Да са ви живи и здрави дечицата. И недей моля те разсъждава така. Те децата избират родителите (душите им по-скоро). Вашите деца имат нужда от вас.
Марая, имате много кармични аспекти в синастрията излишно е да ти го казвам.
СЪЖАЛЯВАМ ЗА ПОЧИНАЛИЯ ТИ СЪПРУГ!
Приятелят ми също е вдовец. Жена му е починала в разцвета на връзката им (имат си две дечица). Много са се обичали. И двамата често си говорим за нея. Когато има любов, не е лесно. Боли, много боли.
боли не е дума ,за болката Дивна!
боли е нищо в сравнение с чувството ,което изпитваш!
но за разлика от Вас ,той ми забраняваше дори и да ходя на гроба му..
имаше ревност има я и сега...
тази вечер ми звънна другата риба. той беше на вратата на спалнята ми ,за да слуша...знаех ,че нещо е станало м/у него и любовницата. аз виждам аспектите ,аз знам ,че края е май месец ,знам ,че има непоносимост м/у тях. няма синастрия и любов издържала проверката на времето при луни в квадрат...
това от мен да го знаеш.
но за съжаление за себе си не съм обективна!
страхотна си в синастрийте и взаймоотношенията на хората! искам да работиш в тази посока ,можеш ,умееш и знаеш...имаш усет ,защото преливаш от любов ,онази любов за която говоря-във всичките и измерения.....дерзай!мисля ,че връзката с мъжа ми е :
докато смъртта ни раздели /това са твойте думи от данните ,които ти дадох....кажи ми какво виждаш в тази връзка. както и връзката с любовницата....
а теб те мисля ,с този стелиум в 11-ти дом. добре ,че има прогресий и дирикций...
Благодаря ,че те има Дивна ,благодаря ,че те срещнах тук.... :58: :kissd: