Цитат на: Марая в Април 03, 2010, 10:41:16 pmчетвърто- хана, толкова ли беше важно ,точно аз да ти направя хороскоп? и кое те е обидило ? с кое те нараних? препоръчах ти човек ,ти каза ,че ще си помислиш и така и не се обади.....но това няма значение. за мен извода е един ,аз ти помогнах колкото можех , а ти си искала и ръката ми! точно ,както и в живота. помогни на някой ,за да те оплюе! и това не ме изненада , а това ,че сме неблагодарни и сме готови да хвърляме камъни , да плюем ,без да осъзнаваме , че от този кладенец ,ще пием вода.тогава ,когато ти беше слаба и каза ,че ще си изтриеш профила , аз те върнах ,и ти казах ,да останеш и да не бързаш! ти днес посочи имена на хора ,от форума ,които са ти помогнали!за първата крачка се благодари хана! така е и с децата ,когато тръгнат , след като са се държали за ръката на майка си и баща си! важна е първата стъпка ,след нея нещата са други!Боже, Марая - днес е Великден, на този ден така ли трябва да се държи човек??? Помисли малко какво пишеш и дали това е истината!!! Напълно съм разочарована съм от теб!!!
четвърто- хана, толкова ли беше важно ,точно аз да ти направя хороскоп? и кое те е обидило ? с кое те нараних? препоръчах ти човек ,ти каза ,че ще си помислиш и така и не се обади.....но това няма значение. за мен извода е един ,аз ти помогнах колкото можех , а ти си искала и ръката ми! точно ,както и в живота. помогни на някой ,за да те оплюе! и това не ме изненада , а това ,че сме неблагодарни и сме готови да хвърляме камъни , да плюем ,без да осъзнаваме , че от този кладенец ,ще пием вода.тогава ,когато ти беше слаба и каза ,че ще си изтриеш профила , аз те върнах ,и ти казах ,да останеш и да не бързаш! ти днес посочи имена на хора ,от форума ,които са ти помогнали!за първата крачка се благодари хана! така е и с децата ,когато тръгнат , след като са се държали за ръката на майка си и баща си! важна е първата стъпка ,след нея нещата са други!
всеки ден е великден ,особенно когато си избрал светлината! :blink:
:unsure: Нужно ли е да е болднат текста ?
Ех, Марая, умора нямаш. Относно егоцентризма, да всеки е егоист малко или много, но далеч не всеки е егоцентрик - има разлика. Не те познавам лично, но от това което пишеш, човек остава впечатление че си егоцентрик. Мен това нито ми пречи, нито не ми пречи. Опитвам се да разбирам и приемам хората такива каквито са. Другите просто отразяват твоето поведение и отношение към нещо спрямо това, което пишеш и изразяваш тук във форума - тези, които не те познават лично. Смятам, че човек не е нужно да се навира в очите на другите, за да е индивидуалност и личност - това е моето скромно мнение. Въпрос на избор, разбирания и нагласа. Всички сме личности и уникални по свой си начин.
Не отнемам правото ти на глас, отговарям ти защото не излагаш правилно фактите и мразя да ме правят на глупак! Имам ЛС от теб и хронологията в Говорилнята може да го докаже, че ти сама ми предлагаш помоща си и ми пишеш да ти се обадя по телефона.Веротно съвестта ти проработи да не ми вземеш 150 лв., защото съм студент... И преди всичко човек трябва да носи светлината на другите, за да бъде озарен и той от нейната сила! Но ако не я носиш в себе си, това няма как да се случи! Може да помислиш над последните 2 изречения! Бъди благословена!
Няма нужда Марая, дет се вика изразявам своето лично отношение към очеизбождащ текст, който подсказва за потребността ти да "извадиш" очите на хора с това което искаш да им кажеш - все едно някой да ми вика в ушите - въпрос на комфорт - стремеж към хармония.
Асол, според теб защо има опция "болд" ??
Цитат на: nerealna в Април 04, 2010, 12:22:28 amАсол, според теб защо има опция "болд" ?? да се премахне болта веднага .
Цитат на: Марая в Април 04, 2010, 12:30:09 amЦитат на: nerealna в Април 04, 2010, 12:22:28 amАсол, според теб защо има опция "болд" ?? да се премахне болта веднага .да се премахне болта веднага...защото някои хора имат проблеми с ушите
марая, а защо използваш червения цвят и италика?? може ли такива работи ...
Професор Вучков е по "шареното" писане, наистина.