстил със Слънце в Лъв не съм агресивна, но когато ме настъпят хапя лошо, не търпя прости и невъзпитани хора, и пред такива избухвам.