И аз потвърждавам за аспектите Уран/Нептун-преди някой и друг месец имах квадрат на Уран към Нептун,сега на Нептун с Уран-много ми влияят,много повече от всякакви други аспекти,които съм имал през периода.Раздвижват ме, изкарват много задачи за разрешаване,бе направо си ме притискат,но след като си реша нещата по тях се чувствам по-добре,все едно изкарвам нещо много дълбоко навън и се освобождавам по този начин окончателно.Нептун ми управлява 7ми дом и другите все са намесени,Уран 6ти-ежедневието и задачите,също и здравето.За мен Нептун е доста влияещ фактор поради това че управлява кардинален дом-7ми и се намира в кардинален дом-4ти,винаги ми е носил много значими събития и обстоятелства,почти всичко по-важно в живота ми е при Нептунова намеса (или засегнат).
Чудя се,даже съм уверен,че взаимните аспекти Уран/Нептун през последните години са по-силни по принцип,поради факта че са в мунданна рецепция.Скоро това ще приключи,което може и да засилва силата им още повече,винаги в края на нещо има елемент на проверка,на кулминация.