Ами и аз да се престраша и да се включа, макар че хич не се чувствам толкова добра, че да участвам в дискусия с професионални астролози.
Уважавам Лили от една страна като личност и от друга като капацитет (професионалист). Преди около 4 години имах първия си контакт с нея (най-вероятно тя отдавна е забравила, като се има в предвид колко карти е разгледала до момента). Когато емигрирах тя беше първия човек, който разгледа натала ми. Всичко, което ми каза се случи на 100%.
Лили, може би сега е момента да ти благодаря. Винаги съм имала към теб едно специално отношение и от сърце ти желая един живот пълен с красата. Ти си алтруист по душа и съм сигурна, че хубавото тепърва ти предстои, защото са много хората, които изпращат положителната си енергия към теб.
Та по солара ти за 2010/2011 вече е казано доста и не знам какво бих могла да допълня.
От коментарите ти до тук се чувства опозицията на сол. Сатурн (11 сол. дом) към нат. Слънце (4 нат. дом) – липсва ти кураж и се чувстваш донякъде празна. Настроена си меланхолично към бъдещето защото тази опозиция те кара да бъдеш преди всичко реалист. Отхвърляш идеята, че според звездите ще имаш оживен емоционален живот, за което е „виновен” отново сол. Сатурн в опозиция към сол. Слънце в 5 сол. дом. Е, и аз като останалите виждам, че няма да ти липсва любов (възврат на Венера), секс колкото си пожелаеш

(Парс Фортуна в 8 дом, сол. Хуй в/у сол. Асц.

) и защо не съжителство с един мъж от който се нуждаеш (Юнона в 7 сол. дом в съвпад с нат. Десц.). Знаеш, че Юнона показва партньора от който имаме нужда, а не този който ни привлича (Марс и Слънце в натала). Та нат. Юнона е в 1 нат. дом в Скорпион – мъж, с когото би се гордяла...
Промяна в начина по който ще изкарваш насъщния си (сол. Плутон в 2 сол. дом). В работата си ще влагаш много творчество и любов (сол. Венера в 6 сол. дом и в 5 нат.)
И не мисля, че годината ти ще бъде една рутинна година както ти си мислиш или по-скоро опозицията Сатурн/Слънце ти го диктуват :blink:. Сол. Асц. в Скорпион не води до една рутинна годна, нито пък сол. Марс в Лъв. Тази година твоя спокоен и мечтаещ Марс в Риби, (който според теб трябва да бъде побутван, за да реагира) ще се превърне в един дързък и неудържим Марс в Лъв. А съвпада на сол. Асц. с нат. Уран ще му даде още по-голям тласък на действие. Според мен в солара ти има достатъчно хубави аспекти и скоро ти ще го почувстваш.
Късмет :88: