Здравей Гост

Подарък-прогноза за Лили

• 188 Отговора
  • 26090 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Подарък-прогноза за Лили
« Отговор #40 -: Март 23, 2010, 06:18:24 pm »
А, още нещо се сетих.
С бившия се разделихме по време на сходяща квадратура на прогр. Луна към нат. Юпитер в 7 дом.
След преминаване на прогр. Луна в Дева постепенно преминах към тотално неядене. Тогава и Сатурн ми транзитираше през МС, опозираше наталния Марс. Работех по 12 часа на ден, често се случваше да се прибирам в 10 вечерта след работа, макар че работното време беше до 6-7 (в зависимост от смяната). В интерес на истината, просто не ми се прибираше.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #41 -: Март 23, 2010, 06:32:37 pm »
Uran, по пети дом са свободните професии, доколкото зная, особено ако са с творчески характер.
В моя случай приемам, че Слънцето е в съвпад с К5, има връзка и с 9 дом (интерсептиран Лъв и Сатурн там), а Сатурн управлява 3 дом в радикса, със Слънцето са в тригон. Но сега, откакто засяга Слънцето - сигнификатора на професията, и Луната в 8 дом - сигнификатора на доходите, наистина не всичко върви гладко в тази насока. И понеже Сатурн транзитира много близо до К11, а работата ми е свързана с организации и хора, може да се каже, че в случая има намаляване на популярността, но не вследствие на загуба на имидж (поради влошаване качеството на услугите и др.п.), а вследствие на фактори, независещи от личната ми воля, обусловени от някои колективни, вкл. икономически процеси (Плутон в опозиция към Луна в 8 дом). Това е моята интерпретация на финансовата криза и нейното отзвучаване в индивидуалния хороскоп.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #42 -: Март 23, 2010, 06:49:14 pm »
Може ли въпрос ? Казваш сигнификатор на доходите в осми - Луна. Тя твоята e на трон, а ако е в друг знак, кое ще определиш като сигнификатор "собственика" на дома или оня дето му е на гости или си е фифти-фифти ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #43 -: Март 23, 2010, 07:09:10 pm »
Имах предвид, че това е само един от сигнификаторите.
За такива приемам Юпитер - защото управлява знака на куспидата на 2 дом, при това се намира в Телец /мунданно - 2 дом/, Луната - защото се намира в 8 дом и съуправлява същия дом, Нептун - защото се намира близо до К2 и има мажорен аспект с господаря на 8 и 10 дом /Меркурий/, както и самия Меркурий. Но Меркурий в картата показва по-скоро начина, по който си изкарвам парите, т.е. с каква дейност. Сатурн също трябва да се вземе под внимание, доколкото управлява почти целия знак Козирог във втори дом. Меркурий и Слънце приемам за сигнификатори на професията, при мен работят на 100%. Има един мидпойнт при мен, но той се свързва най-вече с начина, по който протичат мисловните процеси, и това е So/Me = Pl = Ju.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #44 -: Март 23, 2010, 07:13:01 pm »
Изтрих си "прогнозата", не знам какво съм гледала, но със сигурност не е била картата на Лили  :-[.
« Последна редакция: Март 23, 2010, 09:16:22 pm от Kali »
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Март 23, 2010, 09:21:05 pm »
Тъй ли, а вече бях готова да се съглася.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #46 -: Март 23, 2010, 09:24:32 pm »
Аз съм учила, че точно предизвикателните аспекти предизвикват събитията.  

И правилно си учила. Наскоро дори го коментирахме с една наистина добра астроложка, че именно твърдите аспекти "случват". Ако се разчита само на тригони, секстили, квинтили и прочие за събитийност, много ще има да се чака...

Може да не влизам във форума няколко часа, щото трябва да яде ротата, но докато готвих, разгледах обстойно и арабските ти точки в натала. Точката на популярността е в съвпад с наталния ти Юпитер в 7 дом.  ;D Не знам дали сте чували, но когато искаме да съберем повече инфо за брачния партньор, броим като в хорара 7 дом за негов 1. И се оказа, че Юпитер управлява неговите 8 и 10 домове. Този съпруг требе да е някой популярен, ако не в цялата страна,то поне в своето общество. Марса му съуправлява неговия 6 дом-работата/твоят 12 дом/ и е в 9 дом. И без това Венера ти управлява и 6 , и 7 дом, та таман си пасват неговите контакти с чужбина. Твоят нептун в 1 дом е неговият 7, та може да сте с различна вяра. 4 дом в Риби е неговият 10 дом, а Нептун управлява този 10 дом и е в негов 7. Пак иде като популярност. В лунара за юли месец 2010 имаш съвпад на Венера с Регул в 5 лунарен дом и в 9 натален. В лунара пък за септември имаш лунарни Венера и Марс в съвпад /Марс е в съвпад и със Спика/ в твоя 7 лунарен и 11 натален дом. А лунарния асц. е на куспидата на 5-я ти натален дом. Така че, моето мнение е, че ще има поява на много важен за теб мъж. Ти не си от типа жени, дето ще хукне още след първата среща да се омъжи /въпреки влюбчивата Венера в Овен/  ;), така че тази връзка ще иска некво развитие. Нъл така?  ;D От края на юли и началото на август започвай да се оглеждаш. И още нещо - точката на щастието и брака е на 26 градуса в Стрелец, а лунните възли догодина към април-май ще съвпаднат с нея и да се финализира връзката в брачното отделение през 2011.  :P  Айде,от моите устни в Божиите уши!  :58: :88:
« Последна редакция: Март 24, 2010, 11:43:06 am от Скарлет »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #47 -: Март 23, 2010, 09:26:57 pm »
Твоят нептун в 1 дом е неговият 7, та може да се с различна вяра.

Да, може и да има различия на верска основа, но по-скоро аз ще съм различната.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #48 -: Март 23, 2010, 09:27:22 pm »
Aз пък се притесних, че много съм сгрешила, сериозно  :blink:

Юпитера ти ми се видя в Близнаци.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #49 -: Март 23, 2010, 09:29:47 pm »
Твоят нептун в 1 дом е неговият 7, та може да се с различна вяра.

Да, може и да има различия на верска основа, но по-скоро аз ще съм различната.  :blink:

Е, тъй де, тоз Нептун е в неговия 7 дом на партньора.  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Март 23, 2010, 09:30:55 pm »
Прогресирал е в Близнаци, но по натал е в края на Телец. А по дирекция вече е в знака на Луната.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #51 -: Март 23, 2010, 09:32:37 pm »

Един Нептун в 7 дом вече ми избяга - бившия.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #52 -: Март 23, 2010, 09:37:25 pm »
Прогресирал е в Близнаци, но по натал е в края на Телец. А по дирекция вече е в знака на Луната.

Значи му е време да се задоми.  :rolleyes:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #53 -: Март 23, 2010, 09:38:00 pm »
А ти искаш ли наистина да знаеш конкретните събития и кога ще се случат?

Аз се страхувам от такива прогнози по няколко причини. Имам вече няколко близки, които сляпо се довериха на направени им предсказания и после съжаляваха.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #54 -: Март 23, 2010, 09:41:10 pm »

Един Нептун в 7 дом вече ми избяга - бившия.  :57:

Айде сега, на теб ли да обяснявам, че Нептун невинаги означава бягство. А ти живяла ли си с него или само бяхте гаджета? Все пак и това има значение. Доколкото знам от теб връзката ви е била много силна и сериозна. Тогава не е ли по-логично да разглеждаме 9 дом за втори партньор. Така пасва и въпросната раздяла с първия партньор, заради опозицията на Венера /упр. на 7 дом/ и Плутон /упр. на асц./.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Март 23, 2010, 09:42:36 pm »
А ти искаш ли наистина да знаеш конкретните събития и кога ще се случат?

Мисля, че не.
По-скоро ме интересуват тенденциите. И разбира се, да си сверя часовника с други астролози, т.е. да потвърдят или да не потвърдят предположенията ми. Имам навика винаги да подлагам на съмнение това, което виждам в хороскопа си или на мой близък, затова се допитвам до някои колеги. Голям скептик съм, това ми е от Сатурна горе в картата.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Март 23, 2010, 09:44:44 pm »
А ти живяла ли си с него или само бяхте гаджета? Все пак и това има значение.

Нито ден.
Трайна беше връзката, но не знам доколко може да се нарече "сериозна", не и в общоприетия смисъл на думата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Март 23, 2010, 09:46:35 pm »
Ясно,значи си гледаме 7 дом. Айде,цунки,пък утре сабахлем ще продължим на пресен мозък.  :88:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #58 -: Март 24, 2010, 10:15:35 am »
Такааааа.....Лили, между 15 и 20 април тази година имаш много интересни аспекти и ще се радвам да споделиш какво се е случило в този период. Може и на лични. Имаш съвпад на транзитната Венера към дирекционната. В същото време и транзитния Марс е в съвпад с нат. Сатурн, в квадрат с нат. Уран. Пуква пролет и ние пукваме кат розови пъпчици.  ;D Ставаме по-смели и дръзки, по-активни. Те, така и ти. Некои сме си така по натал.  ;D Може да се активират дейностите по 2 и 3 домове,т.е. да редактираш ценности и желания, предоговаряния и тъй като прогресивната Луна е в 10 дом, много е възможно да имаш служебни промени. И изобщо не е случаен факта, че вече прецеждаш доста контактите и интимните си връзки. Прогресивната Луна в Дева оказва и това влияние.  :blink: Ти сама казваш, че има вече работни отношения с чужденци/ако си спомням правилно/, така че този Сатурн в 9 дом е активиран от дирекционната Луна в Лъв и Марса ще стигне там към 20 април. А Сатурн управлява 2 и 3 домове и е в тригон със Слънцето - управител на 9 дом. Ти си имаш натални хубави аспекти за всичко, свързано с 2,3 и 9 дом - пари,ценности, договори,обучение,писане/преводи/,публикации,преподаване,туризъм,
юридически въпроси,връзки с чужбина и т.н.....и т.н. Квадратът на възлите също създава динамика за годината като цяло. Между юни и септември и Юпитер ще транзитира през Овен, така че аз очаквам още от края на април да се активизира доста живота ти както в личен план, така и в служебен.
 Разгледах отново моите транзити и прогресии за времето, когато съм се влюбила,омъжила и раждала в далечното минало и Юпитер е транзитирал връз наталната ми Венера, а по-късно и в 10 дом в съвпад с прогресивните Слънце и Венера, както и с дирекционна Венера, възвръщане на лунните възли и точен тригон на прогресивна Луна към натална Венера. Изобщо не е за подценяване 10 дом, когато става дума за задомяване и бракуване, тъй като 10 дом е 4 дом на партньора, на нашите амбиции и постижения. С тази прогресивна Луна в 10 дом, с този съвпад на транзитен Юпитер с нат. Слънце, Меркурий и Венера изобщо е ценен период. Това се случва веднъж на 12 години /транзита на Юпитер имам предвид/. Плюс това имаш и тригон на прогресивна Луна с дирекционна Венера, която към края на ноември и началото на декември 2010 прави тригон и с нат. Юпитер в 7 дом - време на късмет и изобилие. А Юпитер в натала ти управлява Стрелеца в 1 дом и 4 дом - личностни промени, промени в дома.  :P Вярно, че и транз. Сатурн ще съвпадне с нат. ти Плутон, ще опозира Слънцето ти /, но е в секстил с нат. Сатурн/, а при мен пък транз. Сатурн съвпадаше с Плутон по онова време - карма,мило,карма отсекъде.  Пък Плутона ти управлява асцендента все пак. ;) И още нещо открих - в края на ноември транзитния Марс съвпада както с точката ти на любовта, щастието и брака, така и с прогресивния ти асцендент.  :rolleyes: А транзитния СЛВ преминава през точката на децатааааа. И накрая, но не по важност - в лунара за ноември лунарния асцендент е на куспидата на 5-я ти дом-любов,щастие,хубави предложения и деца. Аз написах квото най-много те вълнува /пък и нас, като твои приятели/, пък да видим какво ще станеееее.
« Последна редакция: Март 24, 2010, 11:49:52 am от Скарлет »

*

Asol

• 4140
« Отговор #59 -: Март 24, 2010, 10:22:17 am »
Да не се повтарям, погледнах повечко и за по-сигурно, но от и след солар 2011/2012 нататък ми се струва, че зеления светофар светва  :P Иначе и аз съм скептик  ;D
« Последна редакция: Март 24, 2010, 10:44:55 am от Asol »