Здравей Гост

Планети и освобождение

• 141 Отговора
  • 21760 Прегледи
*

tool

Re:Планети и освобождение
« Отговор #80 -: Април 22, 2010, 09:08:19 pm »
дано да мине номера само с боядисване....

е, редувам ги - боядисване, астрология..  :P  а и разчитам донякъде, че ми е ретро. Прочетох, че ретроградните висши планети давали възможност на човек да възприеме енергията им вътре в себе си и отвътре да има контакт с планетарните сили. При директните, човек бил склонен да възприема тази енергия отвън, от събитията.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Април 22, 2010, 09:14:52 pm »
дано да мине номера само с боядисване....

е, редувам ги - боядисване, астрология..  :P  а и разчитам донякъде, че ми е ретро. Прочетох, че ретроградните висши планети давали възможност на човек да възприеме енергията им вътре в себе си и отвътре да има контакт с планетарните сили. При директните, човек бил склонен да възприема тази енергия отвън, от събитията.  :rolleyes:

знаеш ли колко логично ми звучи това.... :o.
е ,радвай се от сърце ти го желая...
при мен беше ад и както ти споменах той почти отминава ,болката я няма Гали ,но...но белезите от раните съществуват .
едно е сигурно ,уран е планета ,която дава ,разбира се ,че е важно мястото и в натала. при мен е в съвпад с мц. има тригон с луната и марс. има квадратура със слънцето -5гр. орбис ,има секстил с нептун ,има опозиция със сатурн /да ,9гр. е аспекта ,но го приемам за опозиция/ и още нещо -80гр. с юпитер.
въобще предимства ,както се досещаш...на мц и изключително аспектиран ,управител на 3-я натален дом.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #82 -: Април 23, 2010, 09:52:04 am »

но ,за статистиката искам да ви споделя ,че аспекта на уран/нептун е сериозен аспект ,който дава много положителни резултати по повод на забулени и забатачени неща ,особенно ,когато по някакъв начин една от двете планети управлява домовете на края.... :blink:

Това е така. Понеже и на мен ми се случи споделям. Просто ти се отварят очите в един момент и напълно се освобождаваш от всички възможни илюзии. Хубав момент.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #83 -: Април 23, 2010, 10:45:45 am »

но ,за статистиката искам да ви споделя ,че аспекта на уран/нептун е сериозен аспект ,който дава много положителни резултати по повод на забулени и забатачени неща ,особенно ,когато по някакъв начин една от двете планети управлява домовете на края.... :blink:

Това е така. Понеже и на мен ми се случи споделям. Просто ти се отварят очите в един момент и напълно се освобождаваш от всички възможни илюзии. Хубав момент.  :blink:

От всички възможни илюзии?  :unsure: Дори от илюзиите на материалния свят?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #84 -: Април 23, 2010, 11:04:31 am »
И аз потвърждавам за аспектите Уран/Нептун-преди някой и друг месец имах квадрат на Уран към Нептун,сега на Нептун с Уран-много ми влияят,много повече от всякакви други аспекти,които съм имал през периода.Раздвижват ме, изкарват много задачи за разрешаване,бе направо си ме притискат,но след като си реша нещата по тях се чувствам по-добре,все едно изкарвам нещо много дълбоко навън и се освобождавам по този начин окончателно.Нептун ми управлява 7ми дом и другите все са намесени,Уран 6ти-ежедневието и задачите,също и здравето.За мен Нептун е доста влияещ фактор поради това че управлява кардинален дом-7ми и се намира в кардинален дом-4ти,винаги ми е носил много значими събития и обстоятелства,почти всичко по-важно в живота ми е при Нептунова намеса (или засегнат).

Чудя се,даже съм уверен,че взаимните аспекти Уран/Нептун през последните години са по-силни по принцип,поради факта че са в мунданна рецепция.Скоро това ще приключи,което може и да засилва силата им още повече,винаги в края на нещо има елемент на проверка,на кулминация.

*

Марая

• 28287
« Отговор #85 -: Април 23, 2010, 11:20:47 am »

не само от илюзийте ,освен влиянието на ментално ниво в което се освобождаваш от собствените си съмнения и неоснователни в повечето случай страхове и емоций- НЕПТУН ,уран изважда на масата всичко без изключение....просто играеш всичко коз с четири валета и четири деветки. т.е от ръка имаш 200. и тъй като скороста на уран е със светлинна реакция- определям аспекта с думичките
свобода на подсъзнанието и освобождаване от тайни и забулени реални и нереални врагове!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Синухе

• 4978
« Отговор #86 -: Април 23, 2010, 11:34:39 am »
Да Марая и си представям следната картина:

как един тайфун в морето го кара да бушува,как изкарва нещата от дъното на повърхността,да се видят на светло

но, обратното ми е по-сложно

как влияе един Нептун на Уран -светкавици скрити в мъглите или просто те пере тока,защото всичко се намокря  :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #87 -: Април 23, 2010, 11:42:37 am »
Нухе , а сега и двете планети са във взаймна рецепция.
водата е проводник на електрическата енергия. затова е и лесно да се разчетат и разпознаят влиянията на двете планети! :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #88 -: Април 23, 2010, 11:46:21 am »

ех, че красиво е това  :o  обичам да се разхождам по улиците като вали дъжд и има гръмотевици - много е освежително  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #89 -: Април 23, 2010, 11:49:35 am »
Буквално ги усещам тия картини. Винаги съм намирала природните стихии за красиви, без да звучи гадно.  ;D

По време на аспекта много истини ми се явиха, но и Сатурн помогна. Все пак нищо не действа изолирано.    

Вещичка, искам да вметна, че много ми допада "тъмната" ти визия.  :P Навлязла си в Плутоновите дебри сякаш, дори може да се почувства.   

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #90 -: Април 23, 2010, 11:52:29 am »
Буквално ги усещам тия картини. Винаги съм намирала природните стихии за красиви, без да звучи гадно.  ;D

ммм дъжда се стича по теб, а въздуха жужи от напрежение и те гъделичка леко, а миризмата на озон е невероятна... малииииииии размечтах са пак  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Април 23, 2010, 11:54:40 am »

По време на аспекта много истини ми се явиха, но и Сатурн помогна. Все пак нищо не действа изолирано.    

Вещичка, искам да вметна, че много ми допада "тъмната" ти визия.  :P Навлязла си в Плутоновите дебри сякаш, дори може да се почувства.   

ми да. :blink: като каза обърнах хЕмороидите ;D.
уран тригон нептун - действие 4-ти/12-ти , а сатурн -транзитен съвпад уран...
ха-ха-ха ,не била буквална астрологията....

*

Asol

• 4140
« Отговор #92 -: Април 23, 2010, 12:06:48 pm »

ммм дъжда се стича по теб, а въздуха жужи от напрежение и те гъделичка леко, а миризмата на озон е невероятна... малииииииии размечтах са пак  ;D

...да, много приятно ухае  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #93 -: Април 23, 2010, 12:12:10 pm »
Вещичка, искам да вметна, че много ми допада "тъмната" ти визия.  :P Навлязла си в Плутоновите дебри сякаш, дори може да се почувства.  

благодаря ти  ;D  с Плутон сме приятелчета откак избуших кочината на подземния си свят  :57:  а сега на квадратурата си съм го натоварила с толкова много задачи, че има работа милия за целия китайски народ  ;D

а тоя аватар го свързвам със светлината на душата, която прозира от очите дори под тъмнината на материята  :blink:

*

Синухе

• 4978
« Отговор #94 -: Април 23, 2010, 12:13:33 pm »
като вали дъжд и има гръмотевици - много е освежително  :57:

Според Дао най-много прана в природата се отделя по време на гръмотевици,мисля беше в науката свързано с отрицателните йони;след това следват водопадите ,вълните на брега на морето,но са къде по-малко в сравнение с първото:ние си носим естествените знания за това кое е полезно за нас,но не всеки чува този разум  ;D

Стигам до следният извод-астролозите,на нас ни влияят повече висшите планети,защото резонираме повече с тях и привеждаме техните енергии тук. Говоря за холистичните астролози,не за сухарите.Нормално е те по да ни раздвижват от към аспекти,отколкото другите,ако добре сме ги интегрирали или вече сме ги минали като задачи вътрешните и социалните.За мен специално това Юпитер/Сатурн нямат тази сила на влияние колкото Уран/Нептун/Плутон,дори на чисто материално и светско ниво.
Сатурн си влияе разбира се,но не той води хорото  ;D

Или както беше казала АН-астролозите са в перманентна уранова криза ,к'ъв Сатурн -за нас е по-скоро като гумена ръкавица,да не ни пере тока толкова,не е толкова страшен-но Нептун,Плутон....

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Април 23, 2010, 12:22:32 pm »
Стигам до следният извод-астролозите,на нас ни влияят повече висшите планети,защото резонираме повече с тях и привеждаме техните енергии тук. Говоря за холистичните астролози,не за сухарите.Нормално е те по да ни раздвижват от към аспекти,отколкото другите,ако добре сме ги интегрирали или вече сме ги минали като задачи вътрешните и социалните.За мен специално това Юпитер/Сатурн нямат тази сила на влияние колкото Уран/Нептун/Плутон,дори на чисто материално и светско ниво.
Сатурн си влияе разбира се,но не той води хорото  ;D

Или както беше казала АН-астролозите са в перманентна уранова криза ,к'ъв Сатурн -за нас е по-скоро като гумена ръкавица,да не ни пере тока толкова,не е толкова страшен-но Нептун,Плутон....

оххх , тоя уран в съвпад с моя асцендент и там най-близката звезда до земята , но за съжаление видима само от южната небесна полусфера- ТОЛИМАН.....
защо говоря аз ,че някой хора работят само на ниво планета ,други на дом ,трети на дом и планета ,четвърти на аспекти -мажорни....и т.н
малко от хората усещат влиянието на минорните и кармични ,както и творчески аспекти.
а още по-малко са тези ,които боравят с планетите след сатурн и усещат влиянията им ,както и материализират енергийте им.
убедена съм ,че когато човечеството осъзнае връзката си с тези енергий на транссатурновите планети всичко ще бъде наред....
защото ти знаеш ,че онзи контакт ,който съществува м/у мен и теб на телепатично ниво е контакт именно по нептун ,плутон и уран!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #96 -: Април 23, 2010, 12:25:47 pm »
2006-та година такава прана искаше да ми влезе, незнам как оцелях и направо го считам за чудо.
 Май съм ви споменавала, че на няма и ръка разстояние пред мен падна гръм и бях стресирана много дълго време.  ;D 

*

Синухе

• 4978
« Отговор #97 -: Април 23, 2010, 12:27:49 pm »
Сега виждам,какво са написали под снимката със светкавицата (предната):

Светкавица в живота ми премигва,
тъй както хубава жена в нощта намигва.
Светкавицата трае само миг,
и ме оставя в самота обвит.

Сега пък се замислям за друго-аспекта Юпитер/Уран дава внезапен и много силен късмет.Или внезапно правосъдие,изричане на шокиращи истини.Астрологически нещата са обосновани.

Но между тях има и нещо общо-в митологията гръмотевиците са по Зевс/Юпитер,а небето по Уран.В астрологията гръмотевиците са по Уран,а не по Юпитер,но в митологията има връзка между тях-защото гръмотевиците стават в небето,а небето се управлява от дядо Уран  ;D  Второ-електрическата енергия причинява огън,а огъня от небето (божественият огън) е по Юпитер .

*

Asol

• 4140
« Отговор #98 -: Април 23, 2010, 12:29:59 pm »
2006-та година такава прана искаше да ми влезе, незнам как оцелях и направо го считам за чудо.
 Май съм ви споменавала, че на няма и ръка разстояние пред мен падна гръм и бях стресирана много дълго време.  ;D  

Да не би оттогава да си астрологично вдъхновена ?  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #99 -: Април 23, 2010, 12:30:05 pm »
небето се управлява от дядо Уран  ;D  

бе хич не е дедо той, ако ни метне тука всички на конвейр ще минем през него  :57: :57: :57: