Здравей Гост

пълнолунието в стрелец

• 63 Отговора
  • 8656 Прегледи
*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
Re:пълнолунието в стрелец
« Отговор #40 -: Май 26, 2010, 11:07:12 pm »
Kali, спукан тумор на матката...съответно перитонит. Дивачката ми е много борбена и луда, нищо, че не е в първа младост, та се надявам да не се даде. Егати аз скорпионската луна и всички други екстри.
Благодаря ви много! Каквото е писано...
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #41 -: Май 27, 2010, 06:51:24 am »
....и аз мисля започнах да го осещам това пълнолудие....вчера на работа направо се луднах...и както се очертава и за напред....много бях изморена снощи, направо не бях на себе си...

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #42 -: Май 27, 2010, 08:03:57 am »
при мен явно се отрази в аванс,синът ми претърпя операция.

« Отговор #43 -: Май 27, 2010, 08:45:47 am »
   Ъхъъъ Вижън, точно така и аз съм се лекувала. Преди 21 г. в Турция имах апандисит, но нямахме пари, нямахме сили, аз стиснах зъби и 1 седмица лежах с ръката на хълбока, а 3 дена нито ядох, почти не пих и не можех дори звук да издавам, защото всяка и най-мъничка вибрация ми причиняваше ужасна болка, все едно вески момент апендикса да ти хвръкне от вътрешностите....Ноооо се оправих. Без рязане и до ден днешен повече такъв момент не е имало /пту-пту-пту/.

*

missKapriz

« Отговор #44 -: Май 27, 2010, 09:35:51 am »
Ками,дано всичко със сина ти е наред.Тежка ли е операцията?

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #45 -: Май 27, 2010, 09:43:54 am »
за сега всичко е наред,апандесит,било е въпрос на минути да се спука,пак малкия дявол,случихме и на страхотни лекари,утре ще му махат конците,дано всичко да е на наред.

« Отговор #46 -: Май 27, 2010, 12:32:38 pm »
Ками, това момчето, на което онзи ден гледахме хороскопа ли е? :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #47 -: Май 27, 2010, 01:01:06 pm »
Ками, направо настръхвам, като чета, че всичко е било въпрос за минути .....

Мен бившия започна да ме тормози отново, явно му влияе на него пълнолунието. Има съвпад на тр. Луна с нат. Мерк в 3ти дом, Скорпион,  и в квадратура с нат. Сатурн в 12ти, Лъв. Нещо го е избило на нерви, точно преди да му се роди бебето

*

kami

• *
  • 66
« Отговор #48 -: Май 27, 2010, 02:34:56 pm »
не,малкият ми син го оперираха,а големият ми каза че е писал във форума докато съм била в болницата.

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #49 -: Май 27, 2010, 03:48:31 pm »
Kali, спукан тумор на матката...съответно перитонит. Дивачката ми е много борбена и луда, нищо, че не е в първа младост, та се надявам да не се даде. Егати аз скорпионската луна и всички други екстри.
Благодаря ви много! Каквото е писано...

много е гадно, когато човек е безсилен..аз съм също за това, да се борим до края, да не се предаваме..
мой близък имаше перитонит преди години, 4 месеца го лекуваха със свръхмощни антибиотици, накрая се оказа, че имало гъбична зараза, а антибиотиците са я хранили..като поставиха точната диагноза го излекуваха за две седмици..беше си все заминал иначе..
стават и чудеса, вярвам твърдо в това..ако вярваш, постави ръцете си на болното място и се моли твоята жизнена сила да я зарази..както може да заразява болестта, така може да заразява и здравето, само трябва да го вярваш..понякога едно съвсем малко побутване е достатъчно, за да започне да се справя организма сам..

Много си права Vision! Вярата е невероятна сила и трябва по-често да й се осланяме. Кучето ми днес стана и проходи с ентусиазъм и енергия, на които аз завидях. Това безграничната, безусловна любов и вярата са способни на чудеса! Все още има проблеми и нищо не е сигурно, но това желание за живот и тази любов, с която ни гледа...Хората имаме много да учим за някои неща си мисля...

Енергията в ръцете е много силна, да. Преди години съм лекувала така болки в корема главно. При висока концентрация съм успявала и мигрениозни главоболия да потуша, но чак такова нещо като теб, daisy, не ми се е случвало (то и да не се налага де). Като си я взема вкъщи дивачката ще опитам, дано й помогна.

kami, стискам палци детенцето ти да се възстанови бързо!
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Инти

• 2068
« Отговор #50 -: Май 27, 2010, 09:30:02 pm »
Аз пък днес най-накрая си взех международния паспорт ( четвъртък - деня на Юпитер ) след една голяма  Ураганова - уранова изневиделица, щото това пълнолуние ми е в съвпад с Уран и се озовах в Ураново необрано лозе , ама се оправих де ;D

Имам едно проклятие, което си го нося цял живот, нищо не става от първия път при мен, в рожденната ми дата има толкоз 2ки че свят да ти се завие, и как да стане от първия път  ;D

« Отговор #51 -: Май 28, 2010, 09:41:32 pm »
днес е точното пълнолуние, нали??

не. Мина преди 15тина часа  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #52 -: Май 29, 2010, 01:02:19 am »
при мен съвпадът на пълнолунията дава бърз ефект
това нямаше съвпади, но пък се появиха някои неща...та да видим
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #53 -: Май 29, 2010, 06:47:23 am »
Значи при мен Пълнолунието се изяви ден по-рано -днеска се взе решение и действие,което ми засяга точно остта МЦ/ИЦ,промяната ще е осезателна.И или не помня или не съм видял-Пълнолунието ми е в секстил с Меркурий (точен), той е този и който държи 10ти и за това се засилва.

промяна за какво, :rolleyes: четейки те , много ми помагаш, предвид еднаквите  знаково домове

Сега се сетих,че е добре по Пълнолуние да се правят ритуали и инстинктивно се насочих към оранжева свещ,чак после загрях,че това идва от Стрелеца.Който иска да си палне и да си каже каквото иска да привлече  ;)

А това Пълнолуние,което и съвпада с Уранов ингрес (около 5 часа сутринта бургаско време е ингреса,малко след пълнолунието),смятам че е добър за ритуали свързани с пробиви,отхвърляне на ограничения,придобиване на свобода...всичко по Уран в Овен+това което е характерно за Стрелеца,все хубави работи (може и внезапни пътешествия,знания и т.н.).

аз не стигнах до свеща, мен ме запалиха, прибирам се , лепят тапети в коридора, немски,дефект, за набитото око на Девата не убегна с  една идея разлика в нюансите на цвета в една ролка,залепена вече, ето ти го пълнолудието Стрелец квадратиращо Девата ми на Асц.,и марса там, и се написа сценарии за филм "Дева" учи мързелив майстор Скорпион/ със Слънце в 12/, как да се постигне перфекционизъм в работата
утре са на ред "Домко", нещо в мен си замина безвъзвратно, клишето,че всичко немско е качествено
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #54 -: Май 29, 2010, 06:51:14 am »

все едно чета китайски йероглифи, нищо не разбрах :P

« Отговор #55 -: Май 29, 2010, 06:52:58 am »

Имам едно проклятие, което си го нося цял живот, нищо не става от първия път при мен, в рожденната ми дата има толкоз 2ки че свят да ти се завие, и как да стане от първия път  ;D

и аз съм така Инти,ставаме две, и двойки при мен бол

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #56 -: Май 29, 2010, 06:54:39 am »

и аз съм така Инти,ставаме две, и двойки при мен бол

я да млъквате вие двете - моята рождена дата е само от тройки  ;D  аз да не би да съм се застреляла вече а  :tongue2:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #57 -: Май 29, 2010, 06:57:08 am »

я да млъквате вие двете - моята рождена дата е само от тройки  ;D  аз да не би да съм се застреляла вече а  :tongue2:

теб са те докоснали, аре сега,не се оплаквай,Дупитер упр.числото 3

децата и две са родени на трети,през три месеца и през три години :25:

« Отговор #58 -: Май 29, 2010, 08:47:08 am »
Не забелязах нищо особено от пълнолунието, което бе 6 градуса от Слънцето ми :(. Освен че забравих коя дата сме и  изпуснах един купон. То май не бях сигурна,  че ми се ходи, та може да е подсъзнателно.

« Отговор #59 -: Май 29, 2010, 08:56:58 am »

все едно чета китайски йероглифи, нищо не разбрах :P

Има предвид, че когато оста на дадено пълнолуние има съвпад с лични планети, те дават бърз ефект.  ;) ;D