Здравей Гост

колко от пишещите тук имат ретро меркурий

• 29 Отговора
  • 3762 Прегледи
*

missKapriz

Re:колко от пишещите тук имат ретро меркурий
« Отговор #20 -: Април 23, 2010, 09:54:53 am »
Цитат
Моя приятелка, която няма ретро Мерк в натала си прие предложение за смяна на работата си точно на ретро Мерк, което преди това беше отхвърлила при директен меркурий. Но по ретро Мерк те излязоха с нови, още по-примамливи условия и тя не можа да устои. Това е само един пример за това как на човек с директен Меркурий му е провървяло по ретро Меркурий.
А дали не е защото както казваш,тя е приела старо предложение-т.е.довършила е нещо старо/приела е направено преди и редактирано предложение/,което е добре да се прави по ретро Меркурий-да се довършват започнати дела

*

missKapriz

« Отговор #21 -: Април 23, 2010, 09:58:17 am »
Цитат
Имам няколко примера край мен, които все в такъв период си купуват техника, вещи, коли. Само проблеми. И не разбирам защо им действа така изкушаващо този Меркурий, че все тогава ги ръчка да го правят, при това всичко се случва прекалено бързо, за да им дадеш съвет.
Това мн ме замисли-предстои ми да сключа договор тези дни,а и силно ме влече да си купя принтер-от месец си го мисля,но сега мн силно ме влече ;Dобаче стискам и чакам директния Меркурий.Не знам обаче с договора как ще стане-няма начин да отлагам :(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Април 23, 2010, 10:06:34 am »
[тя е приела старо предложение-т.е.довършила е нещо старо/приела е направено преди и редактирано предложение/,което е добре да се прави по ретро Меркурий-да се довършват започнати дела

И аз така мисля. Просто е настъпило времето за това предложение и ретро Меркурий ни връща към такива често, за да ги премислим най-малкото, а и да довършим започнатото. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Април 23, 2010, 10:13:52 am »
по ретро мерк лесно се оправят много неща...,имам впредвид стари документи , /аз периода го използвам на максз за това/ ,връщат се стари договорки ,продължават преговори , макар ,че при мен в натала е ретро ,никога не сключвам договори ,договарям ,преговарям ,но подписи не слагам ,защото проблема е огромен след този период....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #24 -: Април 23, 2010, 10:23:18 am »
е анджък де. тоо договор е много стара договорка, на която явно и доде времето да се оформи и довърши, затова и хич ама не се стряскам  ;D
в крайна сметка ако и е писано да се оформи сега, значи ще стане, ако не - нищо няма да стане! не се стряскам на такива неща - вътре в себе си съм абсолютно сигурна в случващото се /каквото и да е то/, а вътрешната убеденост е много важна, дори и да е напук на всякакви астрологични правила, защото интуицията е гласа на Висшият ни Аз  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Април 23, 2010, 10:38:11 am »
е анджък де. тоо договор е много стара договорка, на която явно и доде времето да се оформи и довърши, затова и хич ама не се стряскам  ;D
в крайна сметка ако и е писано да се оформи сега, значи ще стане, ако не - нищо няма да стане! не се стряскам на такива неща - вътре в себе си съм абсолютно сигурна в случващото се /каквото и да е то/, а вътрешната убеденост е много важна, дори и да е напук на всякакви астрологични правила, защото интуицията е гласа на Висшият ни Аз  ;)

от всичко казано това е най-вярното и най-точно нещо ,което съм прочела от теб!
за мен това е ключа от бараката....но и то е придружено с прогресий ,транзити или дирекций..
периодично е , циклично ако щеш.
при мен имаше такъв случай наскоро....
помолих един човек да не присъства на едно мероприятие. помолих го учтиво и няколко пъти.той каза ,че му е невъзможно. тогава ,абсолютно сигурна в себе си му съобщих ,че ако той не може ,то вселената може.
и представи си , какво се случи....,на следващия ден той се разболя от бронхопневмония и легна за месец в болница.
аз не съм молила за това , аз просто помолих вселената ,да спре присъствието му на онова мероприятие.
без да уточнявам как ,само помолих....
вътрешния глас е не само интуиция ,не само висшиа АЗ...,той е цялото!
периодите обаче на развитие не винаги ни дават възможностите работещи за нас....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #26 -: Април 23, 2010, 11:13:08 am »
 :o направо ми скри Меркурия!

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #27 -: Април 23, 2010, 11:20:52 am »
Това е само един пример за това как на човек с директен Меркурий му е провървяло по ретро Меркурий.

Небесна, а прогресивният Меркурий какъв е бил-директен или ретро? Просто изследвам  ;)
Също ме интересува Меркурий в Солара по време на събитието.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #28 -: Април 23, 2010, 11:27:07 am »
Ако става дума за работа по ретро Меркурий излизат много предложения, но да сключиш самия договор, наистина според мен би било глупаво.

Да ви кажа пресен случай от преди няколко дни:дъщерята на моя приятелка,започва първата си работа (след изкарано висше),което не е точно по специалността и,нито отговаря на нивото и,но е в същата сфера-точно на рожденият си ден ,по време на ретро Меркурий,като в Солара Меркурий ретро е точно върху К6!

Проблема идва веднага-още на 1 ден на работа,тя се чуди въобще дали да я работи тази работа и в момента е пред дилема,макар че вече е подписала договор,той може и да се разтрогне.Знае че мястото и не е там,нито я удовлетворява каквото и да е,просто това е първата работа след многото интервюта на които я избират.

Сега ми е интересно какво ще стане-занапред-дали заради това че Соларния Меркурий е ретро,няма да и влияе цялата година така,особено за работата и да остане на работа където не иска да бъде (объркването) или да я смени,да я има типичната хамалогия по ретро Мерк  :unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #29 -: Април 23, 2010, 11:29:33 am »
:o направо ми скри Меркурия!

бе кво толкова чудно има  ;D  казано е: поискай и ще ти се даде!  :wink2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/