Здравей Гост

Подарък-прогноза за Лили

• 188 Отговора
  • 26217 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Подарък-прогноза за Лили
« Отговор #20 -: Март 23, 2010, 03:37:38 pm »
Аз съм учила, че точно предизвикателните аспекти предизвикват събитията. 

И правилно си учила. Наскоро дори го коментирахме с една наистина добра астроложка, че именно твърдите аспекти "случват". Ако се разчита само на тригони, секстили, квинтили и прочие за събитийност, много ще има да се чака...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #21 -: Март 23, 2010, 03:54:01 pm »
    На мен понеже звездите не ми го говорят всеки ден, да драсна и аз някой ред.  ;D
    Лили, започната връзка преди година и половина най-вероятно, с Меркуриев тип човек, което ще рече че нещата повече са били на интелектуално ниво, но останали недоразвити, през тази година има шанс да продължат и в друга насока /може би/. Акцентиран 5 дом - поне ще има събития около теб, които ще ангажират вниманието ти. Вероятност да се измъкнеш от тази стагнация, в която си попаднала. Вероятно си знаеш, че нат.МС съвпада със звездата Тубан /окото на Дракона/, макар и не точен съвпада между соларната Луна и МС, приемам го за съвпад и със звездата, което означава че може и да сънуваш пророчески сънища /но си мисля, че понеже Луната бързо се движи, сигурно вече си сънувала нещо, което впоследствие ще се окаже, част от пъзел, който се опитваш да подредиш - живота си/. Внезапен шанс да заминеш далеч, но всичко зависи от теб. Соларния АСЦ в съвпад с нат.Уран откъм 12 дом /рязка и внезапна промяна, към която трябва да се адаптираш/. В този ред на мисли включвам и транзитния Уран, който е на точно 20 градуса от ИЦ ти, а Нептун в съвпад. Вероятност да изживееш нещо с доста високи нива на адреналин, което да те накара да загърбиш много от илюзиите, свързани с род и родина. И понеже пише, че този аспект полунонагон е със скрита инска енергия, предполагам, че няма да се възползваш от шанса да заминеш далече, в смисъл ще подходиш инертно към нещата. По-вероятно е да останеш, заради любовта, която ти се предлага да изживееш. А тази любов пак в теорията на вероятностите, е и кармична нат.Лилит е в квадрат със сол.Нептун. Не знам, но понеже Венера ти, не се намира в добър контакт със сол.Марс  - сентагон - предполагам, че ако е връзка, то ще е с много питанки и зацикляния...
   П.П. - Импровизирам. Хубавото е, че ти вече си си представила годината как ще ти мине - поне се усеща.  :blink:

*

Helo

« Отговор #22 -: Март 23, 2010, 03:54:39 pm »
Понеже темата и без това е посветена на моя хороскоп, тук ще си пиша каквото ми е кеф.  ;D
Впечатлих се от готварските умения на Вещичка и вчера, като пазарувах в Пикадили, се изкуших да взема някакви сухи китайски гъби от щанда с диетичните храни. Върху опаковката пишеше, че трябва само да се накиснат за около час и директно да се консумират. Обаче ме хвана шубе и след дълги колебания все пак реших да ги сваря... Знае ли човек, с тази точна опозиция на тр. Плутон към нат. Луна в 8 дом да не взема да се гътна от ядене на гъби преди рождения си ден, че вече и гости поканих.  ;D ;D ;D

Тези сушените съм ги яла. Не сме се гътнали, ама не са много вкусни.

Много си хвалиш Луната в 8-ми дом.

А за принца по-добре задай хорарен въпрос.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #23 -: Март 23, 2010, 04:00:31 pm »

Наистина не са, сега ги ям насила. По Луна в Рак имам едно изкривяване - храна не трябва да се хвърля.  :-[
Уж бяха малко в опаковката, но като ги накиснах станаха в пъти повече, да му се не види.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Март 23, 2010, 04:02:21 pm »
   Лили, започната връзка преди година и половина най-вероятно, с Меркуриев тип човек...

Преди година и половина ми е раздялата с бившия, телец с АС и Венера в Близнаци. В средата на септември 2008 година.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #25 -: Март 23, 2010, 04:04:09 pm »

Наистина не са, сега ги ям насила. По Луна в Рак имам едно изкривяване - храна не трябва да се хвърля.  :-[
Уж бяха малко в опаковката, но като ги накиснах станаха в пъти повече, да му се не види.

бе Лили, ма те се правят с ориз със зеленчуци или оризови спагети. то само гъбите едва ли ще са вкусни иначе  :(

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #26 -: Март 23, 2010, 04:10:43 pm »

бе Лили, ма те се правят с ориз със зеленчуци или оризови спагети. то само гъбите едва ли ще са вкусни иначе  :(

С краставица на дълги ленти, някакви кълнове, соев сос, оризов оцет, сусамово олио, чили на люспи, сусам и щипка захар за убиване на чилито става разкошна салата.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Diyana

• 2705
« Отговор #27 -: Март 23, 2010, 04:11:53 pm »
По въпроса на темата, аз ще пиша бавно, надълго и накуп. Тъй че, преди петък, не виждам да се роди рефератя.  ;D
Да не рече някой, тая драсна фитила и се покри.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Март 23, 2010, 04:13:07 pm »
А, направих си и гарнитура, ама от мързеливите, нали знаеш. Пастааа.  ;D
Между другото, взех си вчера от Пикадили орехово масло и вече него ще го слагам във всички видове салати вместо олио и зехтин. Хем вкусно, хем полезно.

Прогресивната Луна в Дева в тази насока реших да я проработвам, няма само да отглеждам домашни любимци и да чистя след тях, я! Напоследък като пазарувам, обирам всичко де що има на щанда за диетични храни. Има няколко вида бисквити с фибри, много са вкусни.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Март 23, 2010, 04:22:44 pm »
Дейзи, сънувам пророчески сънища. Всъщност дали са точно сънища не зная... Имам от време на време разни дежа вюта, а в съня ми се е случвало да имам интересни "визитации".  ;D Случвало се е и нечие астрално тяло да ме посети, усещам ги. Абе голям филм бе, като риалити шоу са ми някои от сънищата.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #30 -: Март 23, 2010, 04:43:40 pm »

С краставица на дълги ленти, някакви кълнове, соев сос, оризов оцет, сусамово олио, чили на люспи, сусам и щипка захар за убиване на чилито става разкошна салата.

Хареса ми твоята рецепта.  :blink: Защо не я пуснеш в темичката? Много си падам по такива истории.

А що се отнася до гъбките - най-вкусното нещо, което става от такива сушени е супа. За зимата е перфектна. Помня баба как събираше и сушеше и ми правеше и кашичка с тях, това също може, рецептата не е трудна.        
« Последна редакция: Март 23, 2010, 04:49:54 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #31 -: Март 23, 2010, 04:46:06 pm »
Аз съм учила, че точно предизвикателните аспекти предизвикват събитията. 

И правилно си учила. Наскоро дори го коментирахме с една наистина добра астроложка, че именно твърдите аспекти "случват". Ако се разчита само на тригони, секстили, квинтили и прочие за събитийност, много ще има да се чака...

Мда, съгласна.
Туй не съм го учила, щото гледам все обратното пише, където чета, но категорично се уверих и винаги съм го твърдяла, следейки моята карта и на близки, че събитията са по трудните аспекти, истински важните събития при това. 

*

Kaya

• 2893
« Отговор #32 -: Март 23, 2010, 04:47:17 pm »
 не по солара-  от известно реме изпитваш материлани затруднения и намалява не на доходите, което най- вероятно ще бъде за около период от 6-7 месеца  след това ще усетиш облекчение. Мисля, че в настоящият момент о токоло септември миналата година си много  центриран аповече към жени, които ще играят и за следващата годинаи и половина главана роля в живота ти-   търсиш "покровител", разбиране  от женски пол - някой- който да  е "по- голям" - това е много мощен изцелителен период за психиката ти ( ако имаш възможност и желание сега терапевтичните процеси ще бъдат чудотворни); обикновено  плутон- луно- псвен освобождаването дава много феминизиране, но преди това поставне под съмнение на твоите лични вярвания какво представлява една жена, какво я прави привлекателна;
за мен си във фуния  :rolleyes:, но не смятам, че е лошо
 и така като гледам хороскопа ми се струва, че имаш нужда от няколко килограма ;)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Март 23, 2010, 04:50:46 pm »

и така като гледам хороскопа ми се струва, че имаш нужда от няколко килограма ;)

А тя все се чуди как да сваля.  :P 

*

Asol

• 4140
« Отговор #34 -: Март 23, 2010, 04:54:52 pm »
А по какво от хороскопа съдиш за това?  :unsure:
П.П. Лили, оспамих ти темата  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #35 -: Март 23, 2010, 04:55:00 pm »
Имам ежедневни контакти с жени, доколкото в този форум преобладават такива. Но далеч съм от мисълта да търся жена покровитека, в каквато и да било форма. По-скоро има стесняване на приятелския кръг, през много ситна цедка си прецеждам контактите. Няма приятелства по интереси, има приятелства по дух за мен, ако се търси отговор на въпроса "какво ни свързва?". Всичко ненужно само си отива, няма нужда дори да го сритваш отзад.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Март 23, 2010, 05:33:25 pm »
 не по солара-  от известно реме изпитваш материлани затруднения и намалява не на доходите, което най- вероятно ще бъде за около период от 6-7 месеца  след това ще усетиш облекчение.

Лили, извинявай, ама Кайа хвърля нещо и изчезва! ;D ;D
 За заслабването на Лили вероятно съдиш по опозицията на тр. Сатурн към натално Слънце?? :blink: Същото това Слънце е и в 5 дом творчество, спекулации, бизнес (незнам дали и свободните професии са тук) и приемам, че Лили си вади паричките по 5 дом и Сатурн гадината и ги редуцира . ;D
« Последна редакция: Март 23, 2010, 05:54:30 pm от Uran »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #37 -: Март 23, 2010, 05:48:25 pm »
П.П. Лили, оспамих ти темата  :-[

То темата е за това, хич не се притеснявай.  ;D
И из ще си спамя на воля, все другите ли ще си пускат отделни теми. Искам и аз една "лична лилийска".  :P
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #38 -: Март 23, 2010, 06:08:07 pm »
Абе като че ли енергията ми не усещам да изтича, напротив, мога дори да кажа, че вътрешният ми баланс лека-полека се възстановява след няколко години постоянно напрежение и стрес.
Но доходите все нанякъде изтичат, това широкопръстие го имам и по натал - Нептун близо до К2 в тригон към овнешкия стелиум и мажорно неаспектиран Юпитер (У2) в последните градуси на Телец в 7 дом. Вярно е, има намаляване на доходите поради намалелия обем поръчки и по-ниската платежоспособност на възложителите. Но съумявам да подхождам философски спрямо ситуацията - тука има, тука нема.  ;D Отнякъде изтича, от другаде идва... Така е при мен.
А тенденцията за намаляване на доходите я предвидих още, когато транзитният Сатурн започна да прави квадратура към наталния Нептун, а след като транзитният Юпитер застана в опозиция към наталния Сатурн, започнаха много осезаемо да ни режат от бонусите и заплатите в агенцията, което бе и една от основните причини да напусна и да мина на свободна практика. Липсваше ми вече каквато и да било мотивация да оставам там, а и вече бях научила всичко, което ми трябваше, за да се развивам по-нататък самостоятелно на преводаческото поприще.
Тогава все още влиянието на кризата не се усещаше толкова силно, както сега, но вече си мислех, че не всичко що се печели трябва да се харчи на момента. Признавам, най-големият проблем при мен е да ида да си вземам хонорара и на връщане да НЕ го изхарча по пътя (или двойно по-голяма сума)... вземаш 100, харчиш 200 - така съм аз.  ;D Вече се шегувам с колегите от агенцията, че трябва да си преместят офиса по-далеч от главната улица. Точно там се пада въпросният магазин за бижута, който все споменавам с въздишки в темата за кристалите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Март 23, 2010, 06:12:57 pm »
За заслабването на Лили вероятно съдиш по опозицията на тр. Сатурн към натално Слънце?? :blink:

Не, дори през последните три месеца качих няколко килца. Всички дънки и поли са ми тесни.  :-[
Отслабването е по тр. Сатурн в опозиция към нат. Марс на ИЦ. И адски много ежедневен стрес, почти напълно бях отказала храната. Говорим за пълноценно хранене, а не по една-две филийки на ден.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.