Здравей Гост

ЗА Марая- щото анкетата показа това

• 154 Отговора
  • 34932 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:за или против марая
« Отговор #100 -: Април 03, 2010, 11:42:01 pm »
четвърто- хана, толкова ли беше важно ,точно аз да ти направя хороскоп? и кое те е обидило ? с кое те нараних? препоръчах ти човек ,ти каза ,че ще си помислиш и така и не се обади.....но това няма значение. за мен извода е един ,аз ти помогнах колкото можех , а ти си искала и ръката ми! точно ,както и в живота. помогни на някой ,за да те оплюе! и това не ме изненада , а това ,че сме неблагодарни и сме готови да хвърляме камъни , да плюем ,без да осъзнаваме , че от този кладенец ,ще пием вода.
тогава ,когато ти беше слаба и каза ,че ще си изтриеш профила , аз те върнах ,и ти казах ,да останеш и да не бързаш! ти днес посочи имена на хора ,от форума ,които са ти помогнали!за първата крачка се благодари хана! така е и с децата ,когато тръгнат , след като са се държали за ръката на майка си и баща си! важна е първата стъпка ,след нея нещата са други!

Боже, Марая - днес е Великден, на този ден така ли трябва да се държи човек???
Помисли малко какво пишеш и дали това е истината!!! Напълно съм разочарована съм от теб!!!

аз не споря хана и това е моето мнение , което не е нужно да споделяш! за мен това е така! трябва да гледаме по-далеч от носа си! това е мойто право да споделя мнението си и не желая да се обяснявам!
да ти тръгна да си триеш профила , но после плахо остана. нямаш правото да ми отнемаш правото на мнение и глас.
всеки ден е великден ,особенно когато си избрал светлината! :blink:
честит празник ,щом го празнуваш! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #101 -: Април 03, 2010, 11:45:30 pm »
 :unsure: Нужно ли е да е болднат текста ?

Ех, Марая, умора нямаш. Относно егоцентризма, да всеки е егоист малко или много, но далеч не всеки е егоцентрик - има разлика. Не те познавам лично, но от това което пишеш, човек остава впечатление че си егоцентрик. Мен това нито ми пречи, нито не ми пречи. Опитвам се да разбирам и приемам хората такива каквито са. Другите просто отразяват твоето поведение и отношение към нещо спрямо това, което пишеш и изразяваш тук във форума - тези, които не те познават лично. Смятам, че човек не е нужно да се навира в очите на другите, за да е индивидуалност и личност - това е моето скромно мнение. Въпрос на избор, разбирания и нагласа. Всички сме личности и уникални по свой си начин.  ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #102 -: Април 03, 2010, 11:46:28 pm »

всеки ден е великден ,особенно когато си избрал светлината! :blink:

:clap: :08: :25:

*

Ani03

« Отговор #103 -: Април 03, 2010, 11:57:00 pm »
Не отнемам правото ти на глас, отговарям ти защото не излагаш правилно фактите и мразя да ме правят на глупак! Имам ЛС от теб и хронологията в Говорилнята може да го докаже, че ти сама ми предлагаш помоща си и ми пишеш да ти се обадя по телефона.
Веротно съвестта ти проработи да не ми вземеш 150 лв., защото съм студент...
И преди всичко човек трябва да носи светлината на другите, за да бъде озарен и той от нейната сила! Но ако не я носиш в себе си, това няма как да се случи! Може да помислиш над последните 2 изречения! Бъди благословена!

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Април 03, 2010, 11:58:41 pm »
:unsure: Нужно ли е да е болднат текста ?

;D ;D ,вероятно да ,щом така съм решила! защо е нужно да се пита? няма коректив! :-\ след като го има ,значи така съм решила. никога не питам никой защо пише така или иначе.
приемете го бе хора ,оставете всеки да  пише както си иска.

Ех, Марая, умора нямаш. Относно егоцентризма, да всеки е егоист малко или много, но далеч не всеки е егоцентрик - има разлика. Не те познавам лично, но от това което пишеш, човек остава впечатление че си егоцентрик. Мен това нито ми пречи, нито не ми пречи. Опитвам се да разбирам и приемам хората такива каквито са. Другите просто отразяват твоето поведение и отношение към нещо спрямо това, което пишеш и изразяваш тук във форума - тези, които не те познават лично. Смятам, че човек не е нужно да се навира в очите на другите, за да е индивидуалност и личност - това е моето скромно мнение. Въпрос на избор, разбирания и нагласа. Всички сме личности и уникални по свой си начин.  ;)

въпрос на планетни конфигураций. на който както му е писано. не си мисли ,че е лесно!всъщност нищо не е лесно и позицията и липсата на такава! :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Април 04, 2010, 12:04:51 am »
Не отнемам правото ти на глас, отговарям ти защото не излагаш правилно фактите и мразя да ме правят на глупак! Имам ЛС от теб и хронологията в Говорилнята може да го докаже, че ти сама ми предлагаш помоща си и ми пишеш да ти се обадя по телефона.
Веротно съвестта ти проработи да не ми вземеш 150 лв., защото съм студент...
И преди всичко човек трябва да носи светлината на другите, за да бъде озарен и той от нейната сила! Но ако не я носиш в себе си, това няма как да се случи! Може да помислиш над последните 2 изречения! Бъди благословена!

не мила ,аз хороскопи за 150лв не правя , а ти казах ,че ще говоря с астролог ,който може да ти отговори на въпрос за 50лв. ,защото познавам много такива!

"И преди всичко човек трябва да носи светлината на другите, за да бъде озарен и той от нейната сила!"-твой цитат хана! не ! светлината тръгва от теб , а не от другите.! :blink:
а цената на моите хороскопи е друга ,доста висока и на студенти правя услуги , а не хороскопи!

няма ненаказано добро!

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Април 04, 2010, 12:11:55 am »
и още нещо , хана , от този форум и от тук аз не печеля пари! напротив тук само съм давала! и ще давам ,докато имам какво да давам. време ,енергия ,себе си! а това е поредния урок за мен , не прави добро ,на хора ,които не познаваш!

*

Asol

• 4140
« Отговор #107 -: Април 04, 2010, 12:18:58 am »
Няма нужда Марая, дет се вика изразявам своето лично отношение към очеизбождащ текст, който подсказва за потребността ти да "извадиш" очите на хора с това което искаш да им кажеш - все едно някой да ми вика в ушите - въпрос на комфорт - стремеж към хармония.

*

nerealna

« Отговор #108 -: Април 04, 2010, 12:22:28 am »
Асол, според теб защо има опция "болд" ??  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #109 -: Април 04, 2010, 12:28:44 am »
Защо ?  :-[ :-\ да не би да следва beautiful  ;D  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Април 04, 2010, 12:28:51 am »
Няма нужда Марая, дет се вика изразявам своето лично отношение към очеизбождащ текст, който подсказва за потребността ти да "извадиш" очите на хора с това което искаш да им кажеш - все едно някой да ми вика в ушите - въпрос на комфорт - стремеж към хармония.

приеми го като въпрос на емоция...,не съм сухар и така се изразявам. разбираш ли? никой обаче не спирам да тълкува ,както иска и каквто прецени! :blink: ;)
що ти вади очите това? :-\
на мен не текста ми вади очите , а думите! :blink:
и това вероятно е разликата....

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Април 04, 2010, 12:30:09 am »

да се премахне болта веднага ;D ;D.

*

nerealna

« Отговор #112 -: Април 04, 2010, 12:31:44 am »

да се премахне болта веднага...защото някои хора имат проблеми с ушите  ;D

*

nerealna

« Отговор #113 -: Април 04, 2010, 12:34:06 am »
марая, а защо използваш червения цвят и италика?? може ли такива работи ...
 ;D 

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Април 04, 2010, 12:34:34 am »

да се премахне болта веднага...защото някои хора имат проблеми с ушите  ;D

аууу ,къде е професор вучков? :57: :57:
слушам и не вярвам на очите си-негов патент! ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #115 -: Април 04, 2010, 12:37:37 am »
Професор Вучков е по "шареното" писане, наистина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Април 04, 2010, 12:40:17 am »
 ;D 
използвам всичко ,което има ,за колорит и за насочване на отделни мисли , които искам да изразя! червеното ми харесва ,свързвам го с огъня и планетата марс! ;D
харесвам и синьото , като символ на небето и водата , които вечно се гледат но не могат да се прегърнат. дори и в перспективата....
чета в момента страхотна книга за цветовете и тяхното влияние в/у нас...
щото всичко тръгва от нас ....

*

Марая

• 28287
« Отговор #117 -: Април 04, 2010, 12:41:47 am »
Професор Вучков е по "шареното" писане, наистина.

не съм го гледала как пише , ама много ми липсва. е позамествам го с комиците , ама не е същото. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Април 04, 2010, 12:47:59 am »
 ;D 

а може ли и аз питам нещо?
ти си учила психология ,белким ми отговориш :-[ ;D
защо само на мен ми правят забележка , я за болта , я за червеното , я за бембеното ,а на други потребители не правят забележка :rolleyes:.
дали не е проблема в думите , а не в шрифта , в болта ,винчето....а ,как мислиш Нереална?! :rolleyes: :-\

*

nerealna

« Отговор #119 -: Април 04, 2010, 12:55:57 am »
Ами ..не знам ...не познавам никой лично тук и не съм чела всички теми подробно. трудно ми е да отговоря :(