Значи при мен Пълнолунието се изяви ден по-рано -днеска се взе решение и действие,което ми засяга точно остта МЦ/ИЦ,промяната ще е осезателна.И или не помня или не съм видял-Пълнолунието ми е в секстил с Меркурий (точен), той е този и който държи 10ти и за това се засилва.
промяна за какво, :rolleyes: четейки те , много ми помагаш, предвид еднаквите знаково домове
Сега се сетих,че е добре по Пълнолуние да се правят ритуали и инстинктивно се насочих към оранжева свещ,чак после загрях,че това идва от Стрелеца.Който иска да си палне и да си каже каквото иска да привлече 
А това Пълнолуние,което и съвпада с Уранов ингрес (около 5 часа сутринта бургаско време е ингреса,малко след пълнолунието),смятам че е добър за ритуали свързани с пробиви,отхвърляне на ограничения,придобиване на свобода...всичко по Уран в Овен+това което е характерно за Стрелеца,все хубави работи (може и внезапни пътешествия,знания и т.н.).
аз не стигнах до свеща, мен ме запалиха, прибирам се , лепят тапети в коридора, немски,дефект, за набитото око на Девата не убегна с една идея разлика в нюансите на цвета в една ролка,залепена вече, ето ти го пълнолудието Стрелец квадратиращо Девата ми на Асц.,и марса там, и се написа сценарии за филм "Дева" учи мързелив майстор Скорпион/ със Слънце в 12/, как да се постигне перфекционизъм в работата
утре са на ред "Домко", нещо в мен си замина безвъзвратно, клишето,че всичко немско е качествено