Здравей Гост

Венера в хороскопа и предпочитан макияж

• 805 Отговора
  • 116548 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Венера в хороскопа и предпочитан макияж
« Отговор #680 -: Август 07, 2012, 10:37:06 pm »
Ronia, знаеш ли последния му аромат " Parlez-moi d'amour " ? / от миналата година е /

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #681 -: Август 07, 2012, 10:37:46 pm »
хахах приемам  :( :P, но утре не, в четвъртък имам среща по Венера  ;).

Аз мен първо и най-важно е една жена да си следва интуицията и съм толкова агресивно настроена към мъжете дизайнери, защото те са агресивно настроени към жените! ;)

А иначе на всички Ви пожелавам да можете винаги да се обличате с дрехите на любимите си дизайнери. Но всяка втора жена е гениален дизайнер, ако си вярва.... и ако не се състезава с мъжете....в тяхната игра.
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #682 -: Август 07, 2012, 10:39:02 pm »
Тъй като си ме цитирала, ще ти отговоря накратко. Никоя не каза специалните съставки, защото това е астрологичен, а не козметичен форум. По нататъшните ти твърдения показват, че изобщо не си запозната в детайли с марката La Prairie, а и с която и да е друга. Ако те интересуват съставките, в интернет има достатъчно информация, можеш да си направиш труда да прочетеш преди да пишеш. Ето ти пример, крема Platinum rare на La Prairie съдържа в себе си колоидна платина т.е. платина разтворена във вода. Освен, че е най-скъпия метал на земята, тя е и най-силния познат анти-оксидант. / това поне би трябвало да е ясно какво е / Има свойството да възстановява електричния заряд на клетките и да възвръща баланса на кожата така, че тя да започне да функционира и да изглежда като млада - сияйна, гладка и еластична, с равномерен тен. И т.н, и т.н. ... Извинявайте за отклонението, но не исках да съм голословна този път.
Големите фирми в козметиката разполагат със свръх модерни лаборатории и дават огромни пари за научни разработки, използват най-качествени продукти и най-високи технологии.
Това казано, харесвам La Prairie, но пиша това не защото съм и върл фен, а защото не обичам твърдения, основани на незнание.

Относно Шанел и Диор, от поста ти лъха такава непоносимост към тях, дори като имена, че не смятам да коментирам. Още повече, че тази тема отдавна я приключихме. Ако това те успокоява, определено сте мнозинство, тези с презрението към такива "необосновано" скъпи, "просташки" марки.

Е, La Prairie ползват и нано технологии, те да не би да са напълно безвредни ? Защо ползват евтини консерватори и потенциално опасни съставки ? Имат забележителен букет от съставки, но за мен цената си остава необоснована.

Не мразя Шанел и Диор в никакъв случай. Парфюмът ми е на Диор и го обожавам, но по дяволите, последното което видях от тях, беше това - http://www.style.com/slideshows/2012/fashionshows/F2012CTR/CDIOR/RUNWAY/00340m.jpg считам го за пълен кошмар, както и почти цялата колекция. За Шанел също - обожавам лаковете Chanel Le Vernis, имам и сенки на Шанел, а Карл Лагерфелд ми е един от любимите дизайнери, все пак е и Дева ;D, а и е много стилен мъж, но когато видях това, Шанел есен/зима 2012 - http://images.vogue.it/imgs/sfilate/collezioni-autunno-inverno-2012-13/chanel/collezione/Base/chanel_065.jpg - щях да колабирам.

Супер е смешно тук вече. Къде ти е Венерата, SunMoon, усещам я страдаща.  ;D

Венера няма как да не се чувства добре в собственият си знак - Венера :P. А аспектите към Нептун и Уран най-много си ги ценя, пък ако имаше и една квадратура към Плутон, щеше да е перфектно :97: .

*

Grace

• 2257
« Отговор #683 -: Август 07, 2012, 10:41:51 pm »
 ;D  да, определено не са най-добрите творения на модата  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #684 -: Август 07, 2012, 10:44:20 pm »
аз предпочитам да имам достатъчно време, необходимите материали и шивач, за да нося каквото наистина искам....но няма как да стане. До тогава нищо не е по-добро от въображението ми за мен самата.  :P

Дрехите са средство, а не цел, най-вече.  ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #685 -: Август 07, 2012, 10:45:39 pm »
Ronia, знаеш ли последния му аромат " Parlez-moi d'amour " ? / от миналата година е /

Ох, знам го... Много трагично съм влюбена във всичко негово. Но на мен още повече ми харесва първият. Много драматичен, адски въздействащ, няма шанс да остане незабелязан.  ;D Точно за любов ми говори всичко, сътворено от него... И много астрологично ми отговаря на картата.  :-[

хахах приемам  :( :P, но утре не, в четвъртък имам среща по Венера  ;).

Аз мен първо и най-важно е една жена да си следва интуицията и съм толкова агресивно настроена към мъжете дизайнери, защото те са агресивно настроени към жените! ;)

А иначе на всички Ви пожелавам да можете винаги да се обличате с дрехите на любимите си дизайнери. Но всяка втора жена е гениален дизайнер, ако си вярва.... и ако не се състезава с мъжете....в тяхната игра.

Нека е агресивен, нека.  ;D Ще те уважа и в четвъртък, няма проблем.  ;D

Венера няма как да не се чувства добре в собственият си знак - Венера :P. А аспектите към Нептун и Уран най-много си ги ценя, пък ако имаше и една квадратура към Плутон, щеше да е перфектно :97: .

Да, да. Изобщо няма как. Толкова буквално я обрисува с тоя квадрат откъм 5ти... Там все пак са удоволствията.  :mellow:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #686 -: Август 07, 2012, 10:46:36 pm »
колоидна платина т.е. платина разтворена във вода. Освен, че е най-скъпия метал на земята
това съвсем не е вярно. няма място за коментиране на останалите ви коментари.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #687 -: Август 07, 2012, 10:47:50 pm »
Галиано не е правил вече две колекции на Диор. Естествено, шивачът няма как да замести дизайнера, жалко, че не го схващат или още по-точно - се стискат да отворят кесиите. Но пак по-доре от гласените заместници на Галиано, че преди една година ми се беше изправила косата да не назначат вярно някой от спряганите тогава имена.  :unsure:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #688 -: Август 07, 2012, 10:52:10 pm »
Зависи от шивача, Кейт Мос направи много добра колекция и целият "моден" свят пропищя, че била само модел, нищо не разбирала от мода...абе всеки си пази територията...

а ние можем до живот да си спорим по темата.  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #689 -: Август 07, 2012, 10:56:07 pm »
колоидна платина т.е. платина разтворена във вода. Освен, че е най-скъпия метал на земята

Цитат
Най-скъп е металът родий. Той е от групата на платината и се намира най-често смесен с други метали, което прави чистото му добиване много трудно, а цената му висока. На цвят е сребристобял. Добива се най-вече в мини в Южна Африка, Северна Америка и планините Урал.

Цитат
Платината в момента се продава за 1 500 долара/унция, златото за 1 200 долара/унция. Те са на второ и трето място.

така доволна ли си? не променя особено картината ..
предполагам няма да оспориш Google .. 

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #690 -: Август 07, 2012, 10:59:10 pm »
Този шивач имах предвид. Аз го знам какво може, защото той не е нов в Диор. Той не може да бъде дизайнер, просто няма как тепърва да му изникне въображение.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #691 -: Август 07, 2012, 11:01:48 pm »

Цитат
Най-скъп е металът родий. Той е от групата на платината и се намира най-често смесен с други метали, което прави чистото му добиване много трудно, а цената му висока. На цвят е сребристобял. Добива се най-вече в мини в Южна Африка, Северна Америка и планините Урал.

Цитат
Платината в момента се продава за 1 500 долара/унция, златото за 1 200 долара/унция. Те са на второ и трето място.

така доволна ли си? не променя особено картината ..
предполагам няма да оспориш Google ..

Не. Ще оставя теб да спориш с гугъл като баш спец по метали, цени и козметики ;D

Аз си имам борсова статистика на менделеевата таблица. за справка - метали са не само злато, сребро, платина, желязо и алуминий ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #692 -: Август 07, 2012, 11:04:24 pm »
 ;D ще те оставя да се насладиш на снизхождението си, очевидно съм под нивото на твоята компетентност  ;D

« Отговор #693 -: Август 07, 2012, 11:05:49 pm »
Все пак най-важното са физическите дадености! Забравете за скъпо и евтино, марково и немарково...изключително важно е човек да се поддържа, но ако нямаш дадености от Бога и/или от планетите, не става просто! 
Съжалявам че звучи така грубо, но който си е непривлекателен, си остава такъв и с най-скъпите дрехи и цапала. Особено пък когато стане въпрос за мъжете, ако намират една жена привлекателна, изобщо няма да забележат дали е с маркова рокля или не. Ако пък дадена жена не е физически привлекателна, каквото и да сложи, все същата! Друг е въпроса ако самите ние се чувстваме по-добре и по-уверени ако сме с по-скъпи дрехи и ползваме по-скъпи мазила.
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

« Отговор #694 -: Август 07, 2012, 11:10:05 pm »
Все пак най-важното са физическите дадености! Забравете за скъпо и евтино, марково и немарково...изключително важно е човек да се поддържа, но ако нямаш дадености от Бога и/или от планетите, не става просто! 
Съжалявам че звучи така грубо, но който си е непривлекателен, си остава такъв и с най-скъпите дрехи и цапала. Особено пък когато стане въпрос за мъжете, ако намират една жена привлекателна, изобщо няма да забележат дали е с маркова рокля или не. Ако пък дадена жена не е физически привлекателна, каквото и да сложи, все същата! Друг е въпроса ако самите ние се чувстваме по-добре и по-уверени ако сме с по-скъпи дрехи и ползваме по-скъпи мазила.

+1. Като добавя, че и най-скъпата дреха не моце да направи едно отпуснато и неподдържано тяло стегнато и красиво.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #695 -: Август 07, 2012, 11:15:38 pm »
И е така, и не е така. Защото пък една качествена кройка и качествен плат стоят далеч по-добре на едно несъвършено тяло, от конфекцията. А малко сме с наистина красиви тела, колкото и да ги поддържаме. Пък стилът може да направи и една грозновата жена привлекателна. И такива има немалко. Французите казват, че добрата прическа, хубавият макияж и качествените дрехи и обувки правят жената красива.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #696 -: Август 07, 2012, 11:25:48 pm »
Е, остават следи, де... Чиста поддържана кожа, хубава елегантна прическа, хубав аромат... Личи си, не е като да не си личи. И сексапилът, и той остава, да.  ;D Но тя и алчничка там Венерата, не знам за твоята, но моята е доста хищна.  ;D Вярно, че сама си заработва, де.  :mellow:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #697 -: Август 07, 2012, 11:29:53 pm »
;D ще те оставя да се насладиш на снизхождението си, очевидно съм под нивото на твоята компетентност  ;D

Добре ще направиш.

После може да питаш гугъл дали неща като плутоний са метали и колко струва 1 грам от тях сравнено с платиноподобните метали, за които ти беше казал при предното питане ;) Жалко наистина, че все още няма модна козметика от прерията с такива метали :P

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #698 -: Август 07, 2012, 11:32:46 pm »
Уф, да, как не помислихме, че плутоният е иман предвид по темата с козметиката. От него направо ще светнем, без съмнение. Аз понеже съм живяла точно там, в прерията, баш дето го добиват плутония и много се поопънах от изпаренията.  :mellow:

*

Asol

• 4140
« Отговор #699 -: Август 08, 2012, 07:54:14 am »
Транзитен Меркурий е в Лъв, Венерата доскоро беше на неговата "вълна" - ако сега няма желание за показност и да се блесне с компетентност и запознатост - кога ? По ретро Меркурий - стара песен на нов глас.

Всяка от страните се опитва да иронизира предпочитанията на другата, защото не са й присъщи и да налага своите като единствено състоятелни.

Момичета, да не би Венера в натала ви да е източна ?