Здравей Гост

КАКВО ВСЪЩНОСТ ИСКАТ МЪЖЕТЕ ОТ НАС- жал , мъка или нещо друго

• 115 Отговора
  • 17707 Прегледи
*

Divna

Няма да се учудя ако сте ги познавали (Плутон в 11).

*

Divna

Пък и Слънце не е аспектирано и е управител на 11 дом.
Имали сте проблеми с близки/приятели/.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Малееееее, ами то с тоя Марс във втори дом, който прави каре с Плутон (упрвител на 2 ) си ви е заложен тоя проблем.
Намериха ли ги тия поне?

не! но заради това паднаха високопоставени глави в държавата ,скандала стана политически ..и какво от това?
нищо не намериха ,загубихме ,не само много като материя , а и семейството си! :'( :'(
божее ,не спирам да рева , а той хърка...,и преди минути ми каза:
"бебе ,студено ми е , ела при мен!"
никой и никога не е наричал така.... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Марая, за пръв път виждам такава синастрия  :o (на него с нея)

каква?
красота -нали? :( :( :(
няма нищоо ,нищо....квадратура ,до квадратура и един хирон в съвпад с негова венера...все пак живя с нея две години....може и още да живее и да ме лъже.
там има въздух ,при мен има земя... :'( :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Няма да се учудя ако сте ги познавали (Плутон в 11).
на 100% ,но няма доказателства... :( :( :'(

*

Divna

Марая, ти не можеш да му простиш ... това ли е проблема?

Да, синастрията им е едно голямо изключение в астрологията. Останах смаяна.

*

Марая

• 28287
Пък и Слънце не е аспектирано и е управител на 11 дом.
Имали сте проблеми с близки/приятели/.

да! точно така!
той си мислеше ,че имам любовна връзка с един общ семеен приятел....,а това не беше така!
имаше друга -духовна връзка с този човек!
леле ,дивна изумяваш ме...... :o :'( :'(

*

Марая

• 28287
Марая, ти не можеш да му простиш ... това ли е проблема?

Да, синастрията им е едно голямо изключение в астрологията. Останах смаяна.

аз съм простила отдавна! но ,не мога май да простя на себе си!
кажи ми какво виждаш от композита и комбина в картите. дала съм ти всички данни.аз никога и нищо не крия! винаги съм пряма и директна...,а пред астрологията съм на колене! :'(
леле ,не мога да спра да рева....

*

Divna

В комбина /края на връзката/ се вижда, че брака ви ще е дълъг (Сатурн управител на ИЦ тригон Слънце в 10 дом). А както знаеш в комбина Слънце е основата).

*

Divna

И в комбина ясно се вижда Марая, че вие още се обичате (много тесен съвпад Марс/Венера).

*

Марая

• 28287
В комбина /края на връзката/ се вижда, че брака ви ще е дълъг (Сатурн управител на ИЦ тригон Слънце в 10 дом). А както знаеш в комбина Слънце е основата).
хххххххххххххххххххххххххххххххххххх
бях обичана и щастлива.
след 3 месеца срещнах него...на път за босна и херцеговина.
от тогава. имаме 2 деца заедно. 00000 хххххх 100000г. и второто 6 хххххх 0000г. последното е мини-мис България за 200000г. в момента е в преговори с Бенетон /агенцията с която работи/ и учи ,вчера имаше рожден ден. наред с това на 00г. разпознава и чете ефемеридите ,всички планети и знаци и се занимава тайно с нумерология. тя е КРИСТАЛ. и не заслужава тези си родители.... :'( :'( :'(
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 04:38:50 pm от Марая »

*

Марая

• 28287
И в комбина ясно се вижда Марая, че вие още се обичате (много тесен съвпад Марс/Венера).

:03: :03: :03: :03: :03: :03: ,има ли край Дивна и кога?
раната е заздравяла , но белега е останал....
господи няма спасение от любовта! :'(

*

Divna

Да са ви живи и здрави дечицата. И недей моля те разсъждава така. Те децата избират родителите (душите им по-скоро). Вашите деца имат нужда от вас.
Марая, имате много кармични аспекти в синастрията излишно е да ти го казвам.

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ПОЧИНАЛИЯ ТИ СЪПРУГ!
Приятелят ми също е вдовец. Жена му е починала в разцвета на връзката им (имат си две дечица). Много са се обичали. И двамата често си говорим за нея. Когато има любов, не е лесно. Боли, много боли.

*

Divna

Гледам ви картите и не виждам да се разделиш със сегашния си партньор. Поне не сега, не скоро. Съжалявам ако си очаквала друг отговор. Погледнах ви и транзитите (на бързо), нищо не виждам, не виждам развод. Погледнах ви и соларите - няма индикация за развод в близко бъдеще.
Тия дни ще се средоточа и ще разгледам по-подробно и ще ти пиша каквото съм видяла.

*

Марая

• 28287
Да са ви живи и здрави дечицата. И недей моля те разсъждава така. Те децата избират родителите (душите им по-скоро). Вашите деца имат нужда от вас.
Марая, имате много кармични аспекти в синастрията излишно е да ти го казвам.

СЪЖАЛЯВАМ ЗА ПОЧИНАЛИЯ ТИ СЪПРУГ!
Приятелят ми също е вдовец. Жена му е починала в разцвета на връзката им (имат си две дечица). Много са се обичали. И двамата често си говорим за нея. Когато има любов, не е лесно. Боли, много боли.

боли не е дума ,за болката Дивна!
боли е нищо в сравнение с чувството ,което изпитваш!
но за разлика от Вас ,той ми забраняваше дори и да ходя на гроба му..
имаше ревност има я и сега...
тази вечер ми звънна другата риба. той беше на вратата на спалнята ми ,за да слуша...знаех ,че нещо е станало м/у него и любовницата. аз виждам аспектите ,аз знам ,че края е май месец ,знам ,че има непоносимост м/у тях. няма синастрия и любов издържала проверката на времето при луни в квадрат...
това от мен да го знаеш.
но за съжаление за себе си не съм обективна!
страхотна си в синастрийте и взаймоотношенията на хората! искам да работиш в тази посока ,можеш ,умееш и знаеш...имаш усет ,защото преливаш от любов ,онази любов за която говоря-във всичките и измерения.....дерзай!
мисля ,че връзката с мъжа ми е :докато смъртта ни раздели /това са твойте думи от данните ,които ти дадох....
кажи ми какво виждаш в тази връзка. както и връзката с любовницата....
а теб те мисля ,с този стелиум в 11-ти дом. добре ,че има прогресий и дирикций...
Благодаря ,че те има Дивна ,благодаря ,че те срещнах тук.... :58: :kissd:

*

Divna

Много ти благодаря Марая за хубавите думи.

Аз нали съм си вечно влюбена, та затова ме дърпат тия синастрии, композити и комбини  ;).

Недей така за луните в квадрат, че ние с моя приятел си ги имаме  :-[. Не е лесно, изискват се много компромиси, а за това е нужно любовта да е истинска.

*

Divna

Я сега ходи да си се гушнеш при мъжлето и му покажи, че още го обичаш. Пък той Господ си знае работата. Доста си изстрадала, стига вече сълзи.

*

Марая

• 28287

Аз нали съм си вечно влюбена, та затова ме дърпат тия синастрии, композити и комбини  ;).

Недей така за луните в квадрат, че ние с моя приятел си ги имаме  :-[. Не е лесно, изискват се много компромиси, а за това е нужно любовта да е истинска.

но вероятно нямате квадрат на луна и сатурн , а само квадратура на луните...замесен ли е сатурн ,дори и с риск да не ти хареса ,винаги настъпва край...винаги1
аз лично от сърце ти желая само щастие....
а в синастрията ,за която говорим с теб ти виждаш...работата е друга ,там всичко е квадратура ,но има марс на жената съвпад слънце и хирон на жената съвпад венера...нейната болка за неговата любов или болката ,която той изпитва към любовта е урока от другата жена/венера е любовницата/.
не искам да те бъркам...,искам от теб ,без да те притиснявам ,да разгледаш всичко ,много внимателно и да си кажеш мнението...
и това ,което казах е едно към едно и никога няма да си променя мнението: можеш ,знаеш и най-важното излъчваш любов във всичките и измерения... :58: :kissd:

*

Divna

но вероятно нямате квадрат на луна и сатурн , а само квадратура на луните...замесен ли е сатурн ,дори и с риск да не ти хареса ,винаги настъпва край...винаги1
аз лично от сърце ти желая само щастие....
а в синастрията ,за която говорим с теб ти виждаш...работата е друга ,там всичко е квадратура ,но има марс на жената съвпад слънце и хирон на жената съвпад венера...нейната болка за неговата любов или болката ,която той изпитва към любовта е урока от другата жена/венера е любовницата/.
не искам да те бъркам...,искам от теб ,без да те притиснявам ,да разгледаш всичко ,много внимателно и да си кажеш мнението...
и това ,което казах е едно към едно и никога няма да си променя мнението: можеш ,знаеш и най-важното излъчваш любов във всичките и измерения... :58: :kissd:

Имаме много кармични аспекти. Аз много си я обичам нашата синастрия, композита и комбина също.Преминавали сме през много изпитания, но все още се обичаме. И двамата сме наясно, че връзката ни е специална, но някой друг път ще пиша за това. Страдали сме много и двамата.
Тия дни ще продължа с вашите карти.

*

Марая

• 28287
Я сега ходи да си се гушнеш при мъжлето и му покажи, че още го обичаш. Пък той Господ си знае работата. Доста си изстрадала, стига вече сълзи.

не! рано е или твърде късно ,всъщност не знам ,друга риба е обсебила мислите ми...
тая е в собствените си мрежи ,които плетеше....за съжаление това е живота...
времето е пред нас ,може би един ден ,някога все пак... :blink:
благодаря ,че сподели болката ,че беше съпричастна ,че не ме остави сама...това е приема ,допускане ,разбиране ,съпричастност...това е смисъла на човешкия път-на това аз му казвам любов!
Цялото щастие на земята да си стовари на главата Дивна! ти си в сърцето ми..... :kissd: , а от там никога и никой не си е тръгнал...
поглеждай ,разглеждай аз ще чакам...,а , ако вълшебното килимче  :'( :'( :'( ,един ден ме понесе към онази приказка ,ще знам ,че по пътя е имало един вълшебен вятър с чудното име Дивна :88:,още веднъж благодаря на АН и на сайта ,че тук срещнах Човеци с главно Ч...няколко са ,но ги има.
Благодаря и на чичко гугъл.....бъди щастлива!