Здравей Гост

Подарък-прогноза за Лили

• 188 Отговора
  • 26147 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Подарък-прогноза за Лили
« Отговор #80 -: Март 24, 2010, 03:09:14 pm »
И още нещо - Слънцето - упр. на 9 дом и Марс - упр. на 1 и 5 домове са във взаимна рецепцийка.  :rolleyes:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #81 -: Март 24, 2010, 03:20:44 pm »
Слънчевото затъмнение от януари тази година в Козирог,барабар с Венера, правят точен тригон с наталния Юпитер, Лили. От него са акцентирани твоите 3/9 домове от асц. и десц.Водолей/Лъв на картата от затъмнението и Марса в твоя 9 дом/както в солара ти/, а МЦ и ИЦ в Стрелец/Близнаци акцентират твоите 1/7 домове.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #82 -: Март 24, 2010, 03:45:47 pm »
6-ти соларен в 5-ти натален тук е мерка и венера. видно от тези констелаций , говорим за работна връзка с припламващи любовни и внезапни отношениия- уран..... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Март 24, 2010, 04:16:55 pm »
Благодаря, момичета.  :blink:
Ами да доживеем първо до 36-та годишнина, нали тогава се пада 2012?  ;D Да не взема дотогава да си променя структурата на днк спиралите, да постигна мигновенно просветление и да се откажа завинаги от всички човешки нужди, вкл. и тази да се възпроизвеждаме. Иначе офертата да ставаш някой ден кръстница важи, но знае ли човек какво ни чака всички...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #84 -: Март 24, 2010, 04:48:09 pm »

Ами да доживеем първо до 36-та годишнина, нали тогава се пада 2012? 

ама аз що си мисля, че си на около 25 години бре  :-\   ма голяма съм ряпа начи  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Март 24, 2010, 04:50:57 pm »
Ами ти сИрйозно ли го казваш?  ;D
На толкова се чувствам наистина, тук си права.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #86 -: Март 24, 2010, 05:05:48 pm »
мчи сериозна съм да  :rolleyes:  наистина си мислех, че си на около 25 въпреки, че ти имам данните, ама то кой да погледне я  ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #87 -: Март 24, 2010, 05:08:07 pm »
... но знае ли човек какво ни чака всички...
Не знае, то не е много сигурно, че астрологията работи  ;D :-\ Ама поне си развиваме мозъчните гънки.:blink:

ама аз що си мисля, че си на около 25 години бре  :-\   ма голяма съм ряпа начи  :57:
То и на теб не ти давам много  ;D като те чета

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #88 -: Март 24, 2010, 05:14:08 pm »

е че аз по акъл си давам най-много 15 години... ама те мен си ма знаят де  :57: :57: :57:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #89 -: Март 24, 2010, 05:30:49 pm »
 мисля, че следващата година ще с епочувстваш  доста харесвана жена-  ще има мимолетни погледи, по- стабилен интерес :blink:
покрай работат ати ще с епояват нови ангажименти и запознанства, които ще  ти напомнят,ч е си привлекателна жена -  интересното е,ч е няма д аразбираш с какво ги привличаш  - няма да е осъзнат процес
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Март 24, 2010, 05:37:45 pm »
Мчи аз кога съм разбирала с какво ги привличам.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #91 -: Март 24, 2010, 05:50:47 pm »

Мога веднага да ти кажа с какво ги привличаш. Излъчваш една сдържана тайнственост и изтънченост, душевност и сексапил, на които рядко може да устои мъж.  ;)  Друг е въпроса дали искаш всеки мъж да привлечеш.  ;D Защото в душата ти бушуват неподозирани страсти, които рядко излизат наяве за обикновените ти познати. Така поне аз го чувствам, пък съм и жена все пак. Може би в очите на мъж е друго. Но съм сигурна, че излъчваш сексапил и душевност.  :88:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #92 -: Март 24, 2010, 05:53:37 pm »

е че аз по акъл си давам най-много 15 години... ама те мен си ма знаят де  :57: :57: :57:

Ти си още в детската градина.  :P Виж, аз скоро ще стана пълнолетна.  :rolleyes: ;D По акъл, де. А Лили, ако не знаеш колко е годишна, повече от 25 не можеш никога да й дадеш.  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #93 -: Март 24, 2010, 05:56:44 pm »

с този асцендент така да " не разбираш" смяташ, че има определени неща, които  поставени вподходящата опаковка имам предвид действие, движения,  цветове могат да дадат  очакван ефект поне на  1 сеща- е сег ащ ебъде така няма да знаеш как е възможно да те харесват, ако ти не си минала собствената си "обработка"- в случая със скорпионовия асцендент - тежка и натоварваща твоята психика
 е сега нещата ще бъдат бе з да натоварваш и думата контрол няма да ти е известна що се отнася до детаклите в харесването

за това, което казвам трябва да има случка, за да се потвърди
« Последна редакция: Март 24, 2010, 06:13:51 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #94 -: Март 24, 2010, 07:23:07 pm »
Ами и аз да се престраша и да се включа, макар че хич не се чувствам толкова добра, че да участвам в дискусия с професионални астролози.
Уважавам Лили от една страна като личност и от друга като капацитет (професионалист). Преди около 4 години имах първия си контакт с нея (най-вероятно тя отдавна е забравила, като се има в предвид колко карти е разгледала до момента).  Когато емигрирах тя беше първия човек, който разгледа натала ми. Всичко, което ми каза се случи на 100%.
Лили, може би сега е момента да ти благодаря. Винаги съм имала към теб едно специално отношение и от сърце ти желая един живот пълен с красата. Ти си алтруист по душа и съм сигурна, че хубавото тепърва ти предстои, защото са много хората, които изпращат положителната си енергия към теб.

Та по солара ти за 2010/2011 вече е казано доста и не знам какво бих могла да допълня.
От коментарите ти до тук се чувства опозицията на сол. Сатурн (11 сол. дом) към нат. Слънце (4 нат. дом) – липсва ти кураж и се чувстваш донякъде празна. Настроена си меланхолично към бъдещето защото тази опозиция те кара да бъдеш преди всичко реалист. Отхвърляш идеята, че според звездите ще имаш оживен емоционален живот, за което е „виновен” отново сол. Сатурн в опозиция към сол. Слънце в 5 сол. дом. Е, и аз като останалите виждам, че няма да ти липсва любов (възврат на Венера), секс колкото си пожелаеш  ;) (Парс Фортуна в 8 дом, сол. Хуй в/у сол. Асц.  ;)) и защо не съжителство с един мъж от който се нуждаеш (Юнона в 7 сол. дом в съвпад с нат. Десц.).  Знаеш, че Юнона показва партньора от който имаме нужда, а не този който ни привлича (Марс и Слънце в натала). Та нат. Юнона е в 1 нат. дом  в Скорпион – мъж, с когото би се гордяла...
Промяна в начина по който ще изкарваш насъщния си (сол. Плутон в 2 сол. дом). В работата си ще влагаш много творчество и любов (сол. Венера в 6 сол. дом и в 5 нат.)
И не мисля, че годината ти ще бъде една рутинна година както ти си мислиш или по-скоро опозицията Сатурн/Слънце ти го диктуват  :blink:.  Сол. Асц. в Скорпион не води до една рутинна годна, нито пък сол. Марс в Лъв. Тази година твоя спокоен и мечтаещ Марс в Риби, (който според теб трябва да бъде побутван, за да реагира) ще се превърне в един дързък и неудържим Марс в Лъв. А съвпада на сол. Асц. с нат. Уран ще му даде още по-голям тласък на действие. Според мен в солара ти има достатъчно хубави аспекти и скоро ти ще го почувстваш.
Късмет :88:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Март 24, 2010, 07:29:44 pm »
Това със соларния Уй ми хареса най-много, очаквам го с нетърпение да ми се случи.  ;D
Благодаря ти, Дивна. Изненадана съм да разбера, че с теб се познаваме от преди няколко години. Честно казано, толкова карти и човешки съдби са ми минали през главата (ръцете), че вече не си спомням коя на кого е и с коя от вас може да се познаваме от някъде другаде...  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #96 -: Март 24, 2010, 07:32:16 pm »

На теб ти е дадено да привличаш по един неустоим начин мъжкото съсловие, за това е "виновна" нат. Юнона в 1 нат. дом в Скорпион.

*

Helo

« Отговор #97 -: Март 24, 2010, 08:14:14 pm »

На теб ти е дадено да привличаш по един неустоим начин мъжкото съсловие, за това е "виновна" нат. Юнона в 1 нат. дом в Скорпион.

Патологии Юноны — ревность, неверность, порабощение, собственничество, измена и уход (покинутость). Юнона заботится о полноте брака и описывает глубокие и истинные взаимоотношения так же, как и страдания, которые возникают, если этого союза не происходит. По транзитам Юнона управляет возникновением отношений, ухаживанием, браком, разлукой, разводом. В синастрии это показатель совместимости и кармической связи, который работает подобно Луне и Венере в традиционной интерпретации.

http://astrologic.ru/kbo/Juno.htm

*

Divna

« Отговор #98 -: Март 24, 2010, 08:41:55 pm »
Юнона в Скорпион - Нуждаете се от партньор, който е интензивен, силен и малко потаен. Той определено трябва да бъде добър в леглото.
Юнона в 1-ви дом - Това положение може да прави бъдещия ви партньор центърът на вашият живот. Също може да ви даде полъх на невинност, нещо като на новородено. Това е абсолютно вярно, особено ако JUNО е разположен до 10 градуса от Асцендента и се намира в същия знак.

Синухе 

В радикса на Лили това важи в пълна сила  ;D.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #99 -: Март 24, 2010, 08:44:02 pm »
Юнона ми е в опозиция с Юпитер и мидпойнта Луна/Венера.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.