Такааааа.....Лили, между 15 и 20 април тази година имаш много интересни аспекти и ще се радвам да споделиш какво се е случило в този период. Може и на лични. Имаш съвпад на транзитната Венера към дирекционната. В същото време и транзитния Марс е в съвпад с нат. Сатурн, в квадрат с нат. Уран. Пуква пролет и ние пукваме кат розови пъпчици.

Ставаме по-смели и дръзки, по-активни. Те, така и ти. Некои сме си така по натал.

Може да се активират дейностите по 2 и 3 домове,т.е. да редактираш ценности и желания, предоговаряния и тъй като прогресивната Луна е в 10 дом, много е възможно да имаш служебни промени. И изобщо не е случаен факта, че вече прецеждаш доста контактите и интимните си връзки. Прогресивната Луна в Дева оказва и това влияние. :blink: Ти сама казваш, че има вече работни отношения с чужденци/ако си спомням правилно/, така че този Сатурн в 9 дом е активиран от дирекционната Луна в Лъв и Марса ще стигне там към 20 април. А Сатурн управлява 2 и 3 домове и е в тригон със Слънцето - управител на 9 дом. Ти си имаш натални хубави аспекти за всичко, свързано с 2,3 и 9 дом - пари,ценности, договори,обучение,писане/преводи/,публикации,преподаване,туризъм,
юридически въпроси,връзки с чужбина и т.н.....и т.н. Квадратът на възлите също създава динамика за годината като цяло. Между юни и септември и Юпитер ще транзитира през Овен, така че аз очаквам още от края на април да се активизира доста живота ти както в личен план, така и в служебен.
Разгледах отново моите транзити и прогресии за времето, когато съм се влюбила,омъжила и раждала в далечното минало и Юпитер е транзитирал връз наталната ми Венера, а по-късно и в 10 дом в съвпад с прогресивните Слънце и Венера, както и с дирекционна Венера, възвръщане на лунните възли и точен тригон на прогресивна Луна към натална Венера. Изобщо не е за подценяване 10 дом, когато става дума за задомяване и бракуване, тъй като 10 дом е 4 дом на партньора, на нашите амбиции и постижения. С тази прогресивна Луна в 10 дом, с този съвпад на транзитен Юпитер с нат. Слънце, Меркурий и Венера изобщо е ценен период. Това се случва веднъж на 12 години /транзита на Юпитер имам предвид/. Плюс това имаш и тригон на прогресивна Луна с дирекционна Венера, която към края на ноември и началото на декември 2010 прави тригон и с нат. Юпитер в 7 дом - време на късмет и изобилие. А Юпитер в натала ти управлява Стрелеца в 1 дом и 4 дом - личностни промени, промени в дома.

Вярно, че и транз. Сатурн ще съвпадне с нат. ти Плутон, ще опозира Слънцето ти /, но е в секстил с нат. Сатурн/, а при мен пък транз. Сатурн съвпадаше с Плутон по онова време - карма,мило,карма отсекъде. Пък Плутона ти управлява асцендента все пак.

И още нещо открих - в края на ноември транзитния Марс съвпада както с точката ти на любовта, щастието и брака, така и с прогресивния ти асцендент. :rolleyes: А транзитния СЛВ преминава през точката на децатааааа. И накрая, но не по важност - в лунара за ноември лунарния асцендент е на куспидата на 5-я ти дом-любов,щастие,хубави предложения и деца. Аз написах квото най-много те вълнува /пък и нас, като твои приятели/, пък да видим какво ще станеееее.