Честито на печелившите. Сатурн отново се върна в знака Дева, днес 08.04.2010 г. и ще престои няколко месеца в последните градуси на знака в опозе на транзитния Уран в Риби. Сатурн е в знака на Девата за последен път, преди да поеме триумфално през Везните (екзалтация) и ще се върне в Девата чак след приблизително 29,5 години. до тогава кой жив кой умрял не се знае, някои ще сме си научили уроците, а други -не.
Какъв урок научихте при преминаването на Сатурн през Дева? Кое е онова нещо, което трябва да довършите, усещайки, че сега ви е даден "последен шанс" да го направите?
За себе си мога да кажа, че Сатурн Дева ме научи на следните неща:
1. да ценя потребностите на собственото си тяло
2. да се храня в спокойна и приятна атмосфера, а не в състояние на стрес, набързо и на крак.
3. да внимавам какво ям, да променя диетата си
4. когато не мога да се храня с удоволствие в присъствието на мъж-нищо няма да се получи, а и да се получи няма да съм доволна от връзката, щото този не е за мен.
5. грижи се за себе си, за да можеш да се грижиш и за останалите.
Тези уроци ги научих по трудния начин, заради опозицията на Сатурн със самия себе си, върху която се насложи Уранова опозиция. А по едно време и тр. Плутон в Стрелец направи мутабелен тао-квадрат.
Сега, когато Плутон в СТрелец ме пусна, а Урановата опозиция стана разходяща завинаги, имам "последен шанс" да реша въпросите, свързани с проработката на Сатурн в Дева в опозиция с натален Сатурн в Риби.
А при вас как е?