е анджък де. тоо договор е много стара договорка, на която явно и доде времето да се оформи и довърши, затова и хич ама не се стряскам 
в крайна сметка ако и е писано да се оформи сега, значи ще стане, ако не - нищо няма да стане! не се стряскам на такива неща - вътре в себе си съм абсолютно сигурна в случващото се /каквото и да е то/, а вътрешната убеденост е много важна, дори и да е напук на всякакви астрологични правила, защото интуицията е гласа на Висшият ни Аз 
от всичко казано това е най-вярното и най-точно нещо ,което съм прочела от теб!
за мен това е ключа от бараката....но и то е придружено с прогресий ,транзити или дирекций..
периодично е , циклично ако щеш.
при мен имаше такъв случай наскоро....
помолих един човек да не присъства на едно мероприятие. помолих го учтиво и няколко пъти.той каза ,че му е невъзможно. тогава ,абсолютно сигурна в себе си му съобщих ,че ако той не може ,то
вселената може.и представи си , какво се случи....,на следващия ден той се разболя от бронхопневмония и легна за месец в болница.
аз не съм молила за това , аз просто помолих вселената ,да спре присъствието му на онова мероприятие.
без да уточнявам как ,само помолих....
вътрешния глас е не само интуиция ,не само висшиа АЗ...,той е цялото!
периодите обаче на развитие не винаги ни дават възможностите работещи за нас....