от няколко дни съм обзета от "сквернословни" мисли отново :57:
този път относно непорочното зачатие и Исус Христос. интересно ще ми е да го пообсъждаме тука
моля, хората, които са вярващи, сектанти и прочее да не се намесват, защото това не е за техните очи/уши :wink2:
все повече ми се струва, че непорочното зачатие не касае раждането на човек и зачатието не е това, което пише в учебника по биология! значи ако тръгнем от факта, че Божествената искра се намира във всеки един от нас и че всеки сам трябва да я открие, все повече ми се струва, че непорочното зачатие касае именно намирането на Божествената Любов вътре в нас и изливането и навън. в случая се получава един нов човек, който следва Вселенските закони, ръководи се от Безусловната Любов и живее в Баланса. с една дума да заченеш Бога вътре в себе си!
те тука вече малко ми се губи нишката, че все пак Исус Христос нали твърдят, че е съществувал и как точно се получава ся номера... тцъ... странна работа, но определено тази теория все по-близка я усещам и някак ми импонира доста вътрешно...
още малко инфо: според Друнвало Мелхизедек непорочно зачатие като такова, във физически план съществува

когато се прободе с тънък и остър предмет обвивката на яйцеклетката /намираща се вътре в женския организъм/, то яйцеклетката започва да се дели. зародишът, а в последствие и детето, което ще се роди е пълно копие на майката - неин клонинг - и задължително винаги е женско

мъжка рожба се получавала когато двама души - мъж и жена - се съвокуплят духовно. тогава детето ще е задължително мъжко, но ще обитава астралния план /е за туй ся последното не съм много сигурна, щот отдавна го четох и съм го позабравила/.....
та чакам и вашите предположения и давайте смело в разсъжденията - това е Мистиката и никой не може да ни обвини в необективност... пък и кво ни пука